Gucci Soho Disco -käyttäjäkokemuksia

Asukuvissa on viime aikoina vilahdellut viiskymppissynttärilahja itselleni, punainen Guccin Soho Disco -laukku. Tästä on tullut kovasti kyselyitä sähköpostia myöten.

Laukkuhankintani eivät ole koskaan päähänpistoja, vaan vatkaan ja pyörittelen niitä puolikin vuotta. Olen nykyään mieltynyt pienempiin laukkuihin, kuitenkin sellaisiin, joihin mahtuu Olympuksen minijärkkäri. Lisäksi tilaa pitää olla tietenkin puhelimelle ja korttikotelolle, huulipunalle ja välipalakeksille.

Pitkään teki myös mieli jotain väriläiskää pukeutumiseen. Puhdas, lämmin punainen oli juuri oikea mitä mielin. Guccin laukkua olin katsellut jo pitkään, mutta en halunnut mustaa tai beigeä. Kun näin Net A Porterissa punaisen, se oli siinä. Toinen varteenotettava vaihtoehto olisi ollut Mulberryllä, mutta Sohon pehmeämpi muotokieli oli enemmän makuuni. En pidä kulmikkaista laukuista, ja itseasiassa muutkin laukkuni ovat pehmeäreunaisia, vaikka olisivat suorakaiteen muotoisia.

Haastattelin myös ystävääni, jolla on musta Soho. Hän käytti sitä kesän matkoillaan, eikä löytänyt laukusta mitään huonoa sanottavaa.

Sohon mitat ovat 21x16cm, mutta syvyys on peräti 8cm, ja se mahdollistaa järkkärin mahtumisen sisälle. Väri on nimeltään Hibiscus, ja nahka lehmännahkaa. Väri on muuten nettikaupan kuvassa vaaleampi kuin itse laukku. Suojasin laukun suihkeella, ja sitten vain käyttöön.

NAP lisää toimitukseen aikamoisen lähetyskulun, Guccin omia sivuja en katsonut. Silti NAP:in kanssa lähetys ja mahdollinen palautuskin on aina toiminut loistavasti. Palauttamani tuotteen maksu on tullut tilille jopa viikossa.

Laukusta on siis tällä hetkellä vain hyvää sanottavaa. Se joutuu kovaan käyttöön, sillä en halua hillota mitään veskaani hyllyllä liian fiininä. Ne on ostettu käyttöön ja niiden pitää kestää normaalia elämää. Ja pyöreät synttärit olivat aika hyvä syy, vai mitä ; ) Varsinaisena isoan lahjana pidän kuitenkin juhliani kaksin kappalein, sillä juhlapäivän tekevät oikeasti ihmiset, perhe, ystävät, ei mikään materia.

Nyt ruokaa laittamaan, ja pikku hiljaa kasaamaan kamoja iltapäivää ja iltaa varten. Ensin on vuorossa SHE, sitten ravintola, jota varten pitää kerätä iso nälkä!

Mukavaa päivää teille!

Share:

2 Comments

  1. Haveaniceday1
    11/09/2017 / 10:38 pm

    Guccin omilta sivuilta ei postimaksuja tule lainkaan ja laukku onkin yleensä ovella kahdessa päivässä. Disco on ihana, minäkin haluaisin tämän punaisen beigeni kaveriksi. Ja parasta tässä laukussa on se kun sen saa crossbodyksi.

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    12/09/2017 / 4:31 pm

    Oi, hyvä tietää, jos joskus vielä haluaa sieltä jotain tilata. Tää on niin ihana! Beige on myös kaunis!

Vastaa