Pari pientä sisustusjuttua kotiin


Pistäydyin töiden jälkeen Jumbossa ja Cobellossa hankkimassa muutaman pienen lahjajutun, ja löysin kotiinkin pari juttua, joista olen jo kauan haaveillut. Jos minulla välillä vähän mopo keulii vaatteiden kanssa, niin sisustus on ihan toinen juttu. Kotiin hankitaan vain tarpeellista, ja joskus joku juttu odottaa tosi kauan hankintaa. Mieluummin olen ilman kuin ostan jotain josta en pidä.

Toinen hortensiani on majaillut viikon Riviera Maisonin ruukussa, jossa lukee ”Let It Snow”! Tuntuu, kuin se manaisi tätä kylmää säätä, ja sanojen lukeminen suorastaan kenkutti! Ruukut ovat olleet talvella käytössä joulutähdille tai atsaleoille, mutta ei herttinen sentään kesällä hortensioille…

Kun ei Cittarista löytynyt mieleisiä eikä sopivan kokoisiakaan ruukkuja, suunta kävi Vantaa Cobelloon. Sinne oli tullut todella kauniita, klassisia ruukkuja, jotka eivät olleet mitenkään kovin kalliitakaan, joten ostin niitä kaksi. Ihania, tykkäänkovasti! Let It Snow-ruukut jemmasin odottamaan talvea, ja isoäidilleni kuulunut Arabian ruukku pääsi muihin tehtäviin. Jouluna se on meidän joulupuuroastia…Stockalta löysin neljä pientä maljaa tai shamppajalasia, tai mihin noita ikinä haluaakaan käyttää. Tekin heti mieli laittaa niihin sorbettipallo vadelmamelballa. Kaunis kattaus on puoli ruokaa. Nyt onkin kiva alkaa suunnitella ja kokeilla kesäisiä ruokia, salaatteja etupäässä.


Hatutkin ovat päässeet paikoilleen odottelemaan lämpimiä. Tästä se kesä lähtee!

Hyvää kesäkuun ensimmäistä!

Share:

5 Comments

 1. Belladonna
  01/06/2017 / 7:05 pm

  Kaunis ruukku, tykkään tuollaisista eleettömän tyylikkäistä ruukuista. Laakeat shampanjalasit ovat käytännöllisiä, niihin saa todella kauniita jälkiruoka- tai alkuruoka-asetelmia.

 2. Anonyymi
  02/06/2017 / 4:24 am

  Kauniit ostokset! Mistä tuo musta-valkoinen vati on peräisin? Sekin on todella kaunis. Olen etsiskellyt tuontyyppistä, mutten ole löytänyt.Kati

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  02/06/2017 / 8:49 am

  Minustakin molemmat ovat aivan ihastuttavia!

 4. Anonyymi
  02/06/2017 / 4:51 pm

  Kiitos tiedosta! Ryhdynkin heti metsästämään kyseistä sarjaa 🙂

Vastaa