Suloiset syysyhdistelmät

Voi, miten kaunis syyspäivä tänään on ollut! Olen ollut tosi pirteä ja puuhannut kaikenlaista mukavaa kotihommaa. Eilen oli totaalinen nollaus, nukuin yli kahden tunnin päikkärit, ja päivän ponnistukset jäivät ruuanlaittoon.

Tänään ehdin kurkata nettikaupoillekin, ja huomasin, että Booztille on tullut mielettömän ihania Second Femalen neuleita, niitä, joita omassa kaapissani on peräti neljä. Brook knit-neuleet ovat kevyitä, mutta kestäviä, eivätkä nukkaa mohairista huolimatta. Ehdottomia lemppareita, joista en koskaan tule kiertoon laittamaan.

Jos viime syksynä en nähnyt muuta kuin harmaata, mukaan eksyy nyt viininpunaistakin. Tänä syksynä on minusta ihanin muoti miesmuistiin, runsasta, naisellista, värikästä, kuoseja ja kukkia… Joten jos haluaa irroitella vaatteissaan, niin nyt on mahdollisuus!

Kollaaseihin kokosin muutamia lemppareitani. Sain muuten viimeiseen kollaasiin kysymyksen miten kokoan ne. Kokoan aina sillä periaatteella, että ottaisin itsekin, samoin hintaluokka on sitä mitä itsekin maksan. Brändit ovat myös sellaisia, joista monesta minulla on omia kokemuksia. Ikuinen rakkaus on vahapintafarkkuihin, valkoisiin paitoihin, neuleisiin ja nilkkureihin! Kaulassa pitää olla muhkea huivi. Siitä on kiva syystyyli tehty.

1. Selected Femme 2. Polo Ralph Lauren 

3. Second Female 4. Balmuir Avignon 

5. Balmuir kid mohair 6. Selected Femme 

7. Balmuir Milan 8. Billi Bi 

9. Wonders 10. Selected Femme

1. Scotch and Soda 2. Samsoe & Samsoe 

3. By TiMo 4. Balmuir Lombardia

5. Billi Bi 6. Fiveunits 

7. Mads Norgaard 

8. Billi Bi

Booztilla saa tänään vielä -20% syystakeista, koodilla COLD20.

Nyt teille ihanaa sunnuntaita, huomenna jaan ihan huippunamin ja nopean pastaohjeen, tule kurkkaamaan. Myös pesuainearvonnan voittaja arvotaan. Ihanaa iltaa!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  17/09/2017 / 1:55 pm

  Ihana tuon Second Femalen viininpunainen neuletakki! Tarvitsisin kuitenkin harmaan. Selected Femmellä on näköjään aivan samalla koostumuksella (34% villaa ja 34% mohairia) harmaa saatavilla. Onko sinulla ollut heiltä neuleita ja miten ne, nukkaantuvatko pahasti/enemmän kuin nuo Second Femalen vastaavat? Näissähän menee ihan sekaisin, niin saman nimiset brändit….

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  17/09/2017 / 2:48 pm

  Samannimiset tosiaan, Second Female on Just Femalen sisarbrändi. Mullakin menee aina ne sekaisin, Femme sinne ja Female tänne… ; )Hyvältä näyttää Secected Femmenkin neule, onko se tämä? http://www.boozt.com/fi/fi/selected-femme/sflivana-ls-knit-cuff-cardigan-noos_16147063/16147065?navId=59918&sNavId=67396&group=brandwall&position=1000000Second Femalen takki on ehkä niukempi malliltaan. Loppukesästä harmaata oli saatavilla secondfemale.com:ista, ja luulen, että Brook knit cape on aina valikoimissa eri väreissä. Harmaata on ollut niin kauan kuin mä olen brändiä käyttänyt, eli noin kolme vuotta. Kyttää merkin kauppaa jatkossa, sinne tulee taatusti harmaata lisää.

 3. Anonyymi
  17/09/2017 / 3:46 pm

  Minulla on Second Femalen harmaa neuletakki ja 3 vuoden käytön jälkeen se on kuin uusi. Todella hyvää laatua ja siitä jos mistä voi sanoa, että oikea vaatekaapin peruspilari. Syksy toisensa jälkeen se nousee lempivaatteekseni. Nyt himoitsen samaa juurikin viininpunaisena.Tiina

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/09/2017 / 3:51 pm

  Samaa ylistän minä, lisäksi se ei ole niin paksu ja jykevä kuin Acnen Raya, joka on myös hieno, mutta tuhdimpi. Tämä jos mikä on monikäyttöinen villis!

 5. Anonyymi
  17/09/2017 / 5:05 pm

  Kyllä, tuopa hyvinkin. Kiitos vinkistä nettikaupan suhteen. Palatakseni kysymykseeni, onkohan sinulla ollut Selected Femmen neuleita?

 6. Anonyymi
  17/09/2017 / 5:27 pm

  Minua askarruttaa noissa pitkissä villatakeissa niiden epäkäytännöllisyys. Eihän niiden päälle voi laittaa kuin pitkän ja peittävän päällystakin, muutoin ne näyttävät omituisilta. Ovatko ne semmoisia työpaikalla vaihdettavia vaatteita.-mrs funktionaalisuus

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  17/09/2017 / 6:57 pm

  On ollut yksi muistaakseni, en muista moittineeni. Selected Femmen villakangastakki löytyy tällä htkellä.

 8. Anonyymi
  18/09/2017 / 8:47 am

  Hei,minäkin kysyisin tuosta Second Femalen Brook knitista, onko se kuinka kutittavaa materiaalia?Minulla kävi kääntymässä tuo Selected Femmen SFLivana neuletakki ja palautin koska pisteli ikävästi.Toisaalta tuo Second Femalen Brook knit on yli puolet kalliimpi joten ehkä se on pehmeämpää materiaalia. Olisi muuten mukava tietää millaisia ulkovaatteita käytät juuri nyt.Itse tuskailen varsinkin sadepäivinä ( tai päivinä jolloin on luvattu sadetta)mitä pukea päälle. Jos ei tuulitakkia ja lenkkareita halua pukea niin mitä sitten.Nahkakenkiä ei sateeseen viitsisi laittaa, kumisaappaat tuntuu taas aavistuksen verran tuhdilta vaihtoehdolta, varsinkin jos ei just sillä hetkellä sada.Samoin takkien suhteen, vaikka itsekin olen suuri neuletakkien ystävä sadesääikään kuin vaatii jonkun päällystakin, muuten tulee alaston olo.Astetta viileämpään säähän kun mennään, niin sinne löytyy villakangastakkia ja toppatakkia monenmoista, mutta juuri tämä välikausi, kääk.

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  18/09/2017 / 11:24 am

  Mä käytän yleensä Brook-neuleitani pitkähihaisen päällä. Minusta matsku on ihana ja kevyt. ja malli siro. Tilaa ihmeessä, mä on Brook-neuleiden suuri fani!Mulla on tällä hetkellä mun vanha Burberryn musta trenssi, Hunkydoryn täyspitkä takki, nahkarotsi tai paksu neuletakki. Hei jos olet pk-seudulta, käy katsomassa SHE:n kumpparitarjonta, siellä on söpöjä city-kumppareita!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  18/09/2017 / 11:25 am

  Tjaa, minusta ne ovat taas tosi käytännöllisiä vaatteita. Brook-neuletakki on puoleen reiteen että ei se niin pitkä ole. En yleensä edes käytä lyhyitä takkeja.

Vastaa