Takaisin Kroatiasta!

Terkut helteisestä Igranen kylästä, Makarskan Rivieralta, Kroatiasta. Takana on mitä ihanin rentoiluviikko: lämpöä, paljon hyvää ruokaa, viisi luettua kirjaa, kaksi uutta, ihanaa ystävää, joiden kanssa söimme yhdessä ja juttelimme monet mukavat tunnit.

Päivät kuluivat altaalla, illalla syötiin pitkään ja kuljeskeltiin. Uin paljon sekä Adrianmeressä että altaassa, käytiin vesiskootterilla kruisailemassa. Lomaviikko lipui ohi leppoisasti, ilman stressiä ja suorittamista, luku-flowssa.

Loma- ja asukuvia tulee myöhemmin, nyt tämä yksi tunnelmakuva rannalta. Leppoisat aallot löivät rantakiviin, pikkuisia kiviä toin myös pussillisen mukanani. Iltaisin ei olisi malttanut mennä nukkumaan ollenkaan, kun yö oli helteinen ja tähtitaivas kirkas.

Pyykkivuori on valtava, jääkaappi tyhjä, kukkapenkki rehottaa, mutta mieli on levännyt, kiitollinen ja iloinen. Ja Suomen kesä on kauneimmillaan! Muutama päivä tässä lataillaan akkuja ennen maakuntakierrosta, olen seuraavaksi reissussa melkein kaksi viikkoa.

Kaunista lauantaita teillekin!

Share:

3 Comments

 1. Ritu
  15/07/2017 / 3:25 pm

  Odotan innolla kuviasi Kroatiasta. Olen itse lähdössä ystävättäreni kanssa Brelaan syyskuun lopulla. Brelahan sijaitsee myös lähellä Makarskaa.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  16/07/2017 / 5:26 pm

  No se oli, just tarpeen tähän moodiin! Helteessä ei tosiaan jaksanut muuta kuin lukea ja uida, ja kerrankin sai luvan kanssa löhötä. Mä olen just samanlainen, "pakkoja" piisaa, mutta lomalla niitä ei voi tehdä!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  16/07/2017 / 5:28 pm

  Niin sijaitsee. Meidän opas sanoi, että kylät ovat aika tavalla samanlaisia, mutta Makarska kyllä poikkesi Igranesta aika tavalla. Makarskassa oli kovasti baareja ja vilinää, Igrane oli enempi paikallinen. Voi, sulle tulee varmasti ihana loma! Ne vedet ja ruoka, mä tykkäsin kovasti!

Vastaa