Viikonlopun aamupalahetki ja pirteämpi alkutalvi

Eilen kävin aamupalalle jo, kun oli täysin valoisaa. Katoin suuremmalle ruokapöydälle ihan vain nauttiakseni siivotun kodin tunnelmasta.

Viikolla syön tuhdin aamupalan: puuron, jossa on kaksi valkuaista, leivän, leikkelettä, tomaattia tai kurkkua, sekä kaksi isoa mantelimaitokahvikupillista. Viikonloppuna sitten kevennän hieman. Jos ei ole menoa, aamiaiseksi riittää soijajugurtti, kahvia ja erilaiset hedelmät. Tykkään muuten hedelmistäni vähän ylikypsinä! Varsinkin banaani on tosi hyvää vähän tummuneena…

Joka aamu nautin myös kollageenilisän. Osallistun parhaillaan kahdeksan viikon testijaksoon Oslo Skin Lab-kollageenijauheesta. Mielenkiintoiseksi homman tekee se, että kävin Siluetti Spassa Visian-ihoanalyysissä ennen testijakson alkua, ja menen taas parin viikon päästä, kun olen kahdeksan viikon kuurini käynyt läpi. Odotukset ovat kieltämättä aika kovat. Iho ei ole ollenkaan kuivan tuntuinen, niin kuin yleensä talviaikaan jonkin verran on. Kerron ennen- ja jälkeentuloksista sovittuna postauspäivänä, 7.1.2018.

Oslo Skin lab kollageeni

Hitaisiin aamuihin kuuluvat ehdottomasti lehdet, ja olenkin koonnut olkkarin pöydälle kaikki joululehteni. Sieltä on kiva selailla vanhoja suosikkeja. Saapahan ainakin siivousinspistä!En tiedä, johtuuko uusista, väljemmistä aamurutiineistani vai mistä, mutta en tunne olevani niin poikki kuin yleensä tähän aikaan syksyä olen. Olen nykyään viikot suht pirteä. No, loppuviikolla alkaa kyllä hösääminen tontua, mutta yleisesti olen jaksanut hyvin.

Yksi syy parempaan oloon on varmasti parempi kunto. Maaliskuulla laitoin jumpparutiinit uusiksi,ja aloin tehdä treeniä ihan reilusti isommilla painoilla. Onnettomat ruikulakäsivarret ovat saaneet lisää voimaa. Hauskoja ja motivoivia treenisarjoja saan kiittää Anna Saivosalmea, hänellä on todella kivoja instajumppia. Tykkään niistä tosi paljon ja suosittelen kaikille!

Sokerittomallakin saattaa olla osuutensa asiaan? Yhdeksän viikon sokerilakko teki hyvää, eikä housunvyötärö kiristänyt. Synttärien jälkeen en enää pystynyt olemaan totaalilakossa, mutta aika vähän sokeri on kaikenkaikkiaan maistunut. Sokeriton sinänsä on minulle suht iisi juttu ja uusi sokeriton alkaa vasta joulun jälkeen. Sen verran tässä on tulossa kaikenlaista pientä tapahtumaa, joten en viitsi olla niin tarkkana. Ja jouluna pitää herkutella!

Jo monessa postauksessa mainitsemani uudet aamurutiinit ovat hyvät. Ja viimeisenä on se, että olen ollut suht terve – toivon sydämestäni, että pääsisin joulun yli terveenä!

Vaikka olen luonteeltani hieman pessimismiin ja perfektionismiin  taipuvainen, ovat nuokin piirteet jääneet jonnekin taka-alalle viime viikkoina. En jaksa surra enkä stressata, ja vähiten työasioista! Kyllä ne kaikki asiat siitä sujuvat tavalla tai toisella. Ja tällä hetkellä asiat ovat hyvin. Surraan sitten myöhemmin, jos on tarvetta. Olisikohan rentous ja hyväksyminen paras viisikymppislahjani?

Summa summarum: hyvä olo koostuu monesta pienestä asiasta. Pienistä puroista koostuu suuri joki, niinhän sitä sanotaan. Arjen tiimellyksessä ei pieniä puroja edes huomaa. Valinnat tulevat kuin itsestään, ja jossain vaiheessa havahtuu siihen, että voi oikeastaan ihan mainiosti!

Leppoisaa sunnuntaita, minä lähden kohtapuoliin hakemaan kummitätiä, ja sitten mennään syömään hyvin!

Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

Share:

Vastaa