Pyöreä kukkamaljakko – vihdoinkin

Jee – perjantai! Läksin töistä käymään vähän päätä tuulettamassa Vantaan Cobellossa, jossa en ole koko syksynä käynyt. Halusin päästä fiilistelemään vähän joulujuttuja.

Menossa on ihan hirmuinen kodinlaittovimma! Meidän keittiö tulee kokemaan vuoden alussa pienen freesauksen. Maalautamme tammipuisten kaapistojen ovet, puiset tasot muuttavat värin konjakinruskeasta tummaksi ja välitilalle tehdään jotain (en vielä tiedä mitä).

Mutta sitä ennen tunnelmoidaan valoja, kukkia, kynttilöitä…

Olen monessa blogissa nähnyt pyöreitä maljakoita, ja innostuin itsekin sellaisesta. Vaan olipa vaikea löytää mieluisaa. Sen tarvitsi olla tarpeeksi suuri, en pidä pikkusievästä enkä söpöstelystä. Cobellosta se sitten löytyi, viimeinen kappale, ja arvatkaa mitä maksoi…? Kuusitoista euroa. Olin ihan että mitä, oikeastiko?

Cobellosta kurvasin kukkakauppaan, ja ostin pari syksyistä oksaa ja neilikkaa, omasta pihasta otin muutaman risun ja yhden havunoksan. Minusta on mukavaa, kun kimppu ei ole niin justiinsa! Toki sidotut kimput ovat kaunita, mutta nyt teki juuri mieli laittaa tuollainen huoleton syyskimppu, jota voi ihailla, kun luultavasti viettää pari iltaa taas sohvalla töitä tehden.

Cobellossa mietin, että mun taivas on sellainen, jossa on paljon tyynyjä. Maailmassa on niin paljon suloisia tyynyjä, että en kestä – samettia, pellavaa, lampaankarvatyynyjä. Erästä sohvaryhmää tuijotin kauan: siinä oli valkoinen ja beige sohva, valkoisia, harmaita ja vaaleanpunaisia tyynyjä. Paljon. Ja lampaantaljoja. Sohvapöytänä oli pyöreä, vaaleanbeige puupöytä, valaisimina jännät, mattahopeisen näköiset roikkuvat lamput. Ja taustalla valkoinen, suuri kirjahylly. Voi että, se oli niin kaunista!

Kotona soi nyt Michael Bublén Crazy Love-albumi, sytyttelin kynttilöitä ja laittelin tavaroita paikoilleen. On nyt niin hyvä fiilis just. Perjantai on varmaan viikon paras päivä, ja illalla on ihana mennä nukkumaan, kun tietää, että lauantaina saa nukkua pitkään…
Mistä sinä unelmoit sisustuksessa juuri nyt?

Leppoisaa perjantaita itse kullekin!

Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  17/11/2017 / 6:20 pm

  Sain kotiini alkuviikosta Tom Dixonin kuparisen pallolampun ja nyt sormeni syyhyävät saman sävyn pikkuesineitä. Lisäksi haluan harmaalle sohvallemme tummanvihreän torkkupeiton, ei vain sitä oikeaa ole tullut vielä vastaan. Joulua odotan kovasti, koska joululomalla remppaamme olohuoneen seinät. Vanhat tapetit pois ja maalia tilalle. Ihanaa viikonloppua, TerhiR

 2. Anonyymi
  18/11/2017 / 2:15 pm

  Hei, haluaisin kysyä, mistä on toisen kuvan kaunis pyöreä kristallivalaisin? Leppoisaa viikonloppua!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  18/11/2017 / 3:42 pm

  Ihan mahtavaa, että annat uuden elämän huonekaluille niitä kunnostamalla. Sen taidon itsekin haluaisin osata! Hih, remonttiprojekteilla on taipumus laajentua. Oi, mä rakastan tapetteja, sillä voi tehdä niin paljon! Ja suunnittelu on ihan parasta!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  18/11/2017 / 3:45 pm

  Apua, mun täytyy tunnustaa, että en tiennyt Tom Dixonin valaisimista yhtään mitään ennen kommenttiasi! Mutta ihanaa, että olet saanut toivomasi valaisimen. Me tehtiin sama, luovuttiin tapeteista ja maalattiin. Rakastan tapettia, mutta maali oli nyt kiva vaihteeksi. Kiitti samoin sulle!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  18/11/2017 / 3:46 pm

  Se on Cobellosta ja 15 vuotta vanha. En muista myykö Cobello enää tuontyyppisiä valaisimia, mutta musta tuntuu, että ei…

Vastaa