To help the little ONES of the world

Miltä kuulostaisi vaate, jonka tuotosta menee puolet lasten auttamiseen ja kymmenen prosenttia paidan printin taiteilijalle – joka on lapsi.

Aika pysäyttävä ajatus, eikö olekin. Sain kesällä yhteydenoton ONES Chlothing Companylta. Sen perustajat Susanne ja Jarno perustivat yrityksensä tarkoituksenaan auttaa kaikkein heikoimpia tässä maailmassa. ”Mitä jos kuluttaminen olisikin antamista?” Syntyi ONES, eettisiä t-paitoja, joiden printtien taiteilijat ovat lapsia.

From every sold t-shirt we give 10% to help the little ones of the world.

Susannella ja Jarnolla oli ennestään siteitä Brasiliaan. Siispä oli itsestään selvää, että Brasilia on jollain tavalla mukana.  T-paitojen printtien taiteilijat ovat slummien lapsia. Jokaisesta myydystä paidasta lapsi ja hänen lähipiirinsä saavat 10% verottomasta tuotosta. Lisäksi yrityksen vuotuisesta liikevoitosta menee puolet lasten auttamiseen. Kohteet katsotaan tapauskohtaisesti ja pyritään ohjaamaan apua tarvitseville niin suoraa reittiä kuin mahdollista, ilman turhia välikäsiä.

ones t-shirt, charity

ONES-teepparit tuotetaan eettisesti, eli World Fair Foundationin ehdoin. Paidat ovat sataprosenttista luomupuuvillaa. Luomupuuvilla on pehmeää, laadukasta ja käsitelty huolella. Paidat tehdään Intiassa, mutta design ja painotyö Suomessa. Lue lisää ONESin kotisivuilta täältä! Paitoja on niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Omat paitani ovat unisex-mallia, mutta naisille on myös slimmattu malli.


ones t-shirt, t-paita, charity

Paitani ovat kokoa XS. Ne ovat malliltaan suoria ja mitoitukseltaan reiluja. Päällä ne ovat todella ihania, pehmeitä ja mukavia.
Paidat ovat myös loistavia työpaitoja, ukulele-kuvio sopii musamaikalle kuin nenä päähän. Pidän myös haalistuneen mustan väristä. Molempia paitoja on helppo yhdistää jo olemassaoleviin vaatteisiini.

Oman ukulele-paitani taiteilijat ovat pienet tytöt Chrisangela ja Vanessa, sekä poika nimeltä Matheus. Tuntuu vähän hämmentävällekin tietää, että toisella puolen maapalloa pienet lapset, joilla on nimi ja elämä, ovat suunnitelleet tämän paidan.Kun seuraavalla kerralla mietit lahjaa tai tarvitset t-paitaa, käy ONESin sivuilla. Maailmaa voi parantaa t-paita kerrallaan.

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

Share:

2 Comments

  1. Ninni
    07/08/2017 / 8:57 am

    Kiitos vinkistä 🙂 Valkoinen "timatti" t-paita lähti tilaukseen 🙂

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    07/08/2017 / 3:22 pm

    Timantti oli kiva kuvio!

Vastaa