Pikkujoulujen kaunein pitsimekko – vihreä Ellos Fahrmans Party Collectionin Saima


Ollaan jo yli marraskuun puolenvälin, ja alkaa olla aika suunnata katse talven juhliin! Enimmäisenä vietetään tietenkin pikkujouluja, joita omassa kalenterissani on tällä hetkellä yhdet, mutta tilanne elää vielä lähempänä joulua…

Pikkujouluissa saa luvan kanssa kimaltaa. O ihanaa, kun keskellä pimeyttä saa säihkyä ja laittautua. Lisäksi piristää kummasti arkea, kun on jotain jota odottaa. Pikkujouluissa saa olla yllä glitteriä, kimalletta, pitsiä, kultaa, samettia – ja väriä – sellaisia juttuja, joita arjessa ei tule käytettyä.

Ellos kutsui minut kaupalliseen yhteistyöhön kanssaan, ja sain valita ruotsalaisbloggaajien Sofi ja Frida Fahrmanin yhteistyömallistosta itselleni mieluisan asun. Ellos Fahrmnas Party Collection-mallisto käsittää sekä naisten että lasten juhlavaatteita, ja on saanut vaikutteita elegantista ja sofistikoituneesta Pariisista. Olen tilannut Ellokselta monta monituista kertaa. Kuten varmasti tiedätte, sen vaatevalikoima on monipuolinen, ja sisustuspuoli ihan huikea!

Mallisto sisältää muutamia elegantteja vaatteita ja kenkiä: pitsimekko, satiinihousut, toppeja… Ja lapsille tosi söpöjä vaatteita aina paidoista mekkoihin, kivasti matchy mathcy äidin vaatteisiin.

Valitsin mallistosta Saima-pitsimekon, ja kuulkaas ihan hetken mielijohteesta mustan sijaan vihreänä! Eikä edes itselleni se omin väri, eli armeijanvihreä, vaan kauniin kirkas vihreä!

Kun paketti saapui, ja sain mekon ylleni ensi kertaa, olin oikeastaan ihan hämmästynyt. Miten nätti väri ja kaunis mekko. Levenevät hihat, suloinen rimpsuhelma ja korkea kaulus olivat mielestäni tosi kauniit. Plussaa myös siitä, että hameen alla on trikoinen alushame. Otin pienimmän koon, 34, ja se istui todella hyvin.

Koska pitsi on itsessään näyttävä, en halunnut ylistailata mekkoa, vaan ihonväriset sukkikset, nudet korkkarit ja pieni pussukka riittävät hyvin. Antaa mekon puhua puolestaan sekä kauniiden yksityiskohtien että väriensä puolesta. Se ei saa jäädä korujen ja laukkujen varjoon.

Ja silmiin tietty suditaan ranskalaisittain musta meikki. Minulle tämä ranskalainen smokey eye käy hyvin, sillä en oikein onnistu pitämään meikkiä siistinä koko iltaa…

No ne pikkujoulut sitten? Laittaisin varmaankin tämän mekon itse järjestämiini pikkujouluihin täällä meillä kotona. Kutsuisin hyviä ystäviä, tarjoaisin ölögiä, leivonnaisia ja suolaista purtavaa. Musiikkina soisi vaikkapa amerikkalaiset, iki-ihanat standardit, takassa olisi tuli ja kynttilät palaisivat joka puolella.

Ellos fahrmans collection, pitsimekko
Ellos Fahrmans Collection, pitsimekko, pikkujoulut, juhlat
Ellos Fahrmans Collection, pitsimekko, pikkujoulut, juhlat
Ellos Fahrmans Collection, pitsimekko, pikkujoulut, juhlat

lace dress Ellos Fahrmans Party Collection Saima

pumps Pura Lopez

clutch the inner piece of Balmuir Estelle Shopper

Itseasiassa olen halunnut säihkyä ihan arjessakin, tsekkaa blogia ensi viikolla!

Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  19/11/2017 / 1:14 pm

  Onpa kaunis mekko! Saanko kysyä kuinka pitkä olet, sillä olen itsekkin kokoa 34? Helman pituus siis lähinnä kiinnostaa..Taina

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  19/11/2017 / 1:43 pm

  Hei Taina, mä olen 160cm, ja tykkään, että helma ei ole liian lyhyt!

 3. Anonyymi
  19/11/2017 / 1:57 pm

  Sulle sopii ihanasti tuo vihreä väri.Eikö sulla kerran ennenkin ollut jonkun brändin mekkoja postauksessa ja vihreä sopi niistäkin.Mukavaa sunnuntai-iltaa ja työviikkoa.-Arja

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  19/11/2017 / 2:54 pm

  Oli! Muistelet varmaan Marks & Spencerin vihreää kellohelmaa keväällä 2015. Mulla on se edelleen! Kiitos samoin, kohta se työviikko taas starttaa levänneenä ja iloisena.

 5. Anonyymi
  19/11/2017 / 2:56 pm

  Ihana väri sinulle! Eikös tuota vihreän sävyä sanota smagradinvihreäksi?Todella kaunis mekko.Havfruen

 6. Anonyymi
  19/11/2017 / 3:01 pm

  Ihana mekko! Itselläni on pieni vauvavatsa ja mietinkin, otanko koon vai kaksi isomman.. joustaako kangas yhtään? Mukavaa alkavaa viikkoa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa!-pauliina

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  19/11/2017 / 5:11 pm

  Smaragdinvihreähän se on! Ihana sävy jouluun.;)

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  19/11/2017 / 5:12 pm

  Hei Pauliina, mekko ei jousta, aika napakka on. Kiitti samoin sulle, vaatehuoneen siivouksessa kuluu aika mukavasti!

 9. Anonyymi
  20/11/2017 / 5:59 am

  Käytä ihmessä enemmän värejä! Sinä olet paljon säteilevämpi niissä kuin ainaisissa harmaissa ja mustissa vaatteissasi!-Maarit-

 10. Souliina S
  20/11/2017 / 1:10 pm

  Aivan ihana mekko ja sopii sinulle täydellisesti<3Tuo väri on juuri sinua. Täytyykin käydä katsomassa Elloksen mekko valikoima.Mukavaa viikkoa!

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  20/11/2017 / 2:10 pm

  No en mä voi niitä ainaisia mustia ja harmaita poiskaan heittää…

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  20/11/2017 / 2:11 pm

  Heh, ota vaikka mieluummin vinkkinä kuin orjuutena : ) Toivottavasti tykkäät mekosta. ja vautsi punaisten hiusten kanssa tuo vihreä sopii ihanasti, et taatusti ole seinäruusu!

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  21/11/2017 / 6:42 pm

  Kiitos! Mekko on kyllä todella kaunis, ja vielä edullinenkin. Kiitti samoin sulle!

 14. Marjukka / Fab Forty Something
  23/11/2017 / 4:24 pm

  Ihana kuulla! Kiva,kun laitoit viestiä!

Vastaa