Kumppari- ja pipoaika!

Viime päivinä on tullut vettä enemmän kuin tarpeeksi. Niinpä tämä vinkkipostaus tulee nyt kreivin aikaan. Kun kävin SHE:ssä kuvaamassa business-vaatteita ja neulemekkoja, kuvattiin myös SHE:n upeita asusteita sekä kumisaappaita, jotka ovat kuin oikeat kengät. Poden nimittäin vihasuhdetta kumppareihin. Itse omistan Hunterit, joilla ei kauan jaksa kävellä, enkä laittaisi niitä kaupungille jalkaan. En erityisemmin pidä kumppareista, mutta ne ovat töissä joskus välttämättömät.

SHE:n italialaiset (he tekevät näköjään kumisaappaistakin kauniita!) kumisaappaat ovat hyvät jalassa, pitävät vettä ja ovat kauniisti muotoillut. Mattakumi näyttää ihan nahalta, remmillinen malli olikin valikoiman lempparini. Miten kumpparit voivat olla noin rokit! Eivätkä nuo leomallisetkaan jätä kylmäksi.Huivit, poncho ja päähineet ovat kotimaisen Lasessorin.

Katsokaapa tarkemmin kaunista pipoa, ettäpä arvaakaan mitä materiaalia se on! Oma arvaukseni meni täysin pieleen. Se on opossumi-merinoneulosta. Piti ihan googlata mikä se opossumi olikaan.

Opossumikuidun ydin on ontto, näin se pitää tutkitusti noin 30% paremmin lämpöä sisällään kuin normaai villa. Onttous tekee myös kuidusta kevyen. Merinovillaa käytetään sidoskuituna, koska opossumikuitua ei voi yksinään neuloa tuotteeksi. Opossumi-merinolanka ei nyppäänny ollenkaan ja hylkii luonnostaan kosteutta. Sitä valmistetaan Uudessa Seelannissa, jossa on kansallinen ohjelma luonnon suojelemiseksi. Opossumit ovat lisääntyneet yli luonnon kestokyvyn, koska sillä ei ole ravintoketjussa luonnollisia vihollisia.

Opossumituotteen voi pestä vedessä, miedolla pesuaineella ja mielellään käsin.Lasessorin huivit ja ponchot kannattaa myös tsekata SHE:ssä käydessään. Silkkiset tuubihuivit voi kietaista kaulan ympärille, ja se onkin sitten huolettomasti siinä. Ponchot ja villahuivit taas lämmittävät ihanasti syyssäällä. Minä en koskaan kieltäydy huivista, on sitten kesä tai talvi. Huivi on aina mukana.
Meikäläinenkin on taas elävien kirjoissa, eilisiltana ei ollut enää lämpöä. Blogikin alkaa taas päivittyä normaaliin tahtiin, kyllä olen ikävöinyt jo sitä. Mukavaa keskiviikkoa teille!

SHE

Fredrikinkatu 31

p. 09 278 4002

ma-pe 10-18

la 10-15

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  11/10/2017 / 6:10 pm

  Tuntuu, että kumppareilla on joka syksy/talvi enemmän ja enemmän käyttöä. Mun kumpparit on ehdottomasti keltaiset ja tällä hetkellä Lacrosse-merkkiset. Hyvät jalassa ja lämpöiset.Nuo mustat niittisaappaat ovat kyllä hienot ja saattavat joskus kiilata keltaisten lemppareiden ohi.Ihanista kumppareista huolimatta toivottelen kuivia säitä lokakuulle, Tiina

 2. Anonyymi
  15/10/2017 / 8:31 am

  Kiitos, Marjukka, kumisaapasvinkeistä! Kävin ostamassa SHE:stä säästääkseni nahkakenkiä sadeilmalla kuvasarjan alimmaiset saappaat, joissa on hieman pidemmät varret. Ne sopivat myös hameen kanssa pidettäviksi. Kaiken lisäksi ovat vielä hyvin kohtuuhintaiset. Rentoa syyslomaa! Tv. Tuija

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  15/10/2017 / 6:18 pm

  Ihanaa, keltaiset kumpparit! Sellaiset ovat varmasti sadesään piritys. Toivotaan vähän kuivempaa säätä, juu, nyt on satanut aivan tarpeeksi.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  15/10/2017 / 6:19 pm

  Wau, hieno homma! Auli kertoikin perjantaina, kun kävin, että monet lukijani ovat käyneet ja kumpparien kysyntä on ollut suuri. Kiitos kovasti, Tuija!

Vastaa