6 x juuri nyt ja Gannin kuosipaita

Kaunista, tuulista sunnuntaita teille kaikille! Minusta ilmassa on ihan selvä syksyn aavistus. Se on tuo valo, joka on vaisumpi kuin kirkas kevätaurinko. Traktori on pörrännyt tuossa alapelloilla heinää tehden. Se on minusta aina kiva näky.

Viikonloppu on kulunut rauhallisissa merkeissä, uutisia vähän väliä seuraten. Ei siihen ole oikein sanoja. Mutta se on varmaa, että yhtä pahantekijää on sata hyväntekijää. Yhteisöllisyys ja avunanto korostuu, kun tapahtuu jotain tällaista.

Mutta elämä jatkuu, eikä suruun voi jäädä vellomaan, siispä iloisempiin aiheisiin. Monessa blogissa näkyy nyt näitä viisi kertaa sitä tai tätä. En ole pitkään aikaan vastaavaa toteuttanut, mutta minusta on tosi kiva lukea näitä juttuja, toivottavasti teistäkin!

1. Mekot. Olen ihan hullaantunut mekkoihin, ja tajunnut sen, että työhön käytettävien mekkojen määrä on tosi pieni. On pari mekkoa, jotka ovat kutistuneet kaapissa, pahus. Lempimekkoni saavat odottaa pikkuisen viileämpiä päiviä, pitkät hihat ovat vähän liikaa. Ja neulemekot astuvat kuvioihin myöhemmin.

2. Kuosit. Pari kuosipaitaa riittää piristämään vanhoja farkkujani ja hameitani. Rakastan tuota Gannin paitaa, se on ihan täydellinen. Miten hyvin terrakotan- ja vaaleanpunainen sopivatkan yhteen! Syystyttö tykkää! Harkitsin sitä hetken myös muissa väreissä, mutta tämä vei voiton.


2. Pitkät yöunet. Sanokaa vaan vanhaksi, mutta kymmeneltä pitää olla pää tyynyssä, muuten ei jaksa päivää läpi. Viikonloppuna sen sijaan irrotellaan, eilenkin meni puoli kahteentoista. Olen nukkunut sikeästi, ja se on ihanaa.

3. Synttärit. Kyllä, aion juhlia. Suunnittelu on käynnissä.

4. Syyskukat. Nyt saa omalta pihalta vielä ihania kukkia maljakkoon, vaikkapa syyshortensioita. Puuvartisina ne tarvitsevat vettä varren pituudelta. Rakastan myös värikkäitä syyskimppuja.

5. Netflix. Ja vähän HBO Nordic myös. Maanantaisin tulee Game of Thrones, ja Netflixin puolelta Chesapeake Shores. Suosittelen jälkimmäistä, jos haluaa kevyttä ihmissuhdedraamaa kauniissa ympäristössä. Ongelmat ovat pieniä ja ratkeavat ilman turhaa vatvomista. Katsoin pätkän matkaa uteliaisuudesta muutaman vuoden takaista menestystä Pretty Little Liars-sarjaa, ja hups, jäin koukkuun. Suomennos on huono: Valehtelevat viettelijät. Ei ratkaista ihmiskunnan ongelmia tässäkään sarjassa, mutta pää nollaantuu.


shirt Ganni

jeans Mos Mosh

shoes Stratford

Leppoisaa päivänjatkoa!

*adlink

Share:

13 Comments

 1. Mia / Beauty Highlights
  20/08/2017 / 10:54 am

  Rakastan kuosipaitoja! Tuo Gannin paitakin on kaunis. Kävin kurkkaamassa linkin takaa ja mustavalkoinen voisi sopia omiin sävyihin. Kiitos vain, kun herättelet taas ostoaikeita 😉 Pistän muuten tuon Chesapeake Shores -sarjankin mieleen ja katson tänään illalla ensimmäisen jakson. Mulla loppui juuri sarja, jota seurasin ja kaipaisin taas uutta katseltavaa tilalle 🙂

 2. Anonyymi
  20/08/2017 / 11:51 am

  hei! Kauniisti laskeutuu uusi paitasi! kaunis vaate, kuten sinulla kaikki. olet senverran hoikkanen, että sinulle istuu vaatteet hyvin. Oletko katsonut netflixistä sarjaa nimeltä Mr Selfridge? Tämä tuli kesällä myös telkkarista, olikohan ykköskanavalta. Suosittelen sulle tätä sarjaa, koska muistaakseni tykkäsit Downton Abbeystä. Tässä Mr Selfridge-sarjassa on minun mielestä puvustus, kampaukset ja sisustus erikoismaininnan arvoisia. Helposti koukuttava tämäkin sarja.Tiina

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  20/08/2017 / 3:57 pm

  Mä mietin myös mustavalkoista, se oli tosi kaunis, mutta ehkä myöhemmin sorrun vielä toiseen Ganni-paitaan.Chesapeake Shores on ihana, haluaisin asua siellä! Vaikka sitä ei ole olemassakaan…

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  20/08/2017 / 3:59 pm

  Kiitos, minusta paita on aivan ihana!Olen katsonut! Lopetin kesken kolmannen kauden, en enää niin tykännyt. Minusta Lady Mae oli ihana hahmo! Puvustus oli tosi ihana. Netflixillä taisi olla myös dokkari ko. tavaratalosta, millainen uranuurtaja se aikanaan Englannissa oli ja miten Mr. Selfridge keksi mm. alennusmyynnit. Suosittelen!

 5. Anonyymi
  20/08/2017 / 4:55 pm

  Minä taas oikein ahmin sarjan loppuun asti 😀 Pitääpä katsoa dokumentti,kiitos vinkistä. Ehdinkin jo aiemmin katsoa netistä mitä tietoa kyseisestä herrasta.. Tiina

 6. Anonyymi
  20/08/2017 / 6:32 pm

  Kaunis yhdistelmä tuo paita ja valkoiset housut, sopiii:) Ajelin perjantaina Turun ohi, kun tapahtuneesta oli kulunut 20-30 minuuttia…! Katsoin lentokentän suuntaan, että jaaha, mikä kopteri siellä lentää. Myöhemmin sitten selvisi.T. Maija

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  20/08/2017 / 7:13 pm

  Kiitos, minustakin raikas ja ihana.Se mikä tapahtuneessa oli käsittämätöntä, että suomalaiset kuvasivat kännykällä, eivät menneet auttamaan! Ihan hävettää. Yksikin nuorukainen hutki pesäpallomailalla puukottajaa. Ja suomalainen vaan kuvaa kännykällä…

 8. Johanna
  21/08/2017 / 5:43 am

  Kaunis paita ja asu kokonaisuudessan. Kiitos sarjasuosituksista! Juuri sain katsottua affairin kaksi kautta ja nyt en löydä mitään katsottavaa tilalle.

 9. Anonyymi
  22/08/2017 / 5:23 am

  Rakastan juhlia! Nautin suunnattomasti juhlien suunnittelusta, järjestämisestä ia itse juhlista. Juhlissa on ihana olla niin vieraana kuin emäntänäkin. Lapsuudenkodissani on aina juhlittu paljon ja isosti. Olen sieltä oppinut mm. organosoimisen taidon juhliin liittyen. Kunpa olisikin enemmän juhlia elämässä! Tänä kesänä oli parit juhlat. Nyt ei ole syksyksi suunnitteilla mitään, mutta toivottavasti silti jotain ilmaantuu. Ihana kun pidät 50-vuotisjuhlat. Elämässä on niin paljon arkea, että juhlahetket tuovat piristystä pitkäksi aikaa. Mukavia suunnitteluita ja itse juhlia sitten kun sen ajankohta on!Laura

 10. Anonyymi
  24/08/2017 / 6:01 am

  Lämpimät värit tekevät sinut "pehmeämmän" näköiseksi ja sopivat mielestäni sinulle paremmin kuin harmaat värisävyt.

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  24/08/2017 / 3:05 pm

  Kiva, että sait vinkkiä! Cmorella on myös hyvä sarja, jota katsomme miehen kanssa yhdessä: Riviera. Vähn sellainen dekkarisarja.

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  24/08/2017 / 3:22 pm

  Mulla on sama juttu kuin sulla, kotona juhlittiin isosti, ja opin siitä paljon. Juhlia on ihan liian vähän!

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  24/08/2017 / 3:22 pm

  Niin minustakin!

Vastaa