City-sunnuntai

Mukavaa sunnuntaita! Olen viettänyt sitä ihan ihmeen poikkeuksellisesti. Jätimme kaikki sunnuntaivelvollisuudet sikseen, ja läksimme stadiin kuljeksimaan. Ateneumissahan menee nyt von Wright-veljesten laaja näyttely, ja sen kävimme katsomassa. Lisäksi katsastimme Klassikot uudessa valossa -näyttelyn, tutut Atskin taulut uudelleen järjestettynä. Oli kiva käydä pitkästä aikaa taidemuseossa. Täytyy sanoa, että oli aika paljon lintutauluja, hihhih.

Ateneumin jälkeen piti saada ruokaa, ja Bravuria on aina kiva paikka pistäytyä. Bruschetta maistui, samoin broileri ja tattirisotto, nam! Ruuan jälkeen talsimme vielä Nespressolle, josta ostin uudet kausimaut kokeiltavaksi. Join viime vuoden kausimakuja, niitä wieniläismakuja, viikkokausia vielä pitkälle kevättalvelle, olivat niin maukkaita.

Täytyy sanoa, että tällaiset relailusunnuntait ovat ihan paikallaan. Vaan ensi viikolla on taas uudet kujeet, ja oho – olen ilmoittautunut jopa yhteen pressitapahtumaankin. En ole koko syksynä käynyt missään pressissä, joten ihan hauskaa mennä.

Mutta nyt kimpsut ja kampsut kokoon huomista varten! Mukavaa viikon alkua ja hyvää oloa pimeydestä huolimatta!

                                         Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

2 Comments

  1. Lady of The Mess
    05/11/2017 / 8:29 pm

    Taidenäyttelyt ovat ihan parasta sunnuntaipäivän viettoa – siis jos ei jaksa kotona sohvan pohjalla kirjan kanssa laiskotella;)Oikein hyvää uutta viikkoa, Marjukka <3

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    06/11/2017 / 6:11 pm

    Oli kyllä hauskaa, ensi viikonloppuna sitten sitä kirjaa!! Kiitti samoin sulle, Lady!

Vastaa