Vaaleansininen paitamekko

Kirjoittelen tätä postausta perjantai-iltana. Takana on kaksi rentoa päivää. Pääsin vihdoin nauttimaan auringosta ja oleilemaan meidän omalla terassilla, jonne paistaa aurinko aamusta iltaseitsemään. Sen jälkeen voi siirtyä etupihalle, jos haluaa vielä ottaa päivän viimeiset säteet talteen.

Otin päivät rennosti, lueskelin kirjoja, lueskelin blogeja, venyttelin ja pötköttelin. Yritin hokea itselleni, että tässä ja nyt, tässä ja nyt, ja päätin unohtaa kaikki rästihommat.

Kun nyt oli lämmin ja aurinkokin paistoi, paistattelin niin, että käräytin kinttuni… En laittanut jalkoihini aurinkorasvaa ajoissa, koska halusin vähän väriä valkoisiin jalkoihini. Kasvot, kaulan ja kädet suojaan kyllä ohjeistuksen mukaan ja aina viidenkympin kertoimella, mutta jalat… Ja itseruskettavat ovat niin vaivalloisia…

On muuten jotenkin säälittävää, että meitä suomalaisia ohjeistetaan auringon vaaroista (aivan aiheellisesti), mutta kehotetaan pysymään varjossa keskipäivällä ja muutenkin suojaamaan itsensä vaatteilla.

Mutta kuinka monta päivää vuodessa ihan aidosti saa nauttia auringosta? Minä haluan olla auringossa! Läiskitään sitä isoa suojakerrointa sitten, mutta haluan tuntea auringon ja tuulen iholla. Ihaninta on venytteleminen auringossa, niin mahtavaa! Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vaikeammaksi talvet käyvät kestää…

Suloinen paitamekko on muuten Fredan Happysta, ja merkiltään re.draft, saksalainen ekovaatebrändi. Paitamekot ovat ihania, mutta en pidä niin valtavan leveistä, siksi tuo on just passeli. Keväällä käytin tuota pillifarkkujen kanssa.

dress re.draft

sandals Acient Greek

silk tube scarf Lasessor

sunnies RayBan

watch Gant

Viikonloppuna onkin kivaa pientä pöhinää: vanhemmat palaavat Italiasta, ja sunnuntaina naapurit tulevat iltapalalle. Paitamekoista huomenna vielä lisää, mutta nyt: kaunista lauantaita!

Share:

6 Comments

 1. Lady of The Mess
  17/06/2017 / 5:23 pm

  Hitsi – olen vallan unohtanut, että minullakin on vaaleansininen paitamekko – kiitos muistutuksesta;) Pitääpä kaivaa se jostain esille!Ihanaa viikonloppua, Marjukka <3

 2. Valkoisen talon Reetta
  18/06/2017 / 8:30 am

  Paitamekot ovat ihania, kuten tämä <3

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  18/06/2017 / 7:14 pm

  Kaapista löytyy silloin tällöin unohtuneita juttuja! Kiitos, oli ihana viikkis, toivottavasti sullakin!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  18/06/2017 / 7:15 pm

  No eikö! Just mietin et talvella olis kiva sellainen flanellinen…

 5. Anonyymi
  19/06/2017 / 7:41 am

  Tuo onkin tosi kiva malli paitamekosta, tykkään kun napit eivät mene alas asti. – Päivi

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  19/06/2017 / 6:40 pm

  Tää on todellakin kiva, ja menee hyvin housujenkin kanssa!

Vastaa