Kesäillan denimit ja silkit

Voi, miten ihana päivä tänään on ollut. Nyt on ihan tyyntä ja aurinko paistaa meidän talon sisääntulolle lämpimästi, ei tuulekaan yhtään. Olen valmistellut kotia huomiselle, saan rakkaan ystävän rapakon takaa kylään. Vietämme kaupungilla keskiviikon, joten olen superiloinen luvatusta kauniista ilmasta! Kun olimme nuoria ja aikaa ennen nettikaupoja saatoimme viettää koko päivän kaupungilla kierrellen. Meni helposti kahdeksankin tuntia! Nyt voisi tehdä tiukkaa.

Täksi illaksi tehtiin Sara S:n kanssa kuvaustreffit, mutta sitä ennen meni parituntinen kuin huomaamatta Café Torpanrannan terassilla. Terassikausi on siis korkattu, söimme herkulliset salaatit ja juttelimme. Munkkiniemessä on vaikka kuinka kauniita kuvauspaikkoja, minua viehätti erään talon varsin kolkot portaat. Kuvasaalis oli niin muhkea, että siitä riittää pariinkin postaukseen. Oli muuten jännä olla uuden ihmisen kuvattavana, mutta eiköhän me toistemme tyyliin totuta, meinataan tehdä toisetkin treffit kuvauksen merkeissä.

Pääsi muuten nauru, kun nähtiin Saran kanssa – molemmilla valkoiset farkut ja vaaleanpunainen yläosa… Varsin hauska yhteensattuma! Vaaleanpunainen ei ole ihan paras väri itselleni, mutta tuollainen lämpimään beigeen vivahtava roosa menettelee.

Terassilla tarkeni aluksi hyvin pelkällä paitasellaan, mutta onneksi tällä vilukissalla oli neuletakki mukana. Olen viihtynyt puuvillaisessa neuletakissa enemmän kuin hyvin. Espadrillot taasen ovat Selected Brands Finlandin ystävänmyynnistä, ihanat Marenasit ja niin hyvät jalassa. Ainakin Zoom Designissa Vääksyssä on hyvä valikoima Marenasia.

jeans Mos Mosh (similar)

silk shirt Day Birger & Mikkelsen (similar, similar)

knit Repeat (similar)

espadrillos Marenas

sunnies Le Specs

jewelry Rebecca, Gina tricot

Nyt iltapalalle, ja kokoon huomiset kaupunkikamppeet! Kaunista illanjatkoa!

Photos: Sara S, edited by me

*adlinks

Share:

6 Comments

 1. Sara S.
  06/06/2017 / 9:07 pm

  Kiitos vielä tätäkin kautta ihanasta seurasta ja kuvistakin <3 Oltiin varmaan molemmat niin kesä fiiliksissä, että asutkin oli yhtä kesäisen hempeät 😉 Tuo sinun silkkipaita on kaunis ja sopii sinulle.Toivottavasti päästään vilä yhdessä kuvaamaan, tykkäsin ottamistasi kuvista 🙂 Aurinkoista keskiviikkoa !

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  07/06/2017 / 7:22 am

  Kiitos samoin, oli mukava ja tuottelias ilta! Ihanaa kesäpäivää !

 3. Mari / Marin silmin
  07/06/2017 / 8:30 am

  Ihana asu Marjukka, niin kesäisen fresh! Tykkään!Ja ihanaa että se kesä on vihdoin alkanut ja löytänyt tiensä tänne Suomeenkin asti. Vaasassa ainakin aurinko paistaa ja on lämmin.

 4. Anonyymi
  07/06/2017 / 9:07 am

  Voi että,blogiasi on niin mukava seurata ja lukea. Olen ollut blogisi ystävä jo useita vuosia. Olen sairastunut yllättäen vakavasti noin vuosi sitten ja saan paljon voimia blogistasi, ajatuksistasi, kuvistasi, tunnelmasta. Minua on aina kiinnostanut vaatteet ja sairauteni myötä ihastelen niitä tätä kautta,kaikkea ei tarvitse hankkia itselle. Olen opetusalalla itsekin,mutta tällä erää pitkällä sairauslomalla ja työhön paluukin on kysymysmerkkinä.Olen usein ajatellut kiittää sinua ja tänään on se päivä. Auringon säteiden siivittämänä kaunis ja lämmin kiitos Sinulle sekä ihanaa kesälomaa sinulle ja perheellesi.Blogisi kuuluu arkeeni.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  08/06/2017 / 8:26 am

  Kiitti Mari! Eilen oli täydellinen päivä, sinitaivas ja sopivan lämmin. Tuntui vihdoin kesältä! Eikös Vaasa ole yksi Suomen aurinkoisimpia paikkoja?

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  08/06/2017 / 8:29 am

  Kiitos ihan hurjasti kommentistasi. Olin tosi otettu ja liikuttunut siitä. Monesti olen miettinyt millaisia tarinoita lukijoillani on, ja sinun kosketti tosi kovasti. Toivon sydämestäni, että selätät sairauden ja pääset elämään taas täysillä ilman sairautta. Omalle blogille tulee välillä vähän sokeaksi, joten oli ihana kuulla, että mun pikku jutut tuovat iloa sinun elämääsi. Kiitos on minun puolellani, kun luet tätä sivua. Sinulle myös kaunista kesää, tsemppiä ja hyvää mieltä!

Vastaa