Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30.10.2017

Nahkalökärit ja viininpunainen palmikkoneuleKiitos ihanista kommenteista eiliseen postaukseen! Tuli niistä niin onnelliseksi ja tunsin itseni voimaantuneeksi. Kyllä meitä on kaamoksen kanssa kipuilevia muitakin, mahtavaa saada vertaistukea asiaan.

Tänään olen ollutkin hyvällä tuulella (kiitos teille!). Olen saanut arviointijuttuja mukavalle mallille, ja nyt on aikaa tälle kullalleni, eli FFS:lle. Blogi on minulle yksi ehdoton rentoutumisen muoto, ja loppuvuosi näyttää sen osalta mukavalta. On kivoja asuja ja niitä yhteistöitäkin. Ja ehkä tulossa yksi sisustusjuttukin... Anteeksi, kaksi!
Park Lane-teema jatkuu tänään (katso lauantain postaus), ja vuorossa hyvin tumma viininpunainen palmikkoneule. Tämä onkin vaatekappale, jollaista ei ole hetkeen myöskään vaatekaapistani löytynyt. Kun Park Lanen edustaja Virpi tätä minulle ehdotti, mietin sekunnin pitempään, mutta tuo väri oli se, jota rrrrakastan! No, te tiedätte ; )

Neule on hengeltään hyvinkin klassinen ja preppyhenkinen, mutta kun sen yhdistää noihin löysiin nahkiksiin, siitä tulee omannäköinen. Valkoinen kauluspaita on myös klassikko, ja minulle on hyvin luontevaa laittaa se kauluspaidan alle. Kerrospukeutuminen on the juttu töissä, välillä on kuuma, ulos mentäessä pitää lisätä päälle se neule.

Park Lane, palmikkoneule
cotton knit Park Lane (sponsored)
shirt Zara
boots Ross (similar)
bag Mulberry

Kiva, kun Instaan ja Facebookiin on tullut lisää seuraajia! Jos et vielä seuraa, niin klikkaapa itsesi mukaan! Uudet postaukset tulevat heti myös Fb:iin, mutta Instaan päivittelen muutakin!

Coal-koruarvonta on käynnissä vielä huomiseen - ehdit osallistua täältä!

Leppoisaa illanjatkoa!

Seuraa blogiani:8 kommenttia:

 1. Niin just mun näköinen asu. Upea sinä! Ja hei ihan pakko sanoa, ettet kyllä näytä viiskymppiseltä. Sinä ihana nuorekas lady!
  Ja oikein hyvää alkanutta viikkoa.

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eipä viisikymppiset pukeudu enää terveyskenkiin ja ruutuhameeseen, näin kärjistääkseni;)

   Poista
 2. Olet kyllä upea ja kaunis nainen!
  Ihanaa alkanutta viikkoa. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia sinusta 💖 Hiuksesi ovat todella kivan näköiset näissä kuvissa ja muutenkin oikein hehkut 😍. Nuo vaatteet sopivat sinulle nìin hyvin.

  Mukavaa alkavaa marraskuuta!

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
 4. Näitä sun asukokonaisuuksia on aina niin ilo katsella :) Onneksi on sun blogi! ;)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.