Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12.11.2017

Marrasväreissä harmaana sunnuntainaIstuskelen taas nykyisellä lempipaikallani meidän olkkarin erkkerin sohvalla. Pari pientä peuraa kuljeksi tuossa ulkona. Sytyttelin kynttilöitä, saunakin lämpiää pitkästä aikaa.

Oltiin myös vähän ulkona, mutta hitsi siellä oli kylmä. Kaikki näytti niin elottomalta ja riisutulta. Kuvien hymy on lavastettu, oikeasti inhoan tällaista ilmaa. Olen kuin mukavuudenhaluinen kissa. Mieluiten käperryn sohvalle viltin alle, kun menen ulos koleaan säähän. Vaikka lähestyvä joulu tekeekin marraskuusta siedettävän, oikeasti bloggaajat kiroavat pimeyttä. Eilen ottamani asukuvat olivat niin huonoja, että niitä ei voi vain julkaista. Sen sijaan nyt pilvipouta ulkona oli mitä mainioin kuvaussää, ei tullut varjoja eikä kovia kontrasteja.

Ensi viikko näyttää aika mukavalta. Olen ihan uhallakin lisännyt vähän äksöniä kalenteriin. Torstaina on Dotsin pikkujoulut, ja perjantaina saamme vahempani kylään - synttärit 3.0. Lauantaina menemme ulos syömään heidän kanssaan, tosi mukavaa!

Mutta eikös tullut aika kivoja kuvia. Tuon takin olette nähneet useasti ylläni näin syksyisin. Kun pakkaset tulevat, siirryn lämpimämpiin takkeihin, mutta tuossa Dayn takissa on sitä jotakin. En varmaan ikinä kyllästy siihen.

Tulevan talven parhaat saappaat ovat nuo Nectarinesta juttupalkkana saadut, italialaiset Luca Grossin lampaankarvavuoriset saappaat. Nykyään on vaikea löytää kauniita, mutta lämpimiä saapikkaita. Minun varpaani tarvitsevat sen vuoren saappaaseen. Ja niissä on söpöt koristekivetkin. Paksu kumipohja eristää kylmästä maasta hyvin.
coat Day Birger & Mikkelsen
leather leggings Second Female (like these)
scarf Balmuir
beanie Balmuir
boots Luca Grossi


Mukavaa viikon aloitusta!

Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`*adlinks

2 kommenttia:

 1. Voi että ,olet jälleen niin kauniina ja ihanaisena. Tykkään todella asustasi,kaikki voisin pukea itsellenikin päälle.
  Mukavaa alkavaa työviikkoa ja kynttilänvalolla pärjää kummasti näin marraskuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kiitti! Niin pärjää, kynttilänvalo on kyllä ihan must nyt! Mukavaa loppuviikkoa sinullekin.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.