Valkoinen maksimekko ja muutamia niitä näitä-huomioita


Matkalla oli paljon sitku-suunnitelmia kotiinpaluuseen. Menen heti lauantaina lenkille. Siivotaan talo. Teen heti postaukset Kroatiasta valmiiksi, käsittelen kuvat ja kirjoitan pari juttua. No, sain heti huomata, että sitkuttelut vaihtuivat mutkutteluksi. Mutku nukuttaa. Mutku on niin kaunis ilma. Mutku kirja on kesken.

Päätin unohtaa kaikki keksimäni velvollisuudet, sillä nyt on edelleen loma, päivät ovat pitkiä ja aamulla saa nukkua niin pitkään kuin huvittaa. Se, että kotona on vaikea relata, on kyllä ihan omassa päässä. Listojen laatimisen sijaan pötkähdin eilen terassille, luin yhden kirjan loppuun ja aloitin toista, luin verkkolehtiä ja blogeja ja tein huomioita vähän kaikesta. Siis todellakin sieltä täältä, kuten kohta saatte lukea.

– Bloggaajat ovat pitäneet tänä kesänä lomaa blogeistaan ahkerammin kuin koskaan. Se ei liene huono asia. Myös lukijat tuntuvat lomailleen enemmän, ainakin oma ”laiskuuteni” näkyy heinäkuun tilastossa. Ihan hyvä – kuka sitä nyt kesällä konella roikkumaan. Itse en koko kuusivuotisena blogiaikanani ole pitänyt näin löysää kesää.

– Some-ilmiö tuntuu jopa nyt iskevän itseään vastaan. Moni pitää some-lomaa ja vähän kampanjoikin sen puolestakin. Nyt on ihan jopa muodikasta pitää se älyluuri kiinni ja jättää julkinen elämä tauolle. Itse en muuten voi sietää sitä, että luuria näprätään toisen kanssa ollessa. No aluksi ehkä, jos haluaa kuvata sen kahvinsa ja leivoksensa, mutta sitten puhelin laukkuun.

– Kruununprinsessa Victoria täytti neljäkymmentä, ja liittyi siis fab forty-joukkoon. Victorian vaaleanpuna-valkoinen perhospuku oli yksinkertaisesti häikäisevä, kuten koko nainen. Puvun oli suunnitellut Per Engsheden, jonka käsialaa oli myös Victorian hääpuku. Miten viehättävä prinsessa onkaan! Ruotsin kuninkaallisista hän on kaikkein charmantein.

– Kun luku-flow alkaa, siitä ei meinaa päästä irti. Kroatian-loman kaksi ensimmäistä päivää ”laskeuduin” tunnelmaan, mutta sen jälkeen olin nenä kirjassa tuntikausia. Ja se oli kuulkaa ihanaa! Ostamani pokkarit osoittautuivat aivan loistaviksi, ja luku-flowta avitti vielä Harpers & Collins Nordicin lähetys, kiitos siitä! Pohjois-Savoon mennessä pakollinen pysähdys on Varkauden Portin Kirjapörssissä, josta toivon löytäväni muutaman romssun.

 – Voi olla, että ikä on vain numeroita, mutta kyllä lenkin tai treenin jälkeen seuaavana aamuna on jäykkä kuin hiilihanko. En tykkää venytellä, mutta on pakko, jos aikoo pysyä joten kuten oimintakuntoisena. Treenin jälkeisenä päivän tunnen oloni todella vanhaksi… Katsoin mahtavan videonpätkän, jossa satayksivuotias nainen juoksi oman ikäluokkansa maailmanennätyksen! Eli parempi vaan jaksaa venytellä, jos aikoo vielä satavuotiaana juosta!

– Vaihdoin Lumia-puhelimeni Huawein Honor 6x:ään ja opettelin Android-käyttöjärjestelmän. Huvitti, miten Instagram nyt jatkuvasti tarjoaa ja mainostaa kuvankäsittelysovelluksia, jolla saa meikattua itseään tms. Outoa! Samoin selfietä ottaessa saa valita vähän sliipatumman tuloksen. En ole ihan vielä sinut Androidin kanssa, mutta kai me kavereiksi tullaan. Itse puhelin on hyvä ja kamera siinä suorastaan erinomainen.

valkoinen maksimekko, akuisen naisen tyyli

maxidress Blanc du Nil

sandals Acient Greek

sunnies RayBan

Nyt menen pakkaamaan, sillä huomenna alkaa road trip nimeltä sukulointi, ja se kestää minulla liki kaksi viikkoa. Huh, mitä sitä taas ottaakaan mukaan, ilmat kun eivät ole kovin helteiset…

Heippatirallaa ja mukavaa maanantaita!

Share:

4 Comments

 1. Pauska
  18/07/2017 / 3:07 pm

  Kumpparit ja kevytuntuvatakki ovat olleet tarpeen viime aikoina :). Tosin luvatut kaatosateet eivät onneksi osuneet kohalle täällä Kainuussa. Tervetuloa pistäytymään, Hossa on upea, kesäteatteriesitys valloittava ja Raatteen portti ja Hiljainen kansa hienot. Teatterin takana Soiva metsä ja Kaunisniemi ovat pohjalaiselle taatusti elämys, toki lounaan myös tarjoamme :).Oikein mukavaa maakuntamatkaa!

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  19/07/2017 / 3:49 pm

  Kiitos! Maakuntamatkailu on mukavaa, nyt ollaan sulle tutussa kaupungissa! #paloisjärvi

 3. Ei-Leen Sato
  22/07/2017 / 9:40 am

  Vaikeata se on tajuta olevansa jo niin "vanha", kun pään sisäpuolella tuntee olevansa 20 vuotta nuorempi. Mutta totta se on, että kroppa kyllä itse muistaa ikänsä ja tässä iässä viimeistään pitäisi kiinnittää huomiota ergonomiaan ja venyttelyyn. Senkin kroppa kyllä tunnistaa. Ei-Leenhttps://eedenista-itamaille.blogspot.fi/

 4. Pauska
  08/08/2017 / 4:34 pm

  Jep, tosin minä kasvoin Poroveden rannalla ja ne maisemat ovat tutummat. Ystäväperhe asuu kyllä Suistamonkadulla, joten on sielläkin käyty, viimeksi heinäkuussa. Savo <3

Vastaa