Söpö toppi ja puolihame

Olipa taas päivällä pituutta… Läksin töiden jälkeen Piaa moikkaamaan, ja istuksimme showroomilla ja kahvilla kolmisen tuntia. Pialta on tulossa marraskuun lopulla kiva Oasiksen pop up-myynti! Mutta minulle tapaaminen oli ihan terapiaa – kylläpä taas maailma parantui kerralla! Ja Succésin cappuchino ja suolainen piirakka maistuivat hyvältä.

Kun lähdin autolle, kävelin vähän aikaa Ullanlinnassa, ja voi että miten ihailen niitä kauniita, vanhoja taloja. Voisin kyllä asua sellaisessa, kiitos. Korkeat ikkunat, leveät ikkunalaudat ja näkymä vaikka puistoon…

Tulee taas viikonloppu paikoilleen. Nyt alkaa tuntua niskoissa, että ei ole jumpannut aikoihin. Pää on kipeä, hartiat ihan jumissa. Vielä en uskalla jumppaa aloittaa, mutta venyttelyyn pitää löytyä aikaa viikonloppuna. Olo on muutenkin ihan plösö ja väsynyt. Jospa tämä tästä taas.

Viikon viimeinen Park Lane-asu on söpö toppi yhdistettynä Andiatan puolihameeseen. Tuota hametta pidin syntymäpäivänäni. Se on malliltaan ihan täydellinen, vähän korkeampi vyötärö, mutta kauniisti kellottuva helma. Hame kestää myös pesua. Ja sehän löytyi viime keväänä Andiatan poistomyynnistä ihan älyttömän edullisesti. Laukku ja kengät ovat vanhat, mutta edelleen rakkaat ja hyvin hoidetut.
top Park Lane (sponsored)

skirt Andiata

pumps Marc O´Polo

bag Mulberry

Minulta on kyselty, mistä Park Lanea saa. Brändiä Suomessa agentoi Sauramäen Virpi, häneltä varmaan voi kysyä (virpi.sauramaki@gmail.com). Park Lane on mitoitukseltaan pientä, neule ja juhlatoppi ovat kokoa 36.

Mutta nyt – pientä iltapalaa ja unten maille. Huomeniltana on niin ihana mennä nukkumaan, kun tietää saavansa nukkua niin myöhään kuin haluaa! Mukavaa iltaa!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  02/11/2017 / 6:40 pm

  Minun pitää kysyä kuka ottaa nämä kuvat sinusta kotona? Kysyn siksi kun ajattelen jos minäkin alan blokkaajamaan, en todellakaan kyllä voi uskoa, että alan mutta kysyn nyt? Hienoja kuvia.

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  02/11/2017 / 6:47 pm

  Mun mies ottaa, mut mä tuotan en, eli sanon, mistä kuvata ja mitä kohtaa jne. Kiitos : )

 3. Mia / Beauty Highlights
  04/11/2017 / 8:26 pm

  Upea olet – taas jälleen kerran! Niin ihana tuo toppikin 🙂

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2017 / 4:44 pm

  Voi kiitos! Toppi on tosi suloinen.

Vastaa