Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

26.8.2017

Kahvia, lehtiä, kotoiluaMukavaa lauantaita sinne ruutujen toiselle puolen! Miten on lauantainne sujunut?

Ostin pitkästä aikaa muutaman lehden, ja Porterissa riittää lukemista. Ensimmäiseksi luin jutun nuoresta näyttelijästä, Sophie Turnerista, joka on Game of Thrones-faneille tuttu Sansa. Sophie on LV:n uusi mainoskasvo, ja olipa hänestä upeita kuvia lehdissä.

Trendin ostin myös ja onnittelen uutta päätoimittajaa Maria, johon tutustuin Evitan aikoihin. Trendin kiinnostavin juttu oli Saimi Hoyerista, joka on minusta Suomen kaunein nainen. Ihailen hänen intoaan, suoruuttaan ja upeita punaisia hiuksiaan!

Syksyn muotia seuraa aina innoissaan, ja tällä hetkellä miellyttää kovasti boho-romanttisuus, leveät helmat, sametti (jopa kengissä), laajat röyhelöpaidat... Toisaalta taas perusjutut, neuleet, saappaat, kamelinväriset villakangastakit, ne ovat aina joka syksy ihania.

Pidin viime keskiviikkona vielä By Ti Mon mekkoa töissä mutta sellaisenaan se alkoi olla jo liian viileä. Pitää siis lisätä neuletta ja paksua sukkahousua alle, niin tarkenee. Vielä en ole sukkia pitänyt, saapa nähdä pitääkö ensi viikolla jo laittaa.

Täällä lauantai sujuu totaalirelaten, otin päikkärit, ja kohta painun tuonne jumppahuoneeseen tekemään treenit. Viime viikon iltamenojen takia en ehtinyt kuin maanantaina viimeksi treenaamaan. Olen kuin huomaamatta ollut myös namilakossa neljä viikkoa, eikä ole tehnyt mielikään makeaa. Että pienellä ryhtiliikkeellä on syksy alkanut.

Leppoisaa lauantaita!

8 kommenttia:

 1. Ihan samalla tavalla on täälläkin kotoiltu. Hyytävän kylmä sää ei houkuttele ulos, joten sohvassa viltin alla polttelen kynttilöitä ja luen ja kattelen telkkua. Ihana lauantai <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana viikonloppu on ollut, varsinkin eilinen lauantai. Ihanalta kuulostaa sun kotoilu, niin parasta!

   Poista
 2. Miten on inhimillisesti ottaen mahdollista olla huomaamatta karkkilakossa?? Minun pitäisi olla tajuton jotta se tapahtuisi.🍬😂 Kalorittomia karkkeja ja suklaata odotellessa, niiden kehittäminen vaikuttaa todennäköisemmältä kuin itsehillinnän saavuttaminen😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan ollut kova makealle, mutta tuopa eteeni sipsikulho, niin se tyhjenee alta aikayksikön. Pentuna muusasin sipsit pussin pohjalle ja söin lusikalla!!

   Poista
 3. Minä palelin teinipojan futisturnauksessa Hakaniemessä koko päivän, Illalla oli ihana treenata kahvakuulalla, saunoa, katsoa tv:ä, lukea lehtiä ja syödä vähän karkkia. Joka viikonlopuksi en halua ohjelmaa, vaan tykkään ihan ohjelmasta vapaista viikonlopuista etenkin vilkkaan ja sosiaalisen kesän jälkeen. Syksyssä on ihanaa, kun saa luvan kanssa vetäytyä kotipesään. Tosin silloin tällöin pitää nähdä ystäviä ja tuttuja, jottei tule ihan mökkihäperöksi. Syksyllä on luvassa myös konserttia, stand upia ja Circue du Soleilia, joten on jotain, mitä odottaa. Plus vielä viikon syysloma lokakuussa!

  Tuohon Porteriin on kyllä tutustuttava. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa kotipesään vetäytymisestä! Tosin tykkään myös kutsua sinne ystäviä syömään. Viikon syysloma on kyllä mukava! Toivottavasti sulla oli lämpimästi päällä, oli aika vilappa ilma!

   Poista
 4. Tuli jo viikonloppuna kiskottua ensimmäistä kertaa sukkahousut farkkujen alle. Niin jäätävä tuuli oli. Hauskaa sinänsä, kun nyt tuntuu aivan mielettömän kylmältä, mutta kevään nollakelit tuntuu lämpöiseltä. Niin se ihminen sopeutuu tilanteeseen väitellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee! Mulla oli kans perjantana sukkahousut farkkujen alla, kun olin paljon ulkona. Ei olleet yhtään liikaa!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.