Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.6.2017

Vähän romanttisempi paitamekkoVaikka olin jo päättänyt, että yhtään asukuvaa meidän olohuoneessa ei enää tälle kesälle oteta, eilinen rankkasade teki kuitenkin tepposet, ja suunnittelemani kaupungilla kuvaamiset piti unohtaa.

Lähdimme mieheni kanssa illalla Original Sokos Hotel Vaakunan 65-vuotissynttäreille. Kyseinen tilaisuus oli luonteeltaan rento, silti oli kiva pukeutua nätisti. Oasikselta saatu ihana, ihana, ihana paitamekko oli omiaan tilaisuuden luonteeseen, niin mukava päällä ja kaunis.

Vaakunassa oli oikein mukavaa. Illan kruunasi upea mansikka-moussekakku, jossa oli päälle taiteiltu hotellin oma logo. Se oli niin hyvää - kerrankin olisi voinut syödä kakkua niin paljon kuin haluaa, mutta eihän sitä kehtaa. On tylsä olla aikuinen, tuumasimme miehen kanssa. Lapsena kun veti munkkeja ja kakkua kaksin käsin, ei tarvinnut olla huolissaan kilokaloreista...

Vaikka lähteminen on joskus vaikeaa ja jäisi mieluummin kotiin, on sitten kuitenkin aina hauskaa ja jälkeenpäin oli tyytyväinen, että tuli lähdettyä! Onko teillä tällaista oloa? Toisaalta joskus on ihan ok jäädä kotiinkin...

Chloé Marcie medium
Oasis mekko, aikuisen naisen muoti

dress Oasis (ei affiliate-linkki)
pumps Pura Lopez*
jewelry Rebecca
bag Chloé 

Leppoisaa lauantaita ja aurinkoista päivää!

Seuraa blogiani:
*adlinks

6 kommenttia:

 1. Juuri tuota mekkoa olen Oasikselta haikaillut - ja toivottavasti sitä siellä vielä silloin on, kun olen saanut muutaman vyömakkaran sulateltua;)
  Ihania kesäpäiviä, Marjukka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana mekko, tykkään valtavasti! Kiitos samoin sulle, taas sataa, vaihteeksi, olihan tässä jo pari hienoa päivää!

   Poista
 2. Onpa kaunis mekko! Paisley-kuviot ihastuttavat aina :)

  Kovin on tuttua tuo, että lähteminen "kehtuuttaa" (kuten täällä savossa sanotaan), mutta lopulta onkin hirmuisen kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvin sanottu! Paisley on yksi mun suosikkikuvioista : )

   Poista
 3. Kuules, saako esittää postaustoivetta? Liikunta- mutta varsinkin ruokapäiväkirjan tapaista. Olen muutaman vuoden sinua nuorempi mutta jo premenopaussissa, joka tuntuu tuoneen hidastuneen aineenvaihdunnan. Paino hilautuu ylöspäin pikkuhiljaa eikä sama liikunta- tai ravintomäärä pidä samaa painoa kuin aiemmin. Epätoivon hetkiä.. Olet niin sopusuhtainen että millaisilla rutiineilla saat pidettyä kuosisi? ;-) Vinkkejä kipeästi kaivataan! Toki kehot ja elimistöt eroavat kovastikin, mutta jotain suuntaa antavaa.

  Tällä hetkellä en juuri nauti naiseudestani ja ymmärrän täysin mistä kuivat keski-ikäiset ovat saaneet maineensa: Eipä naurata kun univaikeuksien ja kuumien aaltojen lisäksi hermot on kireällä, ja syyllistää toki itseä asiasta! Miehet pääsee tässäKIN kuin koirat veräjästä. :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, miehet todella taitavat päästä helpommalla... Kurjaa, kun susta tuntuu tuolta. Menopaussikin tuntuu olevan kovin yksilöllinen juttu, toisilla menee helposti ja toisilla on todella hankalaa.

   Ruokapäiväkirjaa on toivottu ennenkin, mutta musta tuntuu, etten ole oikea henkilö sitä kirjoittamaan... Paino on noussut minullakin, mutta olen saanut sitä vähän kuriin liikkumalla enemmän ja tekemällä kovasti pihatöitä. Ja työ mulla on melkoinen energiasyöppö. Yritän avata sitä vähän tämän päivän postauksessa.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.