Rouheat farkut ja skarppi yläosa

Aloitin kirjoittaa blogitekstiä ihan muusta, mutta tuntui siltä, että nämä kuvat eivät sopineet pohdinnan kanssa yhteen. Joten päätin jättää syvälliset sikseen ja heittää farkkuasua kehiin. Monia asioista haluaa pyöritellä, ennen kuin ne kirjoittaa julki. Eräs lukijani pyysi minua palaamaan viisikymppispostaukseni aakkosiin, ja niin aion tehdä, kiitos vain kovasti vinkistä ja toiveesta!

Nyt on lomaviikko, mutta mikä estää laittamasta työasua blogiin lomallakin! Viihdyn töissä farkuissa, mutta noin rouhean pesun kyseessä ollessa yläosa saa olla vähän skarpimpi. Tämän viikon asukuvissa on yksi vaate Capri Collectionilta. Se on 1990-luvulla perustettu ruotsalainen brändi. Näissä Capri Colletionin farkuissa tapahtuu, on nappia, vetskaria, tikkauksia, rinkulaa ja näyttävää pesua – ihan mahtava kombo, joka ei kuitenkaan ole överi.

Räväköiden farkkujen kaverina on Uniqlon paitis, joka on todellinen pese ja pidä-vaate, sitä ei tarvitse silittää. Mos Moshin bleiseri on simppeli perusbleiseri, joka kyllä kantaa titteliä perusvaatteiden perusvaate. Ja jalassa mun rakkaat Acnen Coltit.

Capri Collection farkutjeans Capri Collection*

shirt Uniqlo

blazer Mos Mosh

boots Acne

bag Chloé

belt Abro

earrings Syster P

Lomasta huolimatta olen ollut vähän siipi maassa, koska flunssani uusi. No, flunssa ja flunssa, ei mitään kovaa, mutta eipä ollut yllätys, kun puolikuntoisena heiluin torstaina ja vielä mennä painoin perjantainakin kaupungilla. Koko päivän, siis koko päivän eilen katselin sarjoja ja join lämmintä. Ostin myös menolipun ja lennän torstaina Pohjanmaalle vanhempieni hoteisiin, ennen kuin muu porukka tulee. Ihan älyttömän kiva juhlia vielä kerran!

Huomenna on pieni luontaiskosmetiikka-arvonta pietarsaarelaiselta firmalta nimeltä Rimita Green! Love Me-messut ovat tulevana viikonloppuna, ja Rimita on siellä paikalla. Tule kurkkaamaan kivaa ja erilaista arvontaa!

Mukavaa tiistaita sulle!

Ps. Jos haluat tietää kotipaikkasi lähimmän jälleenmyyjän, kysy merja@capricollection.com!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*sponsored

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  17/10/2017 / 10:00 am

  Onpa makee yhdistelmä.Syyslomaterkuin Satu

 2. Laura/Elämänmakuja äidiltä tyttärelle
  17/10/2017 / 2:38 pm

  Ihastelinkin noita farkkuja jo instassa, mutta ne on kyllä ihan super makeet, just sopivan rouheat!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  19/10/2017 / 8:08 am

  Kiitti, eiks oo, ihanat noi farkut!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  19/10/2017 / 8:08 am

  No sitäpä just ; )

 5. Emma / Harkittuja herkkuja
  19/10/2017 / 12:20 pm

  Tosi kiva asu! Kuitenkin se varsinainen syy, miksi tulin kommentoimaan on myöhäiset synttärionnittelut eli PALJON ONNEA Marjukka 🙂

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  20/10/2017 / 8:27 am

  Kiitos hurjasti! Tästä se lähti uusi vuosikymmen käyntiin!

Vastaa