Oranssi silkkimekko ja vähän pieleen mennyt terassi-ilta

Suomen kesä taas kerran on opettanut, että kun on hyvä ilma, niin ota ihmessä siitä kaikki irti! Huomenna voi olla toisin…

Koko kesänä emme ole käyneet salaatilla Café Torpanrannassa, Munkkiniemessä. Se on meidän sellainen lemppari kantispaikka, jossa käydään muutaman kerran kesässä. Vaan nyt on käynti jäänyt. Alkukesästä olin Sara S:n kanssa kerran, mutta sittenpä ei enää.

Tuntui jo siltä, että mitä ihmettä, on jo loppukesä, ja kantis on korkkaamatta! Seurailin haukkana säätä, ja tämä ilta tuntui just sopivalta. Eilen oli myös kaunis ilta, taivas sininen ja muuta, mies ehdotti lähdettäisiinkö käymään. Mutta ei, halusin mennä tänään, kun säätiedot näyttivät erinomaista ilmaa.

No ei se sitten mennytkään ihan kuin piti. Aamu oli kaunis ja aurinkoinen. Mutta pilveä alkoi kertyä jo iltapäivällä, ja kotoa lähtiessämme oli tosi sateisen näköistä. Ilmatieteenlaitoksen säätutka kuitenkaan ei luvannut sadetta, joten päätimme ajaa perille. Mutta niin siinä sitten kävi, että taivas oli ihan pilvessä ja tuuli kova. Ulkona ei voinutkaan kuvitella istuvansa. Torpanranta oli perustanut hyllyn, jolla oli lainattavia istuimia ja vilttejä. Voi pessimismi sentään.

Kyllä otti päästä. Ihan pikku juttu sinänsä, mutta kun. Salaatti oli hyvää, mutta eipä siellä sitten viitsinyt pitempään istuskella. Otettiin asukuvat pikaisesti, ja niistäkin suurin osa oli aika huonoja. Plääh. Ihan ihme ilmeitä mekossa miljoona ryppyä…

No, jos harmaassa illassa oli jotain värikästä, niin se oli meitsin silkkimekko. Ostin sen pari vuotta sitten Selected Brands Finlandin ystiksien loppuhulinoista ihan järkyn edullisesti. Nyt, kun on vähän päivetystä, niin on kiva laittaa väriä päälle. Jos jostain väristä tykkään päälläni, niin oranssista ja lämpimästä punaisesta – ihania! Marenasit ovat myös SBF:n ystiksistä.

silkdress Syster P

espadrillos Marenas

rattan bag from Menorca

sunnies RayBan

earrings Dyberg/Kern

Vaan muuten tänään on ollut oikein mukava päivä, tuntuu, että tästä ne hommat alkavat pikku hiljaa pyörähtää käyntiin taas. Blogin kannalta on kaikkea mukavaa taas luvassa.

Huomenna on Balmuir-arvonnan vuoro, sillä olette ehkä tietoisia, että Balmuir Brand Store avaa ovensa torstaina klo 12.00. Pohjoisesplanadi 25-27:ssä! Huomeniltana on avajaiset – on tosi mahtavaa nähdä, mitä Balmuirin superahkera, taitava ja luova jengi on saanut aikaan!

Huomasin juuri, että toinen osa Kroatian hotellimme esittelyä on vielä tekemättä, joten kuvien kimppuun… Mukavaa iltaa!

Share:

4 Comments

 1. Rouva R
  01/08/2017 / 5:45 pm

  Mekkosi on todella kaunis ja väri on upea! Sopii sinulle!Toivottavasti nyt elokuussa on vielä lämmintä ja hellettä, elokuiset lämpimät illat ovat ihania. Energistä elokuuta! 🙂

 2. Helen
  01/08/2017 / 8:18 pm

  Ihana asu kokonaisuudessaan; mekko ja kengät. Toivottavasti ilmat olisivat vielä suotuisia terassikahvitteluja varten 🙂

 3. Anonyymi
  02/08/2017 / 12:21 pm

  HeiKaunis väri mekossa ja älä välitä rypyistä. Niitä tulee varsinkin kostealla ilmalla. Silloin mekossa ei voisi kuin seisoa. Ja kuka sellaista jaksaa…Torpan rannassa ovat filtit ja istuinsuojat olleet kesälläkin esillä. Olemme käyneet.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/08/2017 / 2:15 pm

  Ryppyjä ei tosiaan voi välttää, uhana kesämekko joka tapauksessa! Juu viltit olosi tarvinnut, niin oli kylmä tuuli…

Vastaa