Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

14.9.2017

Kaksi syksyistä neulemekkolookiaAlkusyksy on mitä ihaninta mekkoaikaa. Ei ole liian kylmä, ei lunta, mutta neuloksen pehmeys ympärillä on mielyttävää. SHE-liikkeen mekkovalikoimassa on ruotsalaisen Jumperfabrikenin neulemekkoja, jotka ovat päällä helppoja ja rentoja. Eikö ole herkullinen väri ensimmäisen kuvan punaisessa mekossa? Mekkojen helmat ovat muuten nyt pitemmät, puoleen sääreen. Samaista mekkoa saa myös mustana.

Kaulassa on Lasessor-merkin silkkihuiveja. Lasessor on kotimainen brändi. Minulla on merkin pari silkkistä tuubihuivia, jotka ovat käytössä melkoisen käteviä, lämpimiä, muttei hiostavia.

Katsokaapa muuten noita nilkkureita. Punaisen mekon kanssa on ihana italialainen pari, DLSport merkiltään. Pohja on paksu, ja yleisilme siro rouheudestaan huolimatta.

Ja kuten kaikkien tyttöjen leveähelmainen mekko päällä, minunkin piti vähän pyörähtää...


Toinen neulemekko on lämpimän harmaa. Harmaissa, kuten kaikissa väreissä, on lämpimiä ja kylmiä sävyjä, ja tämä lämmin sopii siis syksyihmiselle hyvin. Mekko on leikkaukseltaan vähän kapeampi. Tummansininen olisi ollut myös kaunis vaihtoehto. Sievät nilkkurit ovat Tarsalan, ja tuubihuivi silkkiä, Lasessorin.


knitdresses Jumperfabriken
scarves Lasessor
shoes Tarsala and  DLSport

Viikko alkaa kääntyä loppupuolelle, ja odotan kovasti viikonloppua. Iltapäivällä pääsen vihdoin, vihdoin kampaajalle, ihanaa! Mukavaa torstaipäivää kaikille!

Fredrikinkatu 31
p. 09 278 4002
ma-pe 10-18
la 10-15

2 kommenttia:

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.