Kerran kantrityttö, aina kantrityttö – Park Lane -denimpaita


Tervehdys kotitoimistolta. Koko päivä on mennyt blogin kanssa, nimittäin kanssa kuvasin yhteen kamppikseen. Se tuotti vähän päänvaivaa, mutta olin tulokseen tyytyväinen.

Eilen olisi ollut myös upea blogigaala tarjolla, The Blog Awards Finland. Päätin jäädä kotiin. Olin vielä eilen aika väsynyt, nuhainen ja käheä töiden jälkeen, ja pelkäsin flunssan iskevän takaisin, jos lähden juhlimaan. No, tuleehan näitä gaaloja vielä. Eikä kotona muuten ollut ollenkaan hullumpi ilta, vietimme oikein hyggejen hyggeä kynttilöineen kaikkineen.

Mutta katsokaas tuota paitaa – kantrityttö minussa hykertelee, ja tekisi mieli mennä heti rivitanssimaan. Osaan muuten sitäkin jonkin verran, samoin two stepiä, sitä, mitä Ameriikan kantrimailla tanssitaan.

Paita on Park Lane-merkkinen, ja Ruotsistahan sekin tulee. Brändi on hyvin paljon samanlainen kuin Gant, eli preppy-henkinen, mutta kukkaroystävällisempi. Sain valita muutaman mieleiseni vaatteen, joita näette tulevalla viikolla. Tämä kantripaita on suosikkini, siitä on nimittäin aikaa kun olen sellaisen omistanut. Väri on ihan täydellinen, lämmin mustikkaan vivahtava sininen, joka on syysvärityksen ihmiselle juuri se oikea.

En vierasta ollenkaan sitä, että sekä ala- että yläosa on farkua – mikä ettei! Nyt yhdistin paitaan ihan perusfarkut, mutta voisihan sitä kokeilla eri malleja tai pesujakin. Denimpaidat ovat nyt muuten tosi in, eikä ihme, ne ovat rentoja ja huolettomia.


Park Lane, denimpaita
Park Lane, denimpaita
denim shirt Park Lane (sponsored, similar, similar)

jeans H&M (similar)

boots Acne

curls by Remington

Mutta nyt pitää miettiä jaksaisiko tässä lähteä vaikka syömään – hääpäivän kunniaksi. Mukavaa iltaa, ja muistakaahan osallistua koruarvontaan!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  28/10/2017 / 6:24 pm

  Oh, paljon onnea ja pusi pusi:) Farkut ja farkkupaita eivät löydä kovin helposti mun päälle. En tiedä mikä siinä on mutta ei vaan. Täytyy opetella. Gant on kyllä hyvissä hinnoissa. Katsoin Stokkalla kivaa valkoista neuletakkia, noin 200 euroa. Hintaa jäi, vaikka oli season salessa.T. Maija

 2. Mari / Marin silmin
  29/10/2017 / 8:12 am

  Todella kiva paita ja hyvän värinen. ITse innostuin viime keväänä farkkupaidoista ja ostin Leviksen sellaisen vaalean sinisen farkkupaidan kesäkäyttöön. Tuollainen tummempi olisi kyllä loistava talveksi.Ja pakko sanoa miten ihana oli pitkästä aikaa palata blogiisi lukemaan ihan ajan kanssa kivoja postauksia. Olen koko syksyn ollut ihan järkyttävän kiireinen ja tuntuu että olen taistellut jotain aikasyöppöä vastaan, mutta nyt alkaa vähän arki ja ajankäyttö löytää uomansa ja minäkin taas ennätän "elää" (eli lukea blogeja ja juoda aamukahvia ajan kanssa).Ihanaa sunnuntaita Marjukka. Vitsi sä nainen hehkut.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  29/10/2017 / 10:54 am

  Kiitos kiitos ; ) Juu en mäkään osaa sua kuvitella ihan heti farkkupaita päälle, mut ei sitä koskaan tiedä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  29/10/2017 / 10:55 am

  Se sun vaalea paita sopii sulle todella hyvin! Voi kiitos ihana kauniista sanoistasi! Apua, mä hehkun nyt aika lokakuun kalpeena. Siis enemmän poskipunaa ja kiiltoa sen päälle!Mukavaa sunnuntaita sullekin!

 5. Mia / Beauty Highlights
  04/11/2017 / 8:36 pm

  Ihana tuo farkkupaita! Täällä lueskelen puolikipeänä sohvanpohjalla postauksiasi urakalla 🙂

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2017 / 4:47 pm

  Voi ei, iskikö suhun flunssa? Lepoa vaan nyt ja paljon sitruunaa, inkivääriä ja kurkumaa!

Vastaa