Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

13.11.2017

Repeatin hempeä ja raikas kevät/kesä 2018Lähes koko blogitaipaleeni ajan olen vieraillut muutaman kerran vuodessa Repeatin showroomilla. Olen aina niin innoissani, kun pääsen siellä käymään!

Meille suomalaisille kaksikymmentävuotias Repeat on tuttu jo vuosien takaa, mutta millainen upea maailmanluokan brändi on kyseessä - se on itsellenikin ollut aika vieras asia. Tiedän toki, että sillä on liikkeitä ympäri maailmaa ja lisää avautuu, mutta en ole koskaan vieraillut yhdessäkään Repeatin liikkeessä. Se olisi kiva kokea!

Repeatin perustajat, Joe ja Claire Tugenhaft, ovat hollantilaisia ja heidän ystäviensä tytär oli aloittava malli, kun häntä pyydettiin Repeatin kasvoksi. Tuo ystävien tytär oli kukas muu kuin Doutzen Kroez, minusta yksi maailman kauneimmista malleista ja myös kasvona hyvin kaupallinen.

Repeatin ensimmäinen lippulaivamyymälä perustettiin Sveitsiin, Berniin, ja sen jälkeen liikeitä on noussut tasaisesti maailman metropoleihin: Geneveen, Baseliin, Zürichiin, Rotterdamiin, Utrechtiin, Maastrichtiin, Kölniin, Hannoveriin, Pariisiin... ja lista vain jatkuu. Pariisin konseptimyymälän tunnelmia tästä linkistä. Mallistoja Repeatilla on useita: By Doutzen, DTLM, Repeat Easy Knit, Repeat Cashmere, Silver Edition esimerkiksi. Osa tuotteista on hyvinkin kukkaroystävällisiä, mutta Cashmeren ja Silver Editionin korkealaatuisista tuotteet ovat jo satsaus.

Repeat on myös hyvin eettinen firma. Lue lisää täältä. Kun sain tehdä yhteistyön Repeatin kanssa tänä syksynä, olin tosi otettu. (Postaus on tämä.)

On aina yhtä ihanaa mennä katsomaan yhden lempibrändinsä uutuuksia, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Oma silmäni poimi ensi kevään ja kesän tarjonnasta tietysti kaikkein harmonisimmat värit, joista otin kuvat. Rakastan Repeatin tukevia puuvillaneuleita, keveitä pellavia, raitoja, brodeerattuja puuvillapaitoja... Ja tietenkin silkkiä, joka on todella laadukasta ja kestävää. Suomessa liikkeiden omistajat valikoivat mallistosta ne, joita haluavat myydä, joten välttämättä kuvien kaikkia neuleita ei saa Suomen putiikeista.

Helsingissä hyvät valikoimat Repeatia löytyy Nectarinesta, Lillystä ja Stockalta.


Nytpä mukavaa maanantai-illan aloitusta kaikille!
9 kommenttia:

 1. Repeatin neuleet ovat ihania. Ainoa harmi on, kun kaikkiin mukaviin malleihin ei ole kokoa 34. -Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta 36 on aika pieni niissä malleissa, joissa ei ole 34:ea. Mulla on joistakin jopa 38, tosin ne ovat näytekappaleita, ettei ole voinut valita kokoa.

   Poista
 2. Ihania raitaneuleita, ikilemppareitani!
  -Arja

  VastaaPoista
 3. Minustakin DK on todella kaunis nainen. Kauniita neuletakkejakin:)

  T. Maija

  VastaaPoista
 4. Kauniita neuleita. Ostin viime syksynä samantapaisen neuleen kuin sinun päälläsi oleva valkoinen neuletakki. Valitettavasti kashmir nukkaantui jo kahden käyttökerran jälkeen, ja kolmen-neljän kerran jälkeen se oli todella onnettoman näköinen. Neuletta sai olla koko ajan harjaamassa. Kyllästyin ja heitin neuleen pois... terkuin AnneCarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on 20 vuotta vanha Repeatin kashmirpashmina ja se on edelleen hyvässä kunnossa. Tosin siinä on muistaakseni hieman villaa joukossa.

   Poista
  2. Voi voi harmi, että sinulla AnneCarina on ollut huono kokemus Repeatista. Repeathan on täysin luomutuote, johon ei lisätä mitään nukkaantumisenestoaineita tai muita sidoslankoja. Itselläni on joidenkin neuleiden kohdalla kashmirkampa käytössä. Repeatilla on tosiaan useita sekotteita, on silkki-puuvilla, puuvilla-kashmir, kashmir-merino jne.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.