Täydelliset boyfriend-farkut ja valkoiset tennarit

Hellurei, lomalla ollaan! Lomafiilis on vielä hakusessa. Ensimmäisenä pitää työn alle ottaa ruokaremontti, sillä kuten joka vuosi, viimeisellä viikolla tuntuu ruokahalu olevan ihan loputon. Ja pistin todellakin ranttaliksi: namia, keksiä, suklaata, hampurilainen! Ja nyt on naamassa mahtava finninalku, maha huonona. No, oma syy…

Kesäasurintamalla ei mitään ihmeellistä ja uutta. Lämpimiä odotellessa… Päätin sanoa heipat revityille farkuilleni, ja jätin kaappiin vain lempparini Mangon housut. Olen etsinyt myös kauan täydellisesti istuvia boyfriendejä, ja nyt ne löytyivät – 2nd Dayn ihanat, sataprossaista puuvillaa olevat farkut. Näihin kuviin en saanut niitä kokonaan, mutta luulenpa, että niistä tulee kesän ykköshousut ja tulevat näkymään kuvissakin pitkin kesää. En malta odottaa, että saan ne yhdistettyä korkoihin! Väri on täydellinen. Otin kokoani yhden pienemmän, sillä malli on todella reilu.

Valkoiset tennarit ovat kesän must have. Ja nyt vinkki – tiedättekö, miten saa hyvin nahkatennarit pidettyä valkoisena? Minä käytän ihmesientä, Viledalla on esimerkiksi hyviä. Ihmesienellä saa kyllä puhdistettua melkein mitä vain. Myös Conversejen valkoiset reunat pysyvät hyvänä sillä.
jeans 2nd Day*

t-shirt and cardi Oasis

sneakers CommonProject 

scarf by Malene Birger

sunnies RayBan*

belt Massimo Dutti

bracelet Syster P*

Tänään tulee Supertähtien viimeinen osa – olen ihan koukussa siihen sarjaan. Tämän kauden suosikkini on ihana ja nauravainen Eva Wahlström. En ole varmaan eläissäni uhrannut urheilulle ajatustakaan sitten teinivuosien, kun seurasin taitoluistelua ja mäkihyppyä innokkaasti. Mutta nyt -kaunista sunnuntai-iltaa kaikille!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Lady of The Mess
  04/06/2017 / 9:24 pm

  Hyvän väriset ja malliset farkut! Itsellänikin on edessä farkkujen uudistusrumba mutta sitä ennen on saatava muutama rengas tuosta vyötäröltä sulateltua;)Hyvää uutta viikkoa ja ihanaa lomaa, Marjukka <3

 2. Anonyymi
  05/06/2017 / 7:21 am

  Hei vaan, sain kuulla suutarilta, että ihmesieni ynnämuut hankaavat jutut eivät tee kumi osille kuin hallaa ( ja ehdoton ei kynsilakan poistoainelle), likaantuvat aiempaa nopeammin ja aina vaikeampi saada puhtaiksi, suositteli pehmeää sientä,(ei hankaavaa) ja astianpesuainetta ja tietysti aluksi suojasuihketta reilusti. Näin omat tennarit ja tossut pysyvät nyt valkoisina myös niiden kumiosat

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  05/06/2017 / 11:16 am

  Mahtavaa – sulamisen bonuksena tulee hyvä kunto! Sitä aion itsekin tavoitella tänä kesänä! Tsemppiä treeneihin ja ihanaa viikkoa, Lady!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  05/06/2017 / 11:17 am

  Kiitos vinkeistä! Tennareita olen tosiaan silloin tällöin pyyhkinyt, mutta esim. laukkujani en uskaltaisi ihmesienellä käsitellä. Suojasuihke on hyvä myös aina laittaa.

Vastaa