Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

15.7.2017

Takaisin Kroatiasta!Terkut helteisestä Igranen kylästä, Makarskan Rivieralta, Kroatiasta. Takana on mitä ihanin rentoiluviikko: lämpöä, paljon hyvää ruokaa, viisi luettua kirjaa, kaksi uutta, ihanaa ystävää, joiden kanssa söimme yhdessä ja juttelimme monet mukavat tunnit.

Päivät kuluivat altaalla, illalla syötiin pitkään ja kuljeskeltiin. Uin paljon sekä Adrianmeressä että altaassa, käytiin vesiskootterilla kruisailemassa. Lomaviikko lipui ohi leppoisasti, ilman stressiä ja suorittamista, luku-flowssa.

Loma- ja asukuvia tulee myöhemmin, nyt tämä yksi tunnelmakuva rannalta. Leppoisat aallot löivät rantakiviin, pikkuisia kiviä toin myös pussillisen mukanani. Iltaisin ei olisi malttanut mennä nukkumaan ollenkaan, kun yö oli helteinen ja tähtitaivas kirkas.

Pyykkivuori on valtava, jääkaappi tyhjä, kukkapenkki rehottaa, mutta mieli on levännyt, kiitollinen ja iloinen. Ja Suomen kesä on kauneimmillaan! Muutama päivä tässä lataillaan akkuja ennen maakuntakierrosta, olen seuraavaksi reissussa melkein kaksi viikkoa.

Kaunista lauantaita teillekin!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa täydelliseltä! Vaikken kovien helteiden ystävä kotimaassa olekaan - kun pitäisi asioita jaksaa tehdäkin!😊 - niin matkoilla se takaa totaalisen rentouden kun ei oikein ole kuumuudessa vaihtoehtoja vuoroin meressä lillumiselle ja varjon alla löhöilylle😏 Ja erityisen ihanaa on katkeamaton kirjojen parissa olo, se ei milloinkas toteudu kotona, aina muka löytyy jotain tärkeämpää kitkemistä, pyykkiä, vierailuja ym pakkoa jotka matkoilla niin ihanasti tyystin puuttuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli, just tarpeen tähän moodiin! Helteessä ei tosiaan jaksanut muuta kuin lukea ja uida, ja kerrankin sai luvan kanssa löhötä. Mä olen just samanlainen, "pakkoja" piisaa, mutta lomalla niitä ei voi tehdä!

   Poista
 2. Odotan innolla kuviasi Kroatiasta. Olen itse lähdössä ystävättäreni kanssa Brelaan syyskuun lopulla. Brelahan sijaitsee myös lähellä Makarskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sijaitsee. Meidän opas sanoi, että kylät ovat aika tavalla samanlaisia, mutta Makarska kyllä poikkesi Igranesta aika tavalla. Makarskassa oli kovasti baareja ja vilinää, Igrane oli enempi paikallinen. Voi, sulle tulee varmasti ihana loma! Ne vedet ja ruoka, mä tykkäsin kovasti!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.