FI-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa talvi-iholleni: SnowAnna

SnowAnna on SKY-Cidesko-kosmetologi Annika Hampaala-Pussisen toteutunut unelma, joka näki päivänvalon juuri Suomen satavuotissynttäreiden kunniaksi. Sarja syntyi perustajan omin sanoin palavasta kiinnosuksesta luonnon hoitaviin ominaisuuksiin, ja mahdollisuudesta hoitaa ihoa erityisesti kotimaisen lähiluonnon aarteita hyödyntäen.

Bloggaajana on mahdollisuus testata monia mielenkiintoisia tuotteita, mutta varsinkin vuoden sisään olen suosinut luonnonkosmetiikkaa. Miksi? Se sopii superherkälle iholleni todella hyvin. SnowAnna ei tee poikkeusta. Päinvastoin – tykästyin tuotteisiin heti. Ensinnäkin symppaan jo ajatusta ”nainen ja unelma”. Nostan hattua kaikille heille, jotka pistävät itse tuulta purjeisiin ja lähtevät toteuttamaan unelmaansa.

Annika on halunnut sisällyttää tuotteisiinsa koko Suomen upean luonnon – ne ravinnerikkaat marjat, jotka kypsyvät superfoodeiksi Pohjolan ilmastossa. Kuinka monesti unohdamme, että metsämme ja suomme ovat täynnä huippuravintoa, jotka odottavat poimijaansa jokamiehen oikeudella!

SnowAnnaa kotimaisempaa sarjaa tuskin löydät!

Tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet ovat täysin kotimaisia. Öljyseerumien pohjaöljynä on käytetty laadukasta suomalaistilan luomurypsiöljyä. Tämä miedosti pähkinäntuoksuinen luomurypsiöljy on tarkkaan valittu sen imeytyvyyden ja hoidollisuuden ansiosta. Lue lisää sarjasta täältä. Täytyy sanoa, että olen tosi vaikuttunut siitä, millä pieteetillä Annika on sarjaansa kehittänyt. Kotimaisempaa sarjaa tuskin löydät, SnowAnna haluaa suosia kotimaista työtä.

SnowAnna, luonnonkosmetiikka, kotimainen luonnonkosmetiikka, organic cosmetics, FI-sertifikaatti

Ensimmäinen testaamani tuote oli Multivitamin -seerumi. Se sisältää C- B5 ja E-vitamiinia, hyalurinohappoa, puna-apilaa, kaurauutetta ja pii-rikasta peltokorteuutetta. C-vitamiini tulee ihon kollageenituotantoa ja hyaluroonihappo sitoo kosteutta silottaen ihon pintaryppyjä. Plussat vielä erittäin kauniista kotelosta.

Seerumi on kirkasta ja levittyi erittäin hyvin. Tuoksu on erittäin mieto, ruusulle vivahtava. Levitin tätä puhdistetulle iholle aamuin illoin.

SnowAnna, luonnonkosmetiikka, suomalainen kosmetiikka, ihonhoito

Voiteeksi Annika valitsi minulle ikääntyvälle iholle sopivan Cloudberry-voiteen. Voiteen koostumus on jännä, se on enemminnkin mousse kuin voide. Sen sisältämä lakka- ja kaurauute ravitsee ja rauhoittaa ihoa.

Voide sisältää iholle arvokkaita tyrninsiemenöljyn ja luomurypsiöljyn omega-rasvahappoja, joista se saa kellertävän sävynsä. Ja ei ole salaisuus, että rakastan hunajaa, jopa kasvoilleni. Voide sisältää suomalaista lähihunajaa, joka kirkastaa, ravitsee ja sitoo kosteutta. Ja kosteutta tämä talvi-iho todella kaipaa!

Tämäkin voide on tuoksultaan mieto, nimittäin lakkahillo, nam! Katsokaapa kuvasta jännää koostumusta – tämä voide levittyy todella hyvin.


SnowAnna, luonnonkosmetiikka, suomalainen kosmetiikka, ihonhoito

SnowAnnan kasvona toimii ihastuttava Nina Backman.

Annikalla on myös LumiAnna-hoitola, jossa pääset erilaisiin, sinulle räätälöityihin hoitoihin. Oma hoitosarjani alkaa alkuvuodesta, tuskin maltan odottaa!

Ihanaa torstaita sinulle – viikonloppuna pitkästä aikaa saadaan ottaa asukuviakin.

*tuotteet saatu blogin kautta, kiitos Annika ihanista tuotteista!

Share:

Vastaa