Päivän look on vihreä, kullanvärisin asustein

Ensimmäinen työviikko on selätetty. Aikaiset heräämiset tuntuivat kylmältä suihkulta niskaan, ja niinpä eilen kömmin nukkumaan jo kymmeneltä. Mutta työn alettua perjantait tuntuvat taas viikon parhailta päiviltä, no, jos ei lauantaita ota lukuun.

Aloin kuvata eilen päivä kanssani-postausta, mutta kun iltapäivämeno siirtyi, jätin postauksen teon myöhemmälle ajankohdalle. Tänään, kun tulin töistä, ajattelin yllättää mieheni tekemällä meidän viikkosiivoukset itsekseni. Siihen meni reilu kaksi tuntia, ja sen jälkeen lähdin vielä kauppaan megapitkän ostoslistan kanssa. Olin varmaan syönyt vähän köykäisesti, kun äkkiä kaupassa alkoi tuntua siltä, että energiat loppuvat. Just silloin tuli eräs tuttu juttelemaan, ja oli pakko sanoa, että olen vähän heikossa hapessa… (Anteeksi Marianne, jos olin poissaoleva!!) Pääsin kuitenkin autoon ja kiskaisin Elovena-patukan ensi hätään. Olin varmaan hiilareita vailla, koska olo parani välittömästi.

Huomenna sitten saadaan vieraita, grilli kuumenee ja jätski on kylmää. Ja on tulossa lämmin päiväkin. Toivon kovasti, että ei tule myrskyä meidän grillauksia pilaamaan! En tiedä mitään niin kivaa kuin porukkaa terassilla ruokapöydän ympärillä, kun on lämmin ilta!

Tuossa vielä istuskeltiin ilta-auringon lämmössä ja juteltiin niitä näitä. Kesäillat ovat ihania! Aurinko alkoi laskemaan tuonne metsänrajaan, selkäpuolella tuntui jo viileyttä, mutta poskia aurinko vielä lämmitti. En haluaisi päästää tällaisista illoista irti, en kesästä, en lomasta, en hetkestä.shirt Uniqlo

pants Zara

bag DAY Birger & Mikkelsen

jewelry Syster P, Edblad

watch Aarni Wood

sunnies Bijou Brigitte

Noista kuvista sen verran, että yllätyin positiivisesti lopputuloksesta. Monesti kun oikein puunaa ja tuunaa, ei onnistu yksikään otos. Välillä taas vaan räpsitään, ja ok ruutuja on useampi. Kuvat on nimittäin otettu kello puoli seitsemän illalla koko päivän juoksujen jälkeen, ja meikki on laitettu puoli kahdeksan aamulla. Naama ei edes kiillä! Eli jos joku kaipaa todella, todella pysyvää meikkivoidetta, se on Estée Lauderin Double Wear Stay-in-place! Postaus siitä täällä, ja on kuulkaa ötyä tavaraa. Päälle vielä suihkaus kaksi meikinkiinnittäjää, omani on NYX:in.

Nyt pikku hiljaa iltapalalle ja lukemaan, aamulla nukutaan pitkään.Toivottavasti. Ja herätään ehkä hellepäivään. Jos saan aamukahvini juotua terassilla, niin se on onnea se!

Mukavaa viikonlopun aloitusta, nautitaan!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

Share:

5 Comments

 1. Marjukka / Fab Forty Something
  11/08/2017 / 7:36 pm

  Mä en usko sua, jokaisesta löytyy kuvauksellisuutta, lyön vetoa, että olisit suht tyytyväinen mun ottamiin kuviin susta! Mä oon tosi rento, kun oma rakas kuvaa, mutta muita jännitän, jopa Piaa… Toisaalta on hyödyllistä olla muiden kuvattavana, pitää irtautua välillä mukavuusalueeltaan. Mutta kiitos, jos tykkäät kuvista!

 2. Belladonna
  11/08/2017 / 8:04 pm

  Ihanan vilpoisan oloinen asu ja tosi kauniita kuvia! Oikein rentouttavaa viikonloppua!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  11/08/2017 / 8:07 pm

  Kyllä se yhdistää, muun muassa. Olisi tosi vaikeaa pitää blogia ilman häntä. En osaisi kuvitella tilannetta, että puoliso väheksyisi, hän tsemppaa mua kaikessa mitä teen. No mut hei, hääkuvat on tärkeitä! Ihana, että ne onnistuivat!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  12/08/2017 / 7:54 am

  Kiitos paljon! Saas nähdä saadaanko illalla rätinää ja räiskettä, aika painostava ilma on.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  12/08/2017 / 6:27 pm

  Voi että, miten se murtui? Kurja juttu, pikaista paranemista! Mökillä sielu taatusti lepää, rauha, hiljaisuus, hetkessä eläminen. Pikaista paranemista!

Vastaa