Joululahjojen ostamisesta ja alekoodi Daniel Wellingtonille

Tunnen pientä painetta joululahjojen ostamisesta. Ei sillä, etten haluaisi antaa lahjoja, vaan mitä ostaa ihmiselle, jolla on jo periaatteessa kaikkea? Lapset ovat asia erikseen, heille on ihana ostaa lahjoja. Varsinkin nyt lähimpien lasten ollessa jo aika suuria, on kiva miettiä millä heitä ilahduttaisi. Mieheni kanssa sovimme, että olkoon tämän joulun lahja toisillemme uusi pyykinpesukone ja kuivuri edellisten palveltua viisitoista vuotta.

Silloin lapsena ja nuorena, 70- ja 80-luvuilla joulu oli iso juttu, sillä ei sitä oikeastaan muulloin sillä tavalla ”osteltu” kuin jouluna. Vanhempani osasivatkin valita aina ihania lahjoja, joista tietenkin kirjat olivat niitä ykkösiä. Muita mieluisia lahjoja oli ruskea piianpeili, pieni Landolan kitara ja sininen, korkeakauluksinen puuvillapaita, jossa oli suuret hihat ja leveät mansetit.

 Jo aika varhain minulle, kuten serkuillenikin, alettiin keräämään lakanoita, pyyhkeitä ja astioita. Olin kymmenvuotias, kun isoäiti antoi minulle hopealusikoita. ”Kapiokulttuuri” on tainnut muuttua: nyt mennään Ikeaan ja ostetaan kaikki kerralla sinne opiskelija-asuntoon.

Kun jätin opiskelijaelämän ensimmäistä kertaa ja muutin eteläpohjalaiseen maalaispitäjään musiikinohjaaaksi, vein mukanani  Arabian Tuuli-astiaston, hopeita, lakanoita ja pyyhkeitä, kahvikaluston, sekä opiskeluaikaisen, Hobby Hallista tilatun arkiastiaston. Kiitos isoäidin, astiat olivat todella mieluisa lahja, sillä ne edustivat sitä aikaa, kun olisin aikuinen nainen ja kävisin töissä. Ja ne kirjat seurasivat mukana. Vieläkin osaan hyllystäni osoittaa kaikki ne kirjat, jotka olen saanut lahjaksi, pääasiassa toivomiani elämänkertoja.

Juteltiin tänään äidin kanssa puhelimessa, ja tuumimme, olisiko kuitenkin aika luopua aikuisten kesken lahjoista. Yhdessäolo on kuitenkin mukavin lahja, ja mieluusti vien vanhempani vaikka syömään hyvin jonnekin kivaan paikkaan.

Daniel Wellington kello


Minulle ja muillekin viime hetken panikoijille lahjavinkki tulee tässä! Tsekkaapa Daniel Wellingtonin tarjous upeasta setistä!

Sain valita itselleni ja miehelleni setit. Itselleni valitsin suosituimmat setit-vaihtoehdoista Classic Petite Melrosen & Classic Cuff S:n, ja miehelleni Dapper Durham-kellon Sheffiel-vaihtohihnalla. Voit myös koota oman settisi. Tykkään hurjasti DW:n kelloista, ne ovat kauniita, kestäviä ja klassisen moderneja. Lahjasetti on pakattu tyylikkäästi ja on kaunis juuri sellaisenaan.

Koodilla fabforty saat -15% kaikista Daniel Wellingtonin tarjouksista. Ja jos tilaat 19.12. mennessä, lahja ehtii vielä jouluksi. Alekoodi on voimassa 31.12. saakka.

Mukavaa maanantaita ja alkavaa joulunalusviikkoa!

                                             Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`

*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Share:

Vastaa