Kiva, kamala, lemppari, inhokki – pitkästä aikaa blogihaaste

Blogeissa pyöri aikanaan kovasti erilaisia tunnustuksia, eli nättejä logoja, joita bloggaajat jakoivat toisilleen. Myös erilaiset haasteet olivat suosittuja, ja ei ihme, niitä oli hauska kirjoittaa ja vielä hauskempi lukea. Annun, Tuulannelin ja Sara S:n vastaukset löytyvät linkkien takaa. Kuvat ovat flatlay-otoksia lempiasioistani tällä hetkellä.

Kamalin ruoka:

Ihan kamalia ruokia en tiedäkään, sillä olen ollut kaikkiruokainen. Periaatteessa kaikki maistuu edelleen, jos ei rajoituksia lasketa. Vähiten pidän kesäkeitosta, sitä syötiin lapsuudessa, ja ajatus maidossa lilluvista vihanneksista on aika vastemielinen.

Herkkuruoka:

No nyt! Herkkua on tällä hetkellä kaalipata, johon tulee reilusti siirappia ja mustapippuria. Namnam! Haudutetaan pitkään uunissa. Loppuvuotta kohden riisipuuron syönti lisääntyy. Voisin myös elää caesar-salaatilla, bataatilla ja ruisleivällä.

Kahviherkku, jolle sanon ei:

En sano millekään ei, jos haluan jotain hyvää sillä hetkellä syödä. Helpointa on kieltäytyä pullasta. Synttärien jälkeen sanon taas ei kaikelle jouluun asti, sillä nyt on kyllä tullut herkuteltua.

Kahviherkku, jolle sanon kyllä:

Käännetäänkö niin päin, että sanon kaikelle kyllä, jos haluan syödä herkkuja. Ihan vaikeinta on vastustaa täytekakkua! Ylipäätään kaikki, jossa on vaniljaa ja kermavaahtoa, uppoaisi heti.Telkkariohjelma, jota en katso:

En katso oikeastaan mitään. Suomalaiset ohjelmat eivät kiinnosta, ja kaiken muun melkein löytää striimauspalveluista. Viimeisin suomalainen sarja, jonka olen katsonut, on Sorjonen.

Telkkariohjelma, jonka katson:

Tiistaisin tulee YLE 1:ltä Halcyon, joka on brittidrama lontoolaisesta hotellista toisen maailmansodan aikana. Nuorena lempisarjat numero yksi olivat Taistelupari ja Dynastia.Inhokkisää:

Lumipyry. Inhoan, inhoan, varsinkin, jos on aamu ja tietää juuttuvansa ruuhkiin. En pidä myöskään vesisateesta. Sellainen harmaa, kolkko, kalsea sää…väsyttää jo aamusta.

Lempparisää:

Kirkas, kuulas syysaamu, kun on ruska. Lämmin ja tyyni kesäilta…

Kamalin musiikki:

No onhan niitäkin. En ole tottunut kuuntelemaan iskelmiä, joten ne eivät kiinnosta. En pidä räpistä enkä sellaisesta hevistä, jota soittaa mm. Slipknot. Ymmärrän toki, että näillekin genreille on faninsa.

Kamalin aika vuorokaudesta:

Se hetki sunnuntaina, kun on pakko antaa viikonlopusta periksi ja mennä nukkumaan herätäkseen aikaisin maanantaiaamuna. Ei sillä, että työhön olisi kurja mennä, vaan se kellon soitto aikaisin aamulla, vapaudesta luopuminen. Mutta töitä on tehtävä…

Paras aika vuorokaudesta:

Kun tulee kotiin töistä ja vaihtaa kotivaatteet. Keittää kahvit ja hengähtää hetken. Kiireettömät aamut ovat myös parasta aikaa.Tästä menetän hermot:

Jos pitkä kaulakoru menee solmuun. Jos tietokone tilttaa. Jos kopiokone ei toimi. Jos en saa rannerenkaan lukkoa yksin kiinni. Yleinen turhautuminen asioihin.

Tästä rauhoitun:

Lempisarjan katsomisesta, iltahetki ennen nukkumaanmenoa. Maiseman katsomisesta olohuoneen ikkunasta.

Huonoin mieliala:

Jos olen nukkunut huonosti, en saa ruokaa ajoissa ja väsyttää – silloin kyllä olen pahalla tuulella!

Paras mieliala:

Perjantaina, kun viikonloppu alkaa! Kun on jotain, mitä odottaa, ja sitten vihdoin tapahtuu, kuten vaikka synttärijuhlat!

Kodin turhake:

Eipä taida meillä olla turhakkeita, en keksi mitään, niin paljon on karsittu. Itse en käytä työkaluja, mutta niitäkin tarvitaan.

Paras tavara:

Oma sänky on paras, sitten kahvinkeitin ja leivänpaahdin.

Vaatteet jota en suostu laittamaan päälleni:

Jätetään minihameet nuoremmille. Mitään liian paljastavaa en suostu laittamaan, enkä värejä, jotka eivät tunnu omilta.

Vaatteet, joissa viihdyn:

Viihdyn monenlaisissa vaatteissa. Kotona on trikoot ja jättipaita, töissä monesti farkut, paitis ja huivi. Myös juhlavaatteen tulisi olla sellainen, jossa viihtyy. Torstaina (no se synttäripäivä) päällä oli kaunis Andiatan puolihame, satiinipusero ja otk-saappaat. Oli oikein hyvä olla.

Haju, jota en kestä:

Joskus väkijoukossa tai kaupassa lehahtaa vanhan viinan, hien ja lian haju. Se on aika kuvottavaa.

Paras tuoksu:

Voi, niitä on monta! Apilaniityn tuoksu ohi pyöräillessä. Juhannusruusut, lämpimän mäntymetsän tuoksu kuumana kesäpäivänä, meren tuoksu, ruuan tuoksu uunista, tuore sämpylä, ruisleipä, mäntysuovan tuoksu pestyillä lattioilla, puhdas pyykki, lempparikosteusvoide… Tuoksuista kaikki kukkaiset ja vaniljaiset. Sitrustuoksut eivät ole minua varten, eivätkä liian raskaat tuoksut.

Kamalin luonteenpiirre ihmisellä:

Varmaankin pahansuopuus, sillä siitä poikii niin paljon ikävää.

Mukavin luonteenpiirre:

Hyvä huumori, ehdottomasti! Sellainen ihminen ei luultavastikaan ota itseään liian tärkeästi, osaa huomioida muut ja olla ystävällinen.

Nappaa tämä haaste, ja linkitä tänne! Olisi kiva kuulla, onko teillä samoja aatoksia!

Mukavaa maanantaita!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

knit: Second Female
scent: Jo Malone
jewelry: Syster P (gifted)
candle: Pentik

Share:

4 Comments

 1. Tuula / Oman katon alla
  16/10/2017 / 3:03 pm

  Tässä oli niin kivat kysymykset (ja sulla kivat vastaukset), että taidanpa napata tämän haasteen itselleni 🙂

 2. Pauska
  16/10/2017 / 4:16 pm

  Aktivoiduin pitkästä aikaa minäkin ja otin kopin 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2017 / 6:23 pm

  Kivaa,näitä on hauska lukea!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2017 / 6:23 pm

  Hyvä homma!

Vastaa