Reilu neulepaita ja sarjavinkki

Jei, perjantai, tulin just kotiin kaupan kautta. On ollut taas kyllä aika aktiivinen viikko töissä, ja viikonlopuksikin on tekemistä vaikka kuinka, mukavaa sellaista tosin.

Kuvattiin tuo muutaman vuoden vanha neule, jota olen aika harvoin pitänyt. Se on tosi nätti ja vähän erilainen. Tykkään tuosta leveästä selästä ja lasketuista olkapäistä. Merkki on britti, Paisie, ja sen takana ovat kaksi japanilaista nuorta naista. Happy-putiikki Fredalla myi Paisieta, en tiedä myykö enää, sillä en ainakaan kotisivuilta sitä löytänyt. Päätin näiden kuvien jälkeen, että tuon hauskan jumpperin pitää päästä ulkoilemaan useammin.

Oletteko muuten huomanneet YLE 1:llä alkanutta sarjaa Halcyon? Se kertoo lontoolaisesta luksushotellista toisen maailmansodan kynnyksellä. Vanhat jaksot, joita on kaksi, ovat nähtävissä Areenassa. Sarja on taattua brittilaatua, ja pääosissa tuttuja kasvoja, mm. Olivia Williams. Puvustus on taas superkiinnostava ja pieteetillä tehty, kuten aina brittisarjoissa. Sarjaa mainostettiin tyyliin ”jos pidät Downton Abbeystä, tämä on sinulle”, mutta ihan en samalle tasolle sarjaa laskisi. Ehkä Mr. Selfridge pääsisi omassa rankingissa tasoihin, ihan kiva sarja, jota katsoo mielellään.
jumper Paisie (similar herehere, here)

shirt Zara

pants Fiveunits

bag Proenza Schouler

boots paco Gil

Nyt laittelen vähän huushollia, ja sitten viikonlopun viettoon! Leppoisaa perjantaita!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Marjukka / Fab Forty Something
  22/09/2017 / 2:51 pm

  Kiitti, on helppo. Suoristus-tai puikkoraudalla taiteilen, ja on tulossa postaus siitä.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  23/09/2017 / 4:08 pm

  Kiva juttu! Kampaajalla käynti on ihanaa!

 3. Anonyymi
  25/09/2017 / 6:46 am

  Nyt on pakko jättää kommentti, niin kivan näköinen asu ja aivan täydelliset hiukset sulla! Pidin paljon aiemmistakin hiuksistasi mutta nuo ovat ihan huiput 🙂 -Maarit L

 4. Marja
  26/09/2017 / 12:54 pm

  Jee! Jään ootteleen postausta sillä mähän en osaa laitella näitä hiuksiani sitten mitenkään… eli oon epätoivoinen 😀 Tuo sun malli näyttää niin kivalta! Samoin asu!

Vastaa