Luottoasu ja viikonloppukuulumisia


Voi, miten kaunis ja lämmin päivä tänään on ollut! Kahdeksantoista asteen lämpötilojen myötä voi sitten hyvästellä kesän lopullisesti. Olisin mieluusti pitänyt lämpöjä kauemminkin, sillä toppatakkeihin ehtii pukeutua ihan riittävästi.

Viikonloppu oli ihan mahtava kaikin puolin. Perjantaina tuttuun tapaan oli ”tankki tyhjä”, ja viikonloppu aloitettiin Kotipizzan herkulla. Lauantaina ajelimme SHE-liikkeeseen, jossa Auli oli valinnut kuvattavaksi syysuutta, niin kivoja juttuja niin business-puolelta kuin vapaa-ajan vaatteistakin. Keskiviikkona ja torstaina saatte nähdä ne kuvat. Lisäksi kuvasimme vielä asusteita, jotka näkyvät blogissa lokakuussa. SHE:ssä on niin ihana aina käydä, Auli on huippuihana ihminen ja todella, todella asiantuntija vaatteiden istuvuudessa. Hänellähän on tekstiilialan tutkinto, joten vaatteiden koostumukset ovat enemmän kuin hallussa.

Lauantaina pukeuduin myös nättiin mekkoon, sillä kuvausten jälkeen meille oli varattu pöytä ravintola Loisteesta, Sokoksen ylimmästä kerroksesta. Loiste on kaikin puolin kympin paikka (hah, sitähän se joskus olikin, Kymppikerros), sillä ruoka on aina hyvää, samoin palvelu. Ja annokset kunnon kokoisia! Koska aikaa oli puolisentoista tuntia ennen pöytävarausta, menimme alkudrinkeille Lilla Robertsiin. Siellä sain päähänpiston, että soitetaan Pialle ja pyydetään heitä miehensä kanssa seuraksi. No niin teimme.

Olipa taas mukava ilta. Aina, kun olemme yhdessä, nauramme tosi paljon. ja ruoka oli niin hyvää, söin caesar-salaatin. Ilta huipentui vielä selfien ottamiseen Pian kanssa. Meidän Huwei-puhelimet vaan tuppaavat ottamaan vahingonlaukaisuja, ja ensimmäinen yritys päättyi tolkuttomaan naurukohtaukseen. Pian mies kuvasi sen puhelimellaan, ja Pia laittoi sen Instastoriesiin (nyt taitaa olla jo hävinnyt). Tiedättekö sen tunteen, kun joka paikkaan koskee, mutta ei vain voi lopettaa nauramista…

Eipä sunnuntainakaan hirveästi makoilltu. Ajelimme Punavuoreen Repeatin kevään mallistoa katsomaan, ja samalla kuvattiin Repeat Cashmerelta saamani neuletakki. Vielä kotiinpäin lähtiessä piti poiketa Chicosissa syömässä, ylikypsä possu oli taivaallisen hyvää! Illalla olin viikonlopun riennoista niin poikki, että uni tuli jo ennen kymmentä. Silti olin aamulla pirteä ja hyvällä tuulella. Kyllä se on niin, että ihanien ihmisten tapaaminen piristää ja virkistää!

Tuo neuletakki on ihan mahtava, se menee viileillä takista. Yhdessä vahapintafarkkujen ja bootsien kanssa se on luottoasu, johon en taida ikinä kyllästyä. Ostin ensimmäiset Repeatin neuleeni 2000-luvun alussa, ja olen ollut uskollinen siitä lähtien.


chunky knit Repeat Cashmere*

t-shirt Uniqlo

pants J.Lindeberg

boots Strafford 

sunnies RayBan

Toivottavasti teidänkin viikonloppu oli kiva ja rentouttava. Nyt kutsuu kuntohuone, iloista iltaa teille!

Ps. Ilmiantakaa kivoja ja rentoja ravintoloita Helsingistä, suht kunnollisella annoskoolla! Loka- ja marraskuulla olisi pari merkkipäivää, joina olisi kiva testata uusia paikkoja!

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  11/09/2017 / 5:11 pm

  Todella kiva neulejakku:) Onko muita värejä?T. Maija

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  11/09/2017 / 6:17 pm

  Katopa repeatcashmere.com, muistaakseni oli punertavan meleerattu.

 3. Belladonna
  11/09/2017 / 6:54 pm

  Kiva viikonloppu sulla onkin ollut. Tuo neuletakki on aivan ihana!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  12/09/2017 / 4:30 pm

  Niin on, syksyinen jättihali!

 5. Mia / Beauty Highlights
  13/09/2017 / 7:20 am

  Voi että, rakastuin tuohon neuletakkiin! Aivan ihana. Yritin etsiä verkkokaupasta, mutta en löytänyt, vaikka kävin läpi melkein koko kaupan 😀 Olisiko sulla laittaa suoraa linkkiä? Kaikkea muuta kyllä löytyi 😀 En ollut aiemmin tuosta verkkokaupasta kuullutkaan. Kiitos siis taas jälleen kerran hyvästä vinkistä!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  13/09/2017 / 2:51 pm

  Se näkyi olevan Douzenin vinkeissä: http://www.repeatcashmere.com/en/chunky-knitted-jacket-w171-en-372.htmlHauska juttu muuten Doutzenin palkkaaminen Repeatin mainoskasvoksi: hän on Repeatin omistajapariskunnanystävien tytär. Hän oli aloittelemassa mallinuraansa, ja Repeat nappasi hänet. Doutzenhan on hollantilainen, kuten myös Repeatin omistajat, vaikka pääpaikka on Sveitsissä.

 7. Haveaniceday1
  13/09/2017 / 4:05 pm

  Kaunis neuletakki ja ihana väri, kun tumman joukossa vaaleampaa mukana.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  14/09/2017 / 6:05 pm

  Se on kyllä kiva, ja aika monta kertaa siellä on käytykin!

Vastaa