Pisara arkeakin voi tuntua lomalta


Muistan, kun vuonna 1994 asuin hetken aikaa Espoon Laajalahdessa. Pyöräilin silloin tällöin Leppävaaraan ja silloiseen Maxi-Markettiin. Nyt on ajat toiset, ja Leppävaarassa, hyvien liikenneyhteksien varrella, on kauppakeskus Sello, jonka kanssa pääsin ilokseni kaupalliseen yhteistyöhön.

Sellon kanssa tulimme tutuiksi alusta lähtien, ja vuodesta 2005, kun kauppakeskus laajeni nykyiseen asuunsa, olen ollut vakiasiakas. Pidän siitä, että saman katon alla voi hoitaa monia asioita. Sellossa on 170 liikettä liittyen mm. muotiin, sisustukseen, vapaa-aikaan, urheiluun ja hyvinvointiin. Sinne voi mennä myös kampaamoon, voi päivittää pankki- ja vakuutusasiansa, huollattaa kenkänsä suutarilla ja vaikkapa pesettää mekkonsa pesulassa.


Sellon palveluista lähimpänä sydäntäni ovat vaatekaupat – hyvä määrä ketjuliikkeitä ja myös muutama putiikki. Mango, joiden takeista ja housuista pidän, sekä Gina Tricot, joiden Kristen- ja Mica-farkut ovat maailman parhaat pillifarkut, ovat suuret liikkeet, joihin on kiva mennä vaeltamaan. H&M:stä ostan paksut sukkahousut, Marimekosta ja Pentikistä lahjoja, Oliva myy Chhatwal & Jonssonin tyynyjä.






Minun vuoteni alkaa oikastaa elokuussa koulun alun myötä. On kiva päivittää kynä- tarra-ja vihkovarastojaan, joten kirjakauppa on aina varma käyntikohde. Myös t-paita- ja nilkkasukkavarastot pitää täydentää. Ja kun on aikansa kiertänyt, on kiva mennä syömään ja sen jälkeen kahville.

Pidän siitä, miten helppoa on, kun kaikki on saman katon alla – myös suuret ruokamarketit, joiden kautta lähden kotiin. Myös töiden jälkeen lähden monesti Selloon, sillä kaupungille lähtöön pitää varata ihan toisenlainen jaksamisen taso kuin kauppakeskuksiin. Kaikki on kompaktia, silti monipuolista ja toimivaa. Helppoa näin autoilevalle on laajat parkkihallit, mutta julkisilla on kätevää tulla Leppävaaraan, joko junilla tai lukuisilla bussilinjoilla.



Selloon voi tulla viettämään iltaa, sillä sieltä löytyy elokuvateatteri ja kirjasto, sekä tietenkin Sellosali, jossa järjestetään konsertteja. Sellon kirjasto ja etenkin sen loistava musiikkiosasto on minulle tullut tutuksi vuosien myötä – monet nuotit olen sieltä lainannut! Ja aikana ennen striimauspalveluita raahasin selkä vääränä cd-levyjä kirjastosta kotiin.

Jos Sello-päivää haluaa iltaviihteen puolelle jatkaa, keilaviihdekeskuksen kautta voi jatkaa pubeihin ja yökerhoon. Sello on huomioinut myös lapsiperheet, sillä kauppakeskuksesta löytyy leikkialue, ja lauantaisin ilmainen lapsiparkki 3-7-vuotiaille.

Tiesitkö muuten – minä en – että Sello on Euroopan ekoin kauppakeskus, siellä on tehty mittavia ekotehokkaita toimenpiteitä jo vuosia.





Hyvän mielen kukkakimppu lähtee mukaan lähes aina…


Sellossa kierrellessä saa pienen lomafiiliksen keskellä arkipäivää – ihan pikkuisenkin voimaannuttavan pisaran. Siksi minäkin sinne usein hakeudun, ja nimenomaan aika usein työpäivän jälkeen! Ja hei, tutustuhan Sellon arkeen-sivuihin, jossa on vinkkejä ja tarjouksia!

Ihanaa viikon alkua kaikille!

Share:

Vastaa