Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

21.11.2017

Essie Winter Collection 2017Sain testiin Essie Winter Collection 2017 -sarjasta viisi ihanaa lakkaa, joista olen ehtinyt testaamaan kolmea. Vasta! Hitsi, kun Essien lakat pysyvät minulla hyvänä jopa kolme päivää, ja siinä on kuulkaa kulutusta, mm. tänään soitin mandoliinia ja kitaraa ilman plektraa. Kovin moni lakka ei menossa pysy mukana niin kauaa, mutta Essie pysyy.

Kynsilakka on niitä asioita, joista en suostu maksamaan luksusmerkkien hintaa. Essien hinta-laatusuhde on paras mitä tiedän. Ja värit ovat tietenkin myös mitä herkullisimpia. Tykkään vaihdella kynsien väriä fiiliksen mukaan, ja lakkausoperaatio on vähän sellainen meditatiivinenkin asia.

Luin jostain vinkin, että jos kynsilakka alkaa pullossa mössööntymään, eikä sitä saa enää ohuesti levitettyä, pulloon voi tiputtaa pari pisaraa kynsilakanpoistoainetta. Onko joku muu kuullut samaa? En ole kokeillut, mutta aika mielenkiintoinen käytännön vinkki!

Essie Winter Collection 2017, kestävä kynsilakka
Essie Winter Collection 2017, kestävä kynsilakka
Essie Winter Collection 2017, kestävä kynsilakka

suit & tied / social-lights / ring in the bling / be cherry! / on your mistletoes

Olipa pitkä päivä, ja huomenna se vasta pitkä on. Tänään ohjelmassa vielä jumppaa ja aikaisin nukkumaan... Yritän myös häätää korvamatoa: eräs oppilaani laulaa Carola Häggqvitin Himlen i min famn -laulua, ja olen hoilottanut, viheltänyt, hyräillyt sitä jo pari viikkoa... Se on kaunis ja herkkä laulu, ja jää soimaan päähän tosi tiukasti.

Mukavaa illanjatkoa!
12 kommenttia:

 1. Olen tuon vinkin oppinut jo lapsena :) Toimii kyllä! Pisarakin voi riittää. Nykyään kynsilakat tuntuvat kuitenkin olevan laadukkaampia - tai tuleekohan vain hankittua laatulakkoja, jotka eivät paksuunnu, niin ei ole tarvinnut enää ohennella :)

  Kivoja värejä! Ja kiva kuulla, että Essiet ovat noinkin kestäviä. Itselläni on Essieltä hyvä aluslakka.

  VastaaPoista
 2. Oi, hauskaa! En mäkään ole koskaan ohennellut, mutta voisi olla hauska testata tuota!

  VastaaPoista
 3. Huonompiakin korvamatoja sitä on ollut, ihana laulu och så vackra ord!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laulu on kyllä tosi kaunis ja jää helposti mieleen - suomeksi!

   Poista
 4. Nuorena tuli tuota ohennuskeinoa käytettyä, nyt en ole enää muistanut ko asiaa. Kiitos muistutuksesta. Ihania värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle oli ihan uusi juttu, en ole koskaan kokeillut. Minustakin aivan ihania värejä, mun lemppari on tuo tiilenpunainen.

   Poista
 5. Essien lakat ovat todella ihania, sieltä olen minäkin monia herkullisia värejä löytänyt! Kyllä muinoin 70- 80- ja vielä 90-luvullakin kynsilakkoja ohennettiin kynsilakanpoistoaineella ja se toimi ihan hyvin. Silloin oli ainakin helmiäiskynsilakkapulloissa metallikuulat, jotka sekoittivat helmiäisen lakkaan ja samalla myös sen ohennusaineen. Lakkojen koostumus on kuitenkin muuttunut melkoisesti, eikä ohennus nykyisin onnistu ainakaan kaikkien lakkojen kohdalla, kynsilakanpoistoaine ei edes sekoitu lakan joukkoon vaan jää kerrokseksi lakan pinnalle vaikka kuinka ravistelisit, terveisin nimim. kokemusta on! Nykyisinhän lakoissa ei enää noita kuulia ole ja se "helmiäinenkin" on koostumukseltaan ihan erilaista "huurretta". T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitys kehittyy! Ihan uutta jutta mulle, en ole nuorempana kynsilakkoja edes käyttänyt. Mistähän se taas johtuu, että glitter-lakkoja on tosi vaikea saada pois kynsistä...

   Poista
 6. Oon käyttänyt tuota ohennuskikkaa vaikka yllä kerrotaankin ettei sekoitu lakan joukkoon. Kannattaa tilata Kikon lakkoja, ovat mielestäni jopa parempia kuin Essie ja hinta 1,50-4€, ainoa haittapuoli ettei saa suomesta vaan menee tilaukseen Kikon sivujen kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiko on mulle tuttu vain nimenä. Eipä ole hinnalla pilattu lakka; )

   Poista
 7. Kynsilakoille on oma ohennin, kynsilakanpoistoaine vaan pilaa lakkasi :) sisältää kynsilakkoihin kuulumattomia ainesosia ;)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.