Kahden viikon reissun perusvaatteet

Heippa, terkut täältä Oulun seutuvilta! Kotimaanmatkailu sen kun jatkuu, ja olen nyt veljeni luona. Lomaa on kaksi viikkoa jäljellä, ja huomaan ajatusten siirtyvän jo vähän syksyyn ja töihin. En tajua mihin tämä kesä on taas humpsahtanut. Onhan elokuukin vielä kesää, ja toivottavasti jäljellä on lämpimiä ilmoja, mutta kuitenkin jollain tasolla kesä on ohi.

Kahden viikon reissulle saa jonkin verran suunnitella vaatetustaan, varsinkin kun kesäilmat ovat mitä ovat. Mukana on kolmet farkut, yhdet shortsit, teepaitoja, kaksi neuletakkia ja neljät kengät.Sekä paitamekko. Alkukesästä ostamani Kaffen paitamekko on ollut ihan super – se oli päälläni lauantaina äidin synttäreillä mekkona, olen pitänyt sitä myös ihan farkkujen ja teepaidan kanssa. Ihan loisto-ostos!

Kuvat ovat muuten Iisalmesta, Paloisjärven rannalta. Ilta oli tosi kylmä, en tarennut ilman vanhaa Filippa K:n neuletakkiani ollenkan. Takin käyttö on oikeastaan jäänyt kokonaan, iso neuletakki ajaa asian.

Reissussa ovat myös 2nd Dayn boyfriend-farkkuni, joita hehkutin täällä. Ne ovat aika jämäkkää denimiä. Pesu on ihan täydellinen, kivan kulutettu. Ja valkoiset nahkatennarit ovat olleet eniten jalassa.knit Filippa K (check this one)

shirt dress Kaffe

jeans 2nd Day

sneakers Common Project (similar, similar)

sunnies RayBan

Matkustan perjantaina kotiin, ja kieltämättä on jo vähän koti-ikävä. On ihana nähdä perhettä ja viettää aikaa yhdessä, mutta täydellisenä kotihiirenä odotan kuitenkin jo omaan sänkyyn pääsyä. Ikkunat ovat kuulemma pesty, kun tulen kotiin. Ja tuleepahan tässä nyt kokeiltua eräänlaista kapselipuvustonkin käyttöä. Arvatkaa, toimiiko minulla? No ei… Parien farkkujen, paitojen ja villatakkien vaihtelu on vähän tylsää, vaikka hyvin noissa kamppeissa viihdynkin.

Huomenna palaan taas Jeppikseen ja tapaan sukulaisia. Mennään tätiä katsomaan ja mökillä käymään. Ehkö siellä voisi saunoakin, vai mitä äiti?

Mukavaa tiistaita!


*adlinks

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    28/07/2017 / 5:07 am

    Kaunis kapselipuvusto sinulla 🙂 Tiedän tunteen, itsekin olin parin viikon reissulla ja yritin selvitä mahdollisimman niukalla puvustolla. Kun on julkisilla liikenteessä ja kaiken saa kantaa, on pakko tinkiä! Mennessä on viemiset ja tullessa tuliaisostokset, kun lähes kaikki vaatteet ja kengät hankin Helsingistä. Kuormajuhtana mennen tullen! Mulla oli aikalailla samanlainen setti: farkut, harmaat, hiukan vajaamittaiset suorat housut, valkoiset trikootoppi, teeppari (pienellä blingillä) ja silkkitoppi (joka jäi kolean sään vuoksi käyttämättä), harmaa ja kitinvaalea puuvillaviskoosineule ja luonnonvaalea pellavaviskoosimekko. Kenkinä luonnonvaaleat espadrillot ja kullanhohtoiset nauhattomat tennarit. Siskon vaatekaapilla voi tarpeen vaatiessa käydä, mutta hyvin noilla pärjäsi, vaikkakin loppuajasta alkoi vaihtelunhaluista hieman ahdistaa 🙂 Katselin muuten alkukesästä netistä juuri tuota samaa paitamekkoa, mutta kun käyttökelpoista mekkovarastoa on enemmän kuin näillä keleillä ehtii pitää, niin pidättäydyin ostamasta. Todella kaunis ja monikäyttöinen se kyllä on! T: Ansu

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    28/07/2017 / 7:59 am

    Kuulostaa hyvältä sun kapselikaappi! Just sellaista, mitä itsekin tykkäisin käyttää. Ja käytän. Mulla on ihan liikaa tavaraa nyt raahattavana… Jotenkin en ylläty, kun katselit samaa mekkoa ; ) Meillä kun tuntuu olevan muutenkin samanlainen maku!

Vastaa