Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.11.2017

Kevättä ilmassa keskellä marraskuuta

Onneksi on perjantai - takana on ihan taas haipakka viikko. Eilen pitkästä aikaa olin pressipäivässä - oli mahtavaa, sillä en ole koko syksynä käynyt yhtään missään.

Ihana Villa Tremondo esitteli monen makeen skandimerkin kevät- ja kesäuutuuksia, mm. lempparini Second Femalen, Dante6:n, Gustavin, toisen lempparini Mos Moshin, Rosemunden ja monen muun ihanan brändin upeita vaatteita ja asusteita. Pitsiä, kukkaa, frillaa, liehuvaa lahjetta, väljiä paitoja... Ja ihania, heleitä värejä. Vaaleanpunaista! Pistin mieleeni jo muutaman jutun, joita pitää väijyä kevään tullen.Pressit ovat myös mukavia sosiaalisia tapahtumia, näkee tuttuja ja voi jutella kuulumisia. Kiitos Villa Tremondon ihana väki!Viikonlopun vietto alkaa n.y.t. nyt! Pitkät yöunet, siivoilua, ja huomenna toivottavasti eka jumppa sitten syyskuun puolenvälin. Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?


5 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania kenkiä! En yleensä ole kesäihminen, paitsi marraskuussa - hahaa, silloin joka päivä kaipaan kesäpäiviä, paljaita varpaita, lämpöä ja valoa!

  Mun viikonloppuun kuuluu pitkästä aikaa ihanasti EI MITÄÄN! Pitkään nukkumista, huomenna perheen kanssa uimaan ja sunnuntaina sitten isänpäivän viettoa pienimuotoisesti (me ei olla kauhean "hysteerisiä" näiden päivien vietossa). Huilaamista työviikosta! Mistä muuten kirjoitin tänään postauksenkin "Open päivä" ja sitä kirjoittaessani mietin, että olisi tosi kiva kuulla (eli siis lukea), minkälainen sun normipäivä on! Olisko haaste mitään, otatko kopin? :)

  Ihanan leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti haasteesta, mutta työni pysyy pois blogista, ymmärrät varmaan! Kuulostaa hyvältä, unta tähän pimeyteen kaipaakin. Juu, mäkin soitan isälle, ensi viikonloppuna sitten nähdään. Mukavaa viikonloppua sulle, lepoa ja rentoa oloa!

   Poista
 2. Näillä näkymin Elma-retki tiedossa:) Siellä on kaikkea kivaa ja mielenkiintoista.

  T. Maija

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.