Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.9.2017

Bio Luvil-arvonnan voittajatKiitos kaikille Bio Luvil & Comfort-arvontaan osallistuneille! Oli tosi kiva lukea kommenttejanne ja vinkkejänne pyykinpesuun!

Onnetar suosi random.orgin avulla seuraavia:

urheiluvaatteet pesen aina muista vaatteista erillään ja pikapesuna aina treenin jälkeen. Mikään ei ole inhottavampaa kuin hikipinttyneet treenikamat. Mukana arvonnassa. ahaurinko@gmail.com

Marjatta Laitinen: Käytän pyykinpesussa Dr. Beckmannin värin- ja liankerääjäliinoja, jos on monen kirjavaa pyykkiä. Värit pysyvät kirkkaina. Toimii!

Vaatteita ostaessa kiinnitän huomiota vaatteiden helppohoitoisuuteen. Vaatteita pestessä pesen vaatteet melko hyvin lajiteltuina, ettei tule pesun jälkeen yllätyksiä. Viisihenkisessä perheessä riittää pestävää, joten likaiset vaatteet eivät yleensä kauaa joudu odottamaan, että tulee koneellinen sopivaa pyykkiä. Pukeutumisen kulmakivinä ovat kapeahkot farkut, leggingsit, musta t-paita ja neuleet. Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Marjatta, laitatko minulle sähköpostilla yhteystietosi, jotta saan laitettua sen eteenpäin! Muille olen laittanut sähköpostia.

Mukavaa illanjatkoa!

3 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! Oli ihana yllätys, niin harvoin voitan mitään. Ei ollut ainakaan vielä tullut sähköposti perille.

  ahaurinko@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ongelma taitaa olla laajempi, oletko kokeillut lähteekö sun gmailista postia. Varmaan ongelma on korjaantunut aamuun mennessä, toivottavasti!

   Poista
 2. Paljon kiitoksia, juuri katsoin sähköpostini ja nyt oli tullut perille!
  Aurinkoisia syyspäiviä!
  Hiisukas

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.