Balmuirin uusi laukkumallisto – ajatonta ja laadukasta tyylikkyyttä

Balmuirin odotettu laukkumallisto on nyt myynnissä sekä Helsingin että Oulun brand storeissa, mutta myös netissä. Kävin tänään katsomassa mallistoa Pohjois-Esplanadilla, ja olipa se kaunis! Koko liike on nyt muutenkin niin ihanan syksyinen, etten olisi millään malttanut lähteä pois.

Mallisto on paitsi kaunis ja laadukas, mutta mikä parasta – ajaton. Värit ovat tarkoin valittuja, musta, taupe, vaalea beige ja hyvin vaaleanpunainen. Shopper tote vetää läppärin sisäänsä, ja laukun sisällä on myös kätevä pussukka pikkutavaroille. Camera bag on nyt niin muodikkaan muotoinen, ja cross body hihnoineen on kevyt kantaa. Kahta eri mallista lompakkoa on myös, samoin korttikoteloita. Ja suloinen tasseli koristaa laukun.

Toten nahka on samaa lehmännahkaa, mutta esim. camera bagin nahka on samaa norjalaista lampaannahkaa kuin mitä Chanel käyttää. Tuotteet valmistetaan ja viimeistellään käsin. Tuotteen mukana tulee aitoustodiste, jota vastaan saa Helsingin myymälässä painattaa nimikirjaimet tuotteeseensa.

Laukut, lompakot ja laukkukoristeet löytyvät täältä.

Tykkään kuvata tuotteita, joten nyt kattava kuvapaketti uuteen laukku- ja asustemaailmaan:

Balmuir lompakko, Balmuir Claude zip around wallet
Balmuir round keyring
Balmuir chamonix keyring
Balmuir Estelle shopper nude
Balmuir Eloise camera bag
Balmuir Eloise camera bagBalmuir zip around wallet


Eilinen synttäripäivä venyi myöhään, mutta voi vitsit, mikä päivä olikaan! Kiitos kaikille onnitteluista, tästä on hyvä aloittaa uusi vuosikymmen. Ja juhlathan eivät loppuneet, sillä viikon päästä on perhe koolla, ja se on huippua! Nyt on kuitenkin tehty kaikkea mitä hyvään synttäripäivään kuuluukin, eli ystäviä,samppanjaa, herkkuja, hyvää ruokaa ja elämyksiä eilisillä Balmuirin kymmenvuotissynttäreillä Kämpissä.

Leppoisaa viikonloppua!

*adlink

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  15/10/2017 / 9:10 am

  Ihania kuvia! Olen ihaillut noita laukkumalleja ja etenkin tuota mustaa ja taupea kameralaukkua! Jään odottamaan että niistä jompaa kumpaa saa hopean värisillä metalliosilla. Ja ehkä jotain alennuskoodia, tällä kotiäidin palkalla joutuu aika monta kuukautta laukkua varten säästämään 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  15/10/2017 / 10:33 am

  Kiitos! Rakastan kuvata yksityiskohtia, ne on mun juttu ; ) Taupe kameralaukku on upea, ja sen aion ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia. Alekoodeja ei tosiaan ole nyt ollut tarjolla, mutta kyselen jossain vaiheessa, jos sellaisen saisi.

 3. Marja
  15/10/2017 / 5:29 pm

  Aivan ihania kaikki <3 Pääsenkin vihdoin Hesaan loppuviikosta joten suunta myös Balmuirin myymälään!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  15/10/2017 / 6:26 pm

  Se on tosi kaunis myymälä!

Vastaa