Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Koti kukkia täynnä


Arkeen paluu on sujunut, no, vähän nihkeästi, mutta rutiinilla. Juhlat ovat edelleen olleet koko ajan mielessä. Lisäksi se pahuksen flunssa tuntuu nyt iskeneen kunnolla, nuha hiipi tänään pitkin päivää, yltyi vaan, ja päätä jomottaa koko ajan. Lisäksi olen syönyt turkinpippuri-karkkeja non-stop, niiden himo liittyy minulla aina flunssaan.

Mutta kotona kukkii, voi ihanuus, niin monta kaunista kimppua. Niitä on riittänyt joka huoneeseen. Olen yrittänyt miettiä mikä on suloisin, vaan en pysty, kun kaikki ovat niin upeita. Yhden asian totesin: maljakkotilanteeni on katastrofaalinen. Mistähän löytyisi sellainen pyöreä maljakko, joita näkyy nyt paljon blogeissa? Ainoa kunnollinen maljakkoni on Aalto-vaasi.

On ollut niin tosi syksyinen päivä, ettei tosikaan. Nytkin sataa ihan kaatamalla. Sen takia teille nyt kauniita kukkakimppuja tiistain ratoksi!


Onnellista tiistai-iltaa!

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  lokakuu 3, 2017 / 5:19 pm

  Oi oi, kauniita ja sopivatkin erityisesti tällaiseen koiranilmaan. Nauti nyt niistä:)! Itsekin ostan joskus useamman kimpun kotiin. Sitten niiden kanssa voi säätää, kikkailla ja vaihtaa paikkaa.T. Maija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   lokakuu 4, 2017 / 8:09 am

   Niin sopivat, ovat muuten pysyneet hyvänä ja edelleen näyttävät virkeiltä. Niinhän sä ostat, ihania kimppuja!

 2. Anonyymi
  lokakuu 3, 2017 / 7:45 pm

  Hei, mahdatkohan tarkoittaa Marimekon Urna-maljakkoa? Sitä on ainakin näkynyt paljon blogeissa. Olet saanut ihania kimppuja, joissa näkyy floristin kädenjälki. Vaikka rakastan kaikkia kukkia ja ostan usein kotiin markettikukkia, kyllä "oikeat" kukkakaupan kimput ovat aivan omalla tasollaan. Ilahdun aina saadessani niitä tai jopa nähdessäsi toisen saavan niitä :)Paljon onnea sinua!Lena

  • Marjukka / Fab Forty Something
   lokakuu 4, 2017 / 8:14 am

   Urna on todella kaunis, mutta huh, miten kallis. Tuota en tarkoittanut, se on sellainen pallo, jossa on kuplia. Tine K:lla ja House Doctorilla on myös kauniita lasivaaseja.Sama täällä, markettikukkia ostan usein, mutta floristin kädenjälkeä voisin ihailla loputtomiin! Miten ihania kasveja ammattilainen osaakaan yhdistellä ja sitoa.Kiitos kovasti!

 3. Tuula / Oman katon alla
  lokakuu 4, 2017 / 8:11 am

  Ihanaa kukkaloistoa. Ja niin mielettömän hienot juhlat ollut sulla! Ihastuin sun lookiin tuossa mekossa – sopii just passelisti sinulle 🙂 Paranemista, ja lempeää juhlien jälkeistä viikkoa!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   lokakuu 4, 2017 / 8:44 am

   Kiitos, juhlat olivat sanotaanko omannäköiset, rennot ja hauskat. Kiitos, nyt on kyllä flunssa päällä kunnolla, syksyn eka.

 4. Sara S.
  lokakuu 4, 2017 / 1:07 pm

  Oi miten ihania kukkia ! Sydämmelliset onnittelut <3

  • Marjukka / Fab Forty Something
   lokakuu 5, 2017 / 2:16 pm

   Kiitos kovasti!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   lokakuu 5, 2017 / 2:17 pm

   Tuohan se tosiaan on! Kiitti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *