Pizzaperjantai

On viikon paras ilta, huomenna saa nukkua, sunnuntaina saa nukkua, eikä ole kiire mihinkään. Kun tulin töistä, kaaduin saman tien päikkäreille. On ollut taas haipakka viikko, mutta nyt saa ottaa rennosti. Unohdin mennä Pohlhemin pressipäiville, se tuli mieleen vasta, kun oli suu täynnä pizzaa.

Viikonloppuna onkin kaikenlaista kivaa tekemistä. Huomenna mennään SHE-liikkeen uutuuksia kuvaamaan, sunnuntaina Repeatin kevättä. Huomenillalla menemme myös ulos syömään pitkästä aikaa, tässä on kaikenlaista juhlimisen aihetta. Ihan kunnon date night siis!

Iltaruuaksi oli Kotipizzan herkkua. En muista milloin viimeksi sieltä on pitsat haettu, mutta olipahan kovasti valinnanvaraa pohjasta lähtien. Otin kuituisemman pohjan tuplatulla ilmakuivatulla kinkulla, kirsikkatomaatilla, herkkusienillä ja rucolalla. Tilasin myös ”puoli juustoa”. Piti varmistaa, että puoli juustoa tarkoittaa vähemmän, eikä esimerkiksi puolta juustokönttää… Pitsa oli erinomainen, eikä niin raskaantuntuinen kuin tavallinen pizza. Ensi perjantaina pitsaillaan sitten työkavereiden kanssa!

Muistan muuten, kun Kotipizza tuli silloiseen opiskelukaupunkiini Jyväskylään. Asuin ihan sen lähellä, joten kiusaus oli suuri aina sellainen silloin tällöin hakea. Vakkarini oli Opera Special. Samoin muistan, kun Carrols-hamppariravintola avattiin Jyväskylään: Big Carolina ja Cokis olivat suurta herkkua. Voi niitä ruokamuistoja! ; ) Opiskelijan budjetilla nyt ei niin hirveästi pitsalla ja hamppareilla käyty. Maanantairuokani oli purkkihernekeitto, perjantairuokani pieni valmispitsa, vai olikohan se toisinpäin… Muistatteko sellaiset pienet Saarioisen pitsat, vieläköhän niitä valmistetaan.

Nyt on kuitenkin masu täynnä, ja aika siirtyä telkkarin ääreen Chesapeake Shoresin uutta jaksoa katsomaan.

Millainen viikko sinulla oli? Vietähän mukava ja rento ilta, olet sen ansainnut!

Share:

3 Comments

 1. Anonyymi
  08/09/2017 / 7:02 pm

  Olipahan piiitkä viikko, pitkiä työpäiviä ja monenlaista hommaa. Yksikään päivä ei mennyt niin kuin olin suunnitellut… 😮 Onneksi on viikonloppu! Rentoudutaan :)Tarja

 2. Sara
  09/09/2017 / 5:08 am

  Työviikko oli täynnä haasteita, mutta myös onnistumisen tunteita. Nyt edessä on kolmen päivän vapaa. Viikonloppuna täytyy käydä vaatekaappia läpi ja siirtää kesävaatteet ja -kengät talviteloille. Meidän perheessä haetaan aina Kotipizzan pizzat. Niitä Saarioisten pikkupizzoja on edelleen, joskus mies ja poika syövät niitä. Ihanaa viikonloppua!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  14/09/2017 / 12:41 pm

  Eiks oo ihanan löysä sarja! Leppoinen ja kaunis.

Vastaa