Kultaa kasvoille, hehkua iholle

Tunnustetaan se nyt – olen vähän laiska naamioiden käyttäjä. Aika harvoin olen törmännyt tosi, tosi toimivaan tuotteeseen. Nyt, kun käytän luonnonkosmetiikkaa, olen entistä vähemmän testannut naamioita, sillä iho voi muutenkin hyvin. Sitä unohtaa välillä miten hyvää ne tekevät. Savinaamiot olen ihan unohtanut, nykyään kiinnostavat eniten kosteuttavat naamiot.

Testasin Rimita Greeniltä saatua RimitaLUXE -kultanaamiota uteliain mielin, sillä kyllähän sitä miettii mitä 24:n karaatin kulta iholle tekee. Jännää!

Kultaa on itseasiassa käytetty ihonhoidossa jo vuosituhansia. Itse en ole koskaan kultaa käyttänyt ihonhoidossa. Kuten ehkä muistatte, olen siirtynyt luonnonkosmetiikan käyttäjäksi seerumeiden ja voiteiden osalta. Siksipä oli mukava tietää, että RimitaLUXE -naamio on täysin ekologinen ilman lisäaineita.

Naamio lupaa kiinteyttää ja heleyttää ihoa sekä siloittaa ryppyjä, sillä se sitouttaa kosteutta ihon soluihin. Se lupaa myös pitää ylläihon kollageenitasoa – mikä on hyvä, sillä testaan parhaillaan noin kahdeksan viikon ajan Oslo Skin Lab-kollageenijauhetta. Testi on nyt puolessa välissä.

RimitaLUXE on dermatologisesti ja kliinisesti testattu Sveitsissä.

RimitaLUXE kultanaamio, luonnonkosmetiikka, kultanaamio

Ensin puhdistin kasvojen ihon huolellisesti emulsiolla ja sähkökasvoharjalla. Naamion laittamien vähän arvelutti, saanko sen hyvin paikoilleen. Mutta ei hätää, se olikin ihan helppoa. Kulta on ohuessa paperissa, joka painetaan kasvoille kultapuoli alaspäin ja silitetään sormilla paikoilleen. Silittely ei vaadi voimaa ollenkaan, vaan kulta jää kasvoihin helposti. Paketista riittää kahteen käsittelyyn, itse käsittelin nyt t-alueen ja posket.

Naamion vaikutusaika on 20-30 minuuttia. Kulta alkoi kasvoilla pikkuhiljaa rakoilemaan, ja tuntui imevän rasvaa itseensä. Naamion poistaminen on helppoa: kasvoille lisätään hippunen vettä, ja pyöritellään naamioa kevyesti irti. Huomasin naamion kuorivan ominaisuuden samalla, kun sitä poistin.

No entä tulos, se kiinnostaa kaikkia, eikö? Tiedättekö, olin ihan myyty. Iho oli tasainen, pehmoinen, todella raikkaan oloinen! Mutta mikä parasta, iho tuntui nyt vastaanottavan kosteutta paremmin kuin ennen naamiota. Niinpä lisäsin ihan reilusti seerumia ja kosteusvoidetta, niin paljon kuin iho tuntui sitä juovan.

Laitoin myös Rimita Greenille heti viestiä miten paljon olin tykännyt tuotteesta. Jälleenmyyjäluettelo on täällä, mutta nettikaupoista en sitä heti löytänyt.

Päätin, että kultaan itseni useammin, sillä niin paljon tästä pidin. Huomaan silitteleväni poskiani vähän väliä, sillä iho tuntuu kosteutetulta ja niin pehmeältä! Ja tähän vuodenaikaan tarvitsee kosteutta ja hehkua. Voisin kuvitella, että kultanaamio ennen juhlameikkiä tekee erityisen hyvää, meikki kun pysyy kosteutetulla iholla paremmin.

Rimitan Arganöljy on myös ahkerassa käytössä. Iltarutiineihini kuuluu öljytä kyynärpäät ja kantapäät, ja ripaus laventelintuoksuista eau de toilettea ranteisiin vie ajatukset unten maille.

Meillä vietetään rauhallista lauantaita, istuskelen tässä olkkarin sohvalla, kynttilät on sytytetty jo. Aurinko on jo matalalla. Unta riitti viime yönä yksitoista tuntia, joten viikon väsymykset on suurinpiirtein kuitattu. Tällä hetkellä marraskuinen lauantai tuntuu oikein mukavalle.

Rentoa iltaa sillekin puolelle ruutua!

Share:

12 Comments

 1. Helen
  04/11/2017 / 3:55 pm

  Kuulostaa ihanalta tuo kultanaamio, pitääpä kokeilla!Olen jossain muuallakin törmännyt kultaan kosmetiikassa, mutta omakohtaista kokemusta ei ole. Onkin kiva kuulla, miten se toimii ja tehoaa.

 2. maiju
  04/11/2017 / 6:57 pm

  Itse olen naamioiden suurkuluttaja <3 Tällaista kultanaamiota ei ole aiemmin tullutkaan vastaan <3

 3. Mia / Beauty Highlights
  04/11/2017 / 8:24 pm

  Oooh, nyt kyllä herätit täälläkin kiinnostuksen! Muutama Rimitan tuote onkin täällä käytössä, mutta kultanaamiosta en ollut vielä kuullutkaan 🙂 Siispä kiitos vinkistä ja ihanan rauhallista viikonloppua sinne!

 4. Lady of The Mess
  04/11/2017 / 9:04 pm

  Näyttää ja kuulosta mielenkiintoiselta tuotteelta. Itse olen joskus aikoja sitten saanut kosmotelogilla kultahoidon ja tykkäsin kovasti! Oikein hyvää Pyhäinpäivän iltaa, Marjukka <3

 5. Anonyymi
  05/11/2017 / 3:09 pm

  Noniin, olen aina ollut sitä mieltä, että kultaa ja kimallusta pitää olla:D! Kasvonaamiota en ole kokeillut.T. Maija

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2017 / 4:41 pm

  Laittelin Rimita Greenille viestiä, ja nyt on niin, että naamiota saa vasta keväällä avautuvasta verkkokaupasta. RimitaLUXE-kultahoitoja tarjoavat tällä hetkellä Vaasan Day Spa ja Naantalin kylpylä, pk-seudulla ei vielä kukaan. Eli hetki pitää vielä odottaa, että saadaan sitä ostaa.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2017 / 4:42 pm

  Hyvä sulle, minunkin pitää terästäytyä tässä asiassa. Kuten yllä sanoin, vielä pitää hetki odottaa tätä naamiota!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2017 / 4:42 pm

  Rimitan Arganöljy on niin parasta!! Kiitti samoin sulle Mia!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2017 / 4:43 pm

  Tykkäsin kovasti, ja aion ostaa itsellenikin sitten kun sitä saa. Kiitti samoin sulle hyvää alkavaa viikkoa! Mihin se taas viikonloppu oikein katosi!??

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2017 / 4:44 pm

  Kultaa ja kimallusta nimenomaan tähän ankeaan aikaan!!

 11. Funky and Fifty ;-)
  06/11/2017 / 1:45 pm

  Kuulostaapa hyvältä ja kiinnostavalta tuotteelta!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  06/11/2017 / 3:51 pm

  Mä tykkäsin kyllä tosi paljon!

Vastaa