Villejä lupiineja ja turhia kruisailuja

Kivoja kuvauspaikkoja etsiessä löysimme kauniin rinteen täynnä lupiineja. Kylmähkö kesä on tehnyt sen, että ne kukkivat vielä heinäkuussakin. Lupiinit ovat niin kauniita maljakossa, poimin mukaani tuolta muhkean kimpun.

Meidän Kroatian reissu lähenee, ja lähdin tänään kaupungille hoitamaan muutamia asioita. Siis ihan stadiin. Ajelin parkkiin, otin ratikan, läksin asioimaan. Ensimmäistä ostosta maksaessani tajusin, että olen jättänyt lompakon kotiin! Muistin kyllä kaiken muun ottaa: neule, vesipullo, huulikiilto, Elovena-patukka, puhelin, satenvarjo… Mutta lompakkoa ei!

Kiukutti ihan hirveästi oma huolimattomuuteni, sillä meiltä täältä maalta saa kyllä aina ihan ryhtymällä ryhtyä kaupunkiin. Yritin soittaa siipalle – en saanut siihen hätään kiinni, että olisin lähtenyt hakemaan häneltä hänen korttiaan. Niinpä läksin kiltisti kotiin. Otan yrityksen huomenna uusiksi, ja nyt taatusti katson, että on korttikotelo mukana.

Ajattelin huomenna hakea Akateemisesta muutaman pokkarin. Kertokaapa omia suosikkejanne! Toivottavasti hotellissamme on kirjojen vaihtopiste.
silk shirt Repeat

jeans Mos Mosh (similar)

sandals Marenas

hat Balmuir

sunnies Ray Ban

earrings Syster P

necklace Edblad

Tjaahas, pitäisikö orientoitua kuntoiluun. En ole viikkoon liikauttanut eväänikään, eli hyvään kesäkuntoon olen päässyt! Ulkona laulaa ruohonleikkuri, ja ilmakin kirkastui, joten vedän lenkkarit jalkaan! Kivaa iltaa!

*adlinks

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  04/07/2017 / 5:57 pm

  Pari päivää sitten kirjoitit, että kuntoilu on ollut säännöllistä?–Heinolan kesäasukas

 2. Belladonna
  04/07/2017 / 6:37 pm

  Ihana kuvausympäristö ja kauniita kuvia! Nykyisin otan reissuun vain yhden pokkarin, jonka lisäksi lataan tablettiin pari e-kirjaa. Ne sopivat kivasti reissulukuun, tabletin kun otan mukaan joka tapauksessa. Mukavia shoppailuja huomenna paremmalla menestyksellä!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  04/07/2017 / 8:36 pm

  Sen ollut, mulla oli pieni nuha, joka katkaisi sen. Eli ei kaikkea blogissa tuu kertoneeksi. Mut kolmetoista spurttikertaa tuli kesäkuulle.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  04/07/2017 / 8:38 pm

  Kiitti, lupiinit ovat niin ihania… Tabletti onkin kätevä reissukirjoihin, ei tuu turhaa painoa. Kiitti, huomenna uudestaan.

 5. Sara
  05/07/2017 / 4:48 am

  En tiedä, saako Elena Ferranten tuotantoa pokkarina, mutta suosittelen lämpimästi tutustumaan tämän kirjailijan tuotantoon. Napoli-sarjan aloittaa Loistava ystäväni. Toisen osan nimi on Uuden nimen tarina. Lisäksi häneltä on suomennettu pari muuta kirjaa. Linda Olssonilta olen lukenut pari kirjaa, ja ne ovat ihan kelvollista kesäluettavaa. Hanya Yanagiharan Pieni elämä on hyvä kirja, mutta siinä on muistaakseni 900 sivua, joten se kannattaa ladata e-kirjana tai ostaa kovakantisena. Oikein hyvää reissua teille!

 6. Sara
  05/07/2017 / 5:00 am

  Vielä tuli mieleen kaksi kirjailijaa. Victoria Hislopin Saari oli mielestäni loistava, Paluu-niniminen kirjakin oli hyvä. Suosittelen myös Liane Moriartyn tuotantoa. Ne kirjat eivät käsittääkseni ole osa mitään sarjaa. Jos oikein muistan, jostain kirjasta tehtii tv-sarja, jossa oli Nicole Kidman pääosassa. 🙂

 7. Suvi S.
  05/07/2017 / 10:12 am

  En ole aiemmin tuosta hatusta niin välittänyt, mutta sulle sopii kyllä upeasti! 🙂 http://www.dailychic.fi

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  05/07/2017 / 2:25 pm

  En löytänyt Elena Ferrantea pokkarina, mutta pitää laittaa mieleen!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  05/07/2017 / 2:26 pm

  Ostin yhden Moriartyn!! ja Little Big Lies oli mahtava sarja, ja upeat näyttelijät. Sitä kirjaa en tosin ostanut, kun juoni oli tuttu.

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  05/07/2017 / 2:26 pm

  Kiitos, ei kyllä aurinkopäivää ilman hattua!

 11. Sara
  05/07/2017 / 6:43 pm

  Minun pitää muistaa katsoa tuo sarja. Jos joskus vastaan tulee Anthony Doerrin Kaikki se valo jota emme näe, kannattaa ostaa. Mitä muita pokkareita ostit?

 12. Johanna
  05/07/2017 / 6:47 pm

  En tiedä löytyykö näitä kirjoja pokkariversioina, mutta nämä kirjat olivat mielestäni hyviä ja ajatuksia herättäviä: Paul Kalanithi Henkäys on ilmaa vain ja Helmi Kekkonen Vieras. 🙂

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  05/07/2017 / 7:38 pm

  Katopa mun Instagram, siellä on kaikki. Suht kevyesti mennään! Doerrin kirja oli siellä pelkäsin sen olevan liian rankka…

 14. Marjukka / Fab Forty Something
  05/07/2017 / 7:39 pm

  Kiitti vinkeistä, en muista että olisi pokkarina tullut vastaan!

Vastaa