Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5.8.2017

Invisible Illumination -koukussaMiten minusta tuntuu, että olen elokuussa parhaimmillani? Onko sinulla samanlainen olo kesän lopussa kuin minulla?

Olen levännyt, iloinen, energinen, hiukset kasvanet ja vähän auringossa vaalenneet, kroppa hivenen kiinteytynyt ahkeran liikkumisen tuloksena. Ihokin näyttää hyvältä, kevyen päivettyneeltä. Sitä se kesä, ulkoilmassa oleminen, nukkuminen, urheilu ja hyvä fiilis teettävät. Tämän olon kun saisi pidettyä mahdollisimman pitkään. Yritän ainakin!

Apukeinoksi otan hyvän kosmetiikan. Tykkään meikata, ja laitan joka aamu töihin ihan täyden meikin. Olen tehnyt niin jo kolmekymmentä vuotta, ja minusta meikkaaminen on mukava aamurutiini. Olen varsin merkkiuskollinen ja pitäydyn hyviksi havaitsemissani meikkituotteissa, mutta on myös kiva kokeilla uutuuksia. Joskus niistä jää pysyvät suosikit.

Uusiutunut Lumene lanseerasi viime vuonna ihanat Invisble Illumination-valopisarat, ja ostinkin heti itselleni Nordic Light-tipat, eli tuon valkoisen pullon. Alkukesällä sain testiin myös kaksi muuta valopisarapulloa, sekä Instant Glow Beauty Serum-pullon. Siitä lähtien ne ovat olleet jokaisessa meikkauskerrassa mukana.

Lumene Invisible Illumination

Watercolor Blush -tippoja laitan poskipäille, joskus myös kulman alle heleyttä tuomaan. Koostumus on öljytön ja kevyt, helppo levittää sormenpäillä. Tulos on hyvin luonnollinen ja hehkuva.

Instant Illuminazer-tippoja, hiekanvärinen pullo, käytän samalla tavalla. Ihanan kuulas tulos on kaunis poskipäillä ja kulmaluulla.

Nordic Light Instant Illuminazer, valkoinen pullo, on suosikkini. Laitan sitä kulmaluulle, kulmien päälle, nenänvarteen, poskipäille, amorinkaarelle, suupieliin, silmän sisänurkkaan ja leualle. Huolellinen häivyttäminen on tärkeää. Tuote heijastaa valoa, ja sehän on tärkeää näin aikuiselle iholle.

Lumene Instant Illuminazer, valotipat

Beauty Serum on omalle iholleni vähän liian läpikuultava, mutta olen lisännyt sitä tipan kaksi meikkivoiteen joukkoon hehkua antamaan. Toimii!

Lumene Beauty Serum

Olen kokeillut useita valotuotteita, mutta kyllä nämä neljä ovat peitonneet muut, jotka makaavat meikkilaatikon pohjalla. Lisäksi pullot ovat kauniitakin, niitä pitää mielellään ihan esillä. Pipetillä tuotteen annostelu on helppoa.

Oletkin varmaan kokeillut jo valotippoja? Mikä on suosikkisi?

Mukavaa lauantaita!

Seuraa blogiani:*osa tuotteista saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Hei,
  Minustakin elokuu on parhaita kesäkuukausia. Opettaja on silloin levännyt ja tarmoa täynnä uutta lukuvuotta varten. Vuosi alkaa elokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tarmoa on vähän liikaakin! Minunkin vuoteni alkaa elokuussa. Tehdään vuodestamme hyvä!

   Poista
 2. Minä olen mielelläni kokeillut Lumenen uusien sarjojen näytteitä, joita on tullut lehtien välissä. Toistaiseksi olen ostanut vasta sen vähän väriä tuovan huulivoiteen. Kohta pitäisi ostaa valopisarat. Ainoa kritiikki, jonka antaisin Lumenelle, on tuotteiden liian samankaltaiset nimet. Minun piti ihan googlettaa, mikä on poskipäille ja kulmien alle käyttämäni tuotteen nimi: Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat - Rosy Dawn.

  Lomaa on jäljellä kolme päivää enkä kyllä kovin mieluusti lähde töihin, vaan voisin jatkaa lomailua vielä viikkokaupalla... Mutta äkkiä taas arkeen tottuu ja onhan kesää vielä jäljellä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minunkin mielestä nimet ovat vähän sekavia... Enkä muista niitä ulkoa!

   Äkkiä sitä taas työrytmiin tottuu, mutta alku on kyllä vaikeaa aikaisine herätyksineen, huhhuh. Hyvää työn alkua sinulle! Tai loppulomaa, miten vaan😀

   Poista
 3. Minun "elämä on" kunhan on aurinkoa ja lämpöä:D! Olen kokeillut tuota seerumia ja se tuntui hyvältä. Pärjää sen kanssa ilman meikkivoidetta.

  Sulla vaan hauis kasvaa;)

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama elämä täällä! Sulla on niin hyvä iho, että varmaan pärjäätkin! Siitä tulee ihana hohde.

   No niin kasvaa, tänään taas tein kunnon reenin! Oli ihanaa!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.