Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2.9.2017

Vahapintafarkut ja bukleejakkuHellou sinne ruudun toiselle puolelle! Viikonloppu sen kun hujahtaa eteenpäin. Eilen suhasin Hyvinkäälle Kauneushoitola Villimimmiin, jossa Jaanan taitavassa käsittelyssä tehtiin ihonpuhdistus. Lauantai on sujunut lumpsutellessa, kävimme Espoossa kovasti hehkutetuissa Monday to Sunday Home- ja Country White-liikkeissä. Kauniita olivat, ja kiva päiväretken kohde. Lounas syötiin Isossa Omenassa. Yritin kotiin tullessa ottaa päikkärit siinä onnistumatta... Vähän harmittaa, sillä olen ollut tosi väsynyt pari päivää. Siitä huolimatta illan ohjelmassa on jumppa.

Siinäpä viikonlopun kuulumiset, ei mitään erikoista tänne. Asuna ihanat J. Lindebergin vahapintaiset farkut (jotka taas mahtuvat jalkaan!), valkoiset tennarit ja toissa talvena Zaran alesta ostettu buklee-jakku, joka on muuten mitä mainioin syystakki. Ja karkkina pikkuinen punainen laukkuni.Gucci Soho Disco bag red

jacket Zara
jeans J. Lindeberg
scarf Balmuir
shirt G Star
bag Gucci
shoes Common Project
sunnies RayBan

Leppoisaa lauantaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hei kaunokainen.
  Olet jälleen niin aikuisen naisen kauniina ja tyylikkäänä-tykkään kovasti
  Juuri tuollaiset asut voisin pukea ja kuvitella myös itselleni. Oikein odotin jo uutta asupostaustasi.
  Levähtele vielä huomenna ja voimia alkavaan työviikkoon.
  Kirsi-ope

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nyt on levännyt ja puuhakas olo, kiva viikko tulossa! Sinullekin oikein hyvää työviikkoa ja jaksamista!

   Poista
 2. Kaipailen vertaistukea tai jotain -neuvoa, ideaa miten edetä... ehkä sinulla kuitenkaan ei ole vielä ilmennyt premenopaussioireita?

  Itse vielä kestän muistin pätkimisen, kiukunpuuskat, nivelkivut, univaikeudet - jotka kaikki pamahtivat lannistavasti kuin salamana yhtä aikaa - mutta viimeinen niitti oli yli 5 kilon kertyminen vyötärölle löllehtimään viimeisen puolen vuoden aikana!! Syömiset eivät ole niin paljoa muuttuneet, toki liikuntaa entistä vähemmän mutta silti epäilen että myös aineenvaihdunta on tässä riemujatkumossa hidastunut. Kuin skumppana kaikkea juhlatunnelmaa kohottamassa on vielä kiinteyttään menettävä iho, jipii!!! Mitäpä ei 49-vuotias juhlisi näiden iloisten muutosten keskellä😶 Missä on fyysisten muutosten peruutusnappula??

  VastaaPoista
 3. P.s. Edelliseen premenopaussikysymykseen, ymmärrän jos se on liian yksityinen. Olen viime aikoina löytänyt blogisi tiiviimpään lukemiseen ja samaistunut monessa kohtaa, lähes ikätovereita kun ollaan. Sen myötä tekisi mieli kysyä montaa asiaa ja miten olet niitä kokenut, saada uudenlaista näkökulmaa verrattuna vaikkapa ystäviin. Mutta suurin osa kysymyksistä ja keskustelunavauksista luultavasti menisi juuri siihen kategoriaan, eli sellaiset joita ei blogissa halua avata. 😏 Kiitos kuitenkin tällaisenaankin huippuhyvästä blogista, josta joka ikinen kerta löytää yhtymäkohtia kulloiseenkin elämänvaiheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, juu ehkä menopaussi on niitä asioita, joita en koe tyyliblogini keskustelunaiheiksi. Asia ei onneksi nykyään ole mikään tabu, ainakin tutussa naisporukassa kovastikin asiaa ruoditaan. Ja bestisten kanssa usein. Asiahan on kovin yksilöllinen, ja kyllä tässä viisissäkymmenissä alkaa olla jo "siinä iässä". Mitään stressiä en suostu asiasta ottamaan, edes sitten kun se on todella ajankohtainen.

   Aineenvaihdunta on kyllä hidastunut, mutta vastapainoksi otin karkki- ja herkkulakon, sekä lisäsin liikuntaani voimailua,venyttelyä ja hyppyjä. Inspiraationa ihana Anna Saivosalmi ja hänen jumppavideonsa Instagramissa. Alan pikku hiljaa taas mahtua vanhoihin vaatteisiin. Liikuntahan on ihan a ja o, kun ikääntyy, ja mä olen laittanut sen etusijalle unen kanssa. Niistä kahdesta en tingi, muuten en jaksa. Seuraan myös syömisiäni Sulamo.fi:ssä tällä hetkellä ja niin kauan, että olen taas omissa mitoissani.

   Tsemppiä sinulle samassa elmänvaiheessa kuin itsekin olen, ja kiitos, jos saat tästä iloa ja inspiraatiota! Jos haluat blogistaniassa lukea vaihdevuodet-keskustelua, ainakin Minäkö keski-ikäinen-blogin Tiia puhuu hyvin avoimesti asiasta, ja keskustelu on aktiivista.

   Poista
 4. Tosi kiva asu. Haluan kans tollasen jakun! Vaan eipä taida löytyä mistään kun on kerran vanhempaa Zaraa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt nää buklee-jakut ovat taas kovasti in, kannattaa seurailla Zaran ja Mangon sivuja, jos löytyisi vastaava.

   Poista
 5. Työt ovat todellakin alkaneet... Luin tuosta otsikon vahapintafarkut-sanasta ensin, että vanhempainvartit =D

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.