Harmaa neulemekko ja syksyn värejä


Syysloman jälkeen sen huomaa joka vuosi. Ilmassa on talven odotus, lämpimät, värikkäät syyspäivät alkavat olla ohi. Lehdet putoavat puista, aamut ovat kylmiä. Vaikka kuinka todistelen itselleni, että talvessa on hyvätkin puolensa, en vaan ihan oikeasti ole sitä mieltä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kärsin talvesta, pimeästä, kylmästä.

Yhden hyvän asian sentään keksin talvesta: neulemekot. Nyt olen niiden puolesta hyvin varustettu talveen, tulkoon vaan ne pakkaset. Benettonin villamekko on lämmin, rento ja täydellisen harmaan värinen. Ylipolvensaappaiden varret menevät hyvin helman alle.

Tänään lauantaina käväisemme kaupungilla asioimassa, mutta muuten oleillaan kotona. Takkaan laitetaan ehkä tuli ja pari kynttilää palamaan. Kiusoittelen välillä miestä, että onko kynttilät sellainen tyttöjuttu. On kuulemma, yksin ei niitä tulisi polteltua. (Eikä varmaan niitä tyynyjä ostettua!)


knit dress Benetton 

over the knee-boots Stuart Weizmann (similar here, here)

coat Lexington (similar here, here)

scarf and beanie Balmuir

bag Chloé

necklace a gift from a friend

earrings Syster P

sunnies Le Specs

Lisää neulemekkoja:

Neulemekko ja ylipolvensaappaat

Unohtelemisia ja mitä kaunein neulemekko

Seuraa blogiani:

Bloglovin`Blogit.fiInstagramFacebook

Leppoisaa lauantaita!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  21/10/2017 / 4:18 pm

  Kiva neulemekko! Miten pitkä olet ja tuleeko mekko polviin asti? Katselin tuota Zolandon sivuilta ja näyttää kuin siinä olisi trumpetti alaosa vai onko se vähän A linjainen?

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  21/10/2017 / 4:47 pm

  Hei, neulemekko on malliltaan suora ja mua polveen. Harmaan mekon kuvat ei olleet niin hyvät, mutta mustan, joka on siis samaa mallia, kuvat olivat paremmat. Aivan ihana mekko!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  21/10/2017 / 6:56 pm

  Unohdin vastata: olen 160cm.

 4. Lady of The Mess
  21/10/2017 / 9:00 pm

  Niin on mekko minun makuuni! Ihana! Ja samaa mieltä talvesta – voisin hyvin jättää väliin! Soisin niin tämän syksyn vielä jatkuvan pitkään!Ihanaa viikonloppua, Marjukka <3

Vastaa