Kaksi syksyistä neulemekkolookia

Alkusyksy on mitä ihaninta mekkoaikaa. Ei ole liian kylmä, ei lunta, mutta neuloksen pehmeys ympärillä on mielyttävää. SHE-liikkeen mekkovalikoimassa on ruotsalaisen Jumperfabrikenin neulemekkoja, jotka ovat päällä helppoja ja rentoja. Eikö ole herkullinen väri ensimmäisen kuvan punaisessa mekossa? Mekkojen helmat ovat muuten nyt pitemmät, puoleen sääreen. Samaista mekkoa saa myös mustana.

Kaulassa on Lasessor-merkin silkkihuiveja. Lasessor on kotimainen brändi. Minulla on merkin pari silkkistä tuubihuivia, jotka ovat käytössä melkoisen käteviä, lämpimiä, muttei hiostavia.

Katsokaapa muuten noita nilkkureita. Punaisen mekon kanssa on ihana italialainen pari, DLSport merkiltään. Pohja on paksu, ja yleisilme siro rouheudestaan huolimatta.

Ja kuten kaikkien tyttöjen leveähelmainen mekko päällä, minunkin piti vähän pyörähtää…
Toinen neulemekko on lämpimän harmaa. Harmaissa, kuten kaikissa väreissä, on lämpimiä ja kylmiä sävyjä, ja tämä lämmin sopii siis syksyihmiselle hyvin. Mekko on leikkaukseltaan vähän kapeampi. Tummansininen olisi ollut myös kaunis vaihtoehto. Sievät nilkkurit ovat Tarsalan, ja tuubihuivi silkkiä, Lasessorin.knitdresses Jumperfabriken

scarves Lasessor

shoes Tarsala and  DLSport

Viikko alkaa kääntyä loppupuolelle, ja odotan kovasti viikonloppua. Iltapäivällä pääsen vihdoin, vihdoin kampaajalle, ihanaa! Mukavaa torstaipäivää kaikille!

SHE

Fredrikinkatu 31

p. 09 278 4002

ma-pe 10-18

la 10-15

Share:

2 Comments

  1. Souliina S
    17/09/2017 / 7:41 am

    Kauniita mekkoja kumpikin, ja niin upeat värit kummassakin<3Leppoisaa viikonloppua!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    11/10/2017 / 10:14 am

    Kiitos, eivätkö olekin!

Vastaa