Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24.11.2017

Joulun juhlissa saa kimaltaa - hyödynnä Black Friday!

Tänään on Black Friday, ja kaupat alettavat ihan kunnolla. Aleista monet ostavat ihan peruskampetta, mutta itse panostaisin juhlapukeutumiseen. Ja mikä ettei pitsiä, samettia ja silkkiä voisi yhdistää farkkuihin, nahkaan tai villaankin. Itse olen vähän heikkona kaikkeen kiiltävään ja pehmoiseen, joten Booztin valikoimassa oli ihan runsaudenpula.

Ylivoimainen lempparijuhlamerkki on Day Birger & Mikkelsen, jota ehdottomasti kannattaa tsekata aleista. Rennon boheemi ja ylellinen tanskalaisbrändi on niin upea, niin upea! Eipä yllätys, että sitä löytyy alla olevasta kollaasista eniten. Viininpunainen, kulta ja vaaleanpunainen, ripaus mustalla: siinä oma suosikkiväriyhdistelmä talven juhliin.


7. Syster P 8. Day
9. Notabene 10. Day 
11. Notabene 12. Day
13. Day 14. Guess
ja kultatoppi Only

Mukavaa perjantaita!


*adlinks


6 kommenttia:

 1. Black Friday lienee jo tullut kaikille selväksi, ei tarvitse kuin avata Hesari (tai sähköposti). Mutta kuinka moni on pannut merkille, että tänään on myös vähemmän huomiota saanut Älä osta mitään -päivä. Juhlavaatteet saa hankittua huomennakin - vähän harkitummin kenties :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän jokainen aikuinen tee rahoillaan mitä haluaa, ostaa tai on ostamatta.

   Poista
 2. Kannatan. En osta mitään tänään👍

  VastaaPoista
 3. Tein hyviä löytöjä viime yönä nettikaupoista. Löysin itselleni talvivaatteita ja samalla tuli hankittua joululahjat. Se siitä "älä osta mitään" -päivästä...
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, ettö Black Fridayta käytetään juuri noin. Ei se tarkoita välttämätöntä holtitonta shoppailua ja tavaran haalimista "kun halvalla saa", vaan nimenomaan täsmäshoppailua. Me katottiin telkkareita, nykyinen kun vetelee viimeisiään ja kuvaruutu on raitoja täynnä. Kiva, kun teit hyviä löytöjä.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.