Kukkakuoseja ja paljaat sääret

Nyt alkaa pukeutumisen paras aika: alkusyksy! Jee!!

Tarkenee hyvin keveässä paidassa ja paljain säärin, silti lämmikkeeksi voi laittaa neuleen, jalkaan vaikka nilkkurit. Mekko ja nahkatakki on makee yhdistelmä, samoin ihan mikä tahansa alaosa, jos siihen yhdistää kuosipaidan.

Tänä syksyn ihan ykkönen on toisaan kuosipaita. Sillä tekee jo pieniä ihmeitä vaatevarastoonsa. Väreistä armeijanvihreä, sinapinkeltainen, tomaatinpunainen ja poltettu oranssi houkuttelevat, myös tutut harmaa, musta ja ruskea. Omalla ostoslistallani tulee olemaan vähän pitempivartiset nilkkurit ja se kuosipaita. Yhdistän sen suoriin housuihin, jotka vielä näin alkusyksystä saavat olla puuvillasekoitetta.

Värit tuntuvat tänä syksynä erityisen ihanilta! Olisiko pitkä harmaa kausi hieman väistymässä värien tieltä?

Arvatkaapa, mitkä ovat omat suosikkini alla olevista kollaasien vaatteista? Ekan kollaasin numero yksi, ihan täydellinen punainen paita! Numero nelonen, French Connectionin hame kävi jo kääntymässä, tummansinisenä. Se istui mahtavasti ja oli sopivan mittainen näin lyhyellekin. Valitsin kuitenkin toisen mekon, joka varmaan jossain vaiheessa näkyy täällä blogissakin. Nyt omistan kaksi pitkää mekkoa, joista olen ihan täpinöissäni. No, syksyn vaatteista olen aina sille ei mitään mahda!

1. Max & co. 2. Sand 3. Mos Mosh 

4. French Connection (myös sinisenä) 5. DAY Birger & Mikkelsen

6. Mos Mosh 7. Mos Mosh 8. Clarks 

9. Sofie Schnoor 10. Billi Bi

1. Filippa K 2. Stine Goya 

3. Samsoe & Samsoe 4. Lauren Ralph Lauren 

5. Tiger of Sweden

6. Unisa 7. Billi Bi 8. Unisa 

9. Fiveunits 10. Unisa

Booztilla on tänään alen loppurysäys, sieltä voipi tehdä hyviä löytöjä, vaikkapa just niitä kuosipaitoja… Koodilla FINALSALE saat vielä -15% kaikista aletuotteista. Kolahtavatko syksyn värit sinuun?

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa työviikkoa, varsinkin kaikille kollegoille ympäri Suomen!

Ps. Balmuir-arvonta on käynnissä täällä!

*adlinks

Share:

Vastaa