Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.7.2017

Tui Sensimar Makarska-hotelli: näkymä parvekkeeltaTyyni Adrianmeri, helteinen, silti raikas aamu. Aikaiset aamut olivat pimeiden iltojen ohella kauneimpia hetkiä reissussamme. Huoneestamme 611 oli upeat näkymät merelle hotellin ympäristöön, myös Igraneen. Ensimmäinen näkyy jo olevan aamupalallakin ravintolan terassilla.

Tui Sensimar Makarska, Kroatia, hotellit Kroatia

Aamukahdeksalta ensimmäiset olivat jo asettuneet rannalle. Joka aamu aikaiset uimarit jo pulikoivat tyynessä meressä.Aamuisin ensimmäinen kysymys oli: "Paistaakohan tänään aurinko?" Ja paistoihan se. Mikäpäs siinä, jos sinitaivas näkyy ikkunasta heti herättyä.Myös yöllä sai ihailla maisemia: täysikuu osui juuri viikon alkuun. Upeaa kuunsiltaa kelpasi katsella. Istuskelimme myöhään vielä parvekkeella tiirailemassa tähtitaivasta ja upeaa kuutamoa.Mukava päivä on takana, sukulaisia, hyvää ruokaa ja leppoisaa yhdessäoloa. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä!

10 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja varmasti upeita hetkiä.
  Pakettimatkat rules - luonto on sama kaikille
  t entinen traveller, nykyisin turisti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, pakettimatkoille on kyllä ihan tilausta, aina ei jaksa itse järjestää... Juu entinen traveller minäkin, ja ehkä joskus vielä, vaikka eläkkeellä!

   Poista
 2. Voi mikä valtaisa ikävä tuli Kroatiaan näiden kuviesi myötä! Olimme Dubrovnikissa viime syksynä ja ajattelin Hvaria seuraavaksi kohteeksi mutta teidän pikkukylä ja k-18 -hotelli vaikuttaisi mitä mainioimmalta vaihtoehdolta. Blogisi kautta vaikuttaa kuin elämäsi oli 150-prosenttisen tyyni, tyylikäs ja täydellinen, uskomatonta. Pyrkimys samaan😏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Igrane on täydellistä rauhaa rakastaville, kaikki menee yhdeltätoista kii. Mikään menomesta se ei ole!

   Voi Kuule, mä voin kertoa, että mun elämä on ihan samanlaista kuin kaikkien, iloa ja surua, meluisa työ ja riittämättömyyden tuntua joka suuntaan, sävellystä ja epäonnistumista, huolta sinne ja tänne... Mutta myös iloa ja kiitollisuutta nykyhetkestä, iloa ja naurua. Ite on vaikea arvioida millaisen kuvan blogissa antaa, mut varmaan vähän rauhallisemman kuin mitä livenä olen. Kiitti ihanasta kommentistasi!

   Poista
 3. Voi mitkä maisemat -- mitkä ihanat kuvat!! Tuo kuunsilta... <3 <3 Aivan mieletön!! Tuonne on päästävä!!!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.