Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

21.10.2017

Harmaa neulemekko ja syksyn värejä
Syysloman jälkeen sen huomaa joka vuosi. Ilmassa on talven odotus, lämpimät, värikkäät syyspäivät alkavat olla ohi. Lehdet putoavat puista, aamut ovat kylmiä. Vaikka kuinka todistelen itselleni, että talvessa on hyvätkin puolensa, en vaan ihan oikeasti ole sitä mieltä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kärsin talvesta, pimeästä, kylmästä.

Yhden hyvän asian sentään keksin talvesta: neulemekot. Nyt olen niiden puolesta hyvin varustettu talveen, tulkoon vaan ne pakkaset. Benettonin villamekko on lämmin, rento ja täydellisen harmaan värinen. Ylipolvensaappaiden varret menevät hyvin helman alle.

Tänään lauantaina käväisemme kaupungilla asioimassa, mutta muuten oleillaan kotona. Takkaan laitetaan ehkä tuli ja pari kynttilää palamaan. Kiusoittelen välillä miestä, että onko kynttilät sellainen tyttöjuttu. On kuulemma, yksin ei niitä tulisi polteltua. (Eikä varmaan niitä tyynyjä ostettua!)

knit dress Benetton 
over the knee-boots Stuart Weizmann (similar here, here)
coat Lexington (similar here, here)
scarf and beanie Balmuir
bag Chloé
necklace a gift from a friend
earrings Syster P

Leppoisaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Kiva neulemekko! Miten pitkä olet ja tuleeko mekko polviin asti? Katselin tuota Zolandon sivuilta ja näyttää kuin siinä olisi trumpetti alaosa vai onko se vähän A linjainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, neulemekko on malliltaan suora ja mua polveen. Harmaan mekon kuvat ei olleet niin hyvät, mutta mustan, joka on siis samaa mallia, kuvat olivat paremmat. Aivan ihana mekko!

   Poista
 2. Niin on mekko minun makuuni! Ihana! Ja samaa mieltä talvesta - voisin hyvin jättää väliin! Soisin niin tämän syksyn vielä jatkuvan pitkään!
  Ihanaa viikonloppua, Marjukka <3

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.