Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesäkuun parhaat tekemiset, silkkipaita ja panamahattu

Kesäkuu sujahti, hups vaan, ja vaikka tuntui, etten ole mitään erikoista tehnyt, niin onhan sitä sentään! Lomafiilis itselleni tulee tasan tarkkaan auringosta ja lämmöstä, ja onneksi niitäkin päiviä on ollut.

 • Olen nähnyt ystäviä! Heti ekalla lomaviikolla ystäväni Amerikasta oli käymässä. Naapurit kyläilivät, kävin Porissa ja muutakin. Heinäkuussa on luvassa lisää ystävien näkemistä, mutta myös sukulaisten.
 • Olen syönyt hyvin. Vähän liiankin hyvin. Tykkään tehdä salaatteja ja jäätelöitä. Meillä mies hoitaa grillauksen, mutta minä marinoinnin. Tänään tein uutta salaattia, joka pitää ehdottomasti jakaa teillekin!
 • Kuntoilu on ollut säännöllistä, ja olen paremmassa kunnossa kuin koko vuonna. Lenkkiä ja painoja tulee tehtyä sopivassa suhteessa. Kyllä on syytäkin tämän syömisen takia…
 • Olen lötkötellyt terassilla. Kylläpä vaan niitäkin päiviä on tosiaan ollut, vaikkakin harvakseltaan.


 • Olen ollut luku-flowssa! Ostin Humppilan Kirjapörssistä muutaman kirjan, ja ensimmäinen osoittautui mitä parhaimmaksi lukuromaaniksi. Kököstä nimestään huolimatta Keskiyön ruusu, kirjoittanut Lucinda Riley, oli oikein kelpo ja koukuttava romaani. Nyt on meneillään Kate Atkinsonin Elämä elämältä, ja kolmas kirja on Tove Janssonin kirjeitä. Ai juu, kaksi Downton Abbey-kirjaakin hankin. Niissä on tällaiselle sarjan fanille tosi paljon tietoutta sekä sen ajan tavoista ja elämänmenosta, myös sarjan tekemisestä.


 • Muutama hyvä sarjakin on tullut katsottua, kuten tuossa taisin jossakin postauksessa mainita, The Good Fight HBO Nordicilta ja Chesapeake Shores Netflixiltä. Ja kohtahan se alkaa Game of Throneskin! Winter is coming…
 • Olen nukkunut pitkiä öitä. Valitettavasti koulu-unet ovat usein kavereinani yöllä, työaikana näen niitä vähemmän.
 • Sain uuden puhelimen, Huawei Honor 6X on nyt meitsin luuri. Samalla opettelin Androidin käyttöä. Kannatti hyödyntää Gigantin hyvä tarjous, sain lahjakortin kaupan päälle, ja vanhat liittymät päivitettiin. Olinpa tosi tyytyväinen! 


silk shirt Day 

jeans Mos Mosh (similar)

hat Balmuir

shoes Marenas

earrings Syster P

Mukavaa viikon alkua kaikille!

Ps. Booztilla on tänään vielä lisäale, -15% alehintojen päälle, kun ostat 89e:lla!

*adlinks

Share:

2 Comments

 1. Sara
  03/07/2017 / 10:27 am

  Laskin juuri, että koululaisilla (ja opettajilla) alkoi viides kesälomaviikko. Tuntuu, että tämä aika on kulunut hurjaa vauhtia, ihan vastahan oli koulun päättäjäispäivä. Toisaalta on ehditty tehdä kaikenlaista. Itse olin lomalla juhannusviikon ja varsinainen kesäloma alkaa maanantaina. Odotan kovasti sitä, että saa rauhassa lukea lehtiä ja kirjoja vaikka yötä myöten. Laitoin Helmetiin varaukseen tuon Keskiyön ruusun, sillä tiedän meillä olevan samanlainen maku. Sitten huomasin, että ostin viime kuussa kirjan pokkarina. 🙂 Oikein hyvää heinäkuuta sinulle!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   03/07/2017 / 1:04 pm

   Hauska tarina – suosittelepa mulle lisää lomalukemista! Mä näin Seitsemän sisarta Kirjapörssin alessa, mutten ostanut sitä. Toivottavasti sen saa vielä myöhemminkin.Kesä menee hurjaa vauhtia… Lukeminen on tällaisina pilvisinä päivinä ihan parasta! Ihanaa lomaa sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *