Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20.12.2017

Kaunis arki 2017 - lifestyle edition

Kun kävin vuoden kuviani läpi mekko- ja laukkupostauksia varten, pysähdyin monen kauniin otoksen ääreen. Kameran takana on huomattavasti hauskempi olla kuin edessä, rakastan kuvata asetelmia ja esineitä. Ihan uutuutena loppuvuodesta tulivat mukaan flatlay-kuvat, joihin innostuin kovasti. Tähän postaukseen valitsin vuoden tunnelmapalojen suosikkini.

Kuviin on tallentuntut paljon kukkia, ruokaa, asetelmia. Vuosi on tuntunut sisältävän ihan erityisen paljon kukkia, eikä vähiten synttärien ansiosta, jolloin sain mitä kauneimpia kimppuja. Sen sijaan ulkona syömistä olen kuvannut erittäin vähän, kotiruokaa on selvästi inspiroinut enemmän.

Ensi vuonna haluan kuvata entistä enemmän tunnelmia ja ehkä myös ihan tavallistakin tekemistä. Vaikka arkeeni kuuluukin se sisustuslehti ja kahvikuppi, haluan haastaa itseni uudella tavalla - katsotaan, onnistunko!

Mutta nyt kuvapläjäys vuoden 2017 tunnelmapaloista, poislukien joulu. Oma lempparikuvani postauksen lopussa on pyöreä maljakko, postaus täällä.

Postaustoiveita ensi vuodelle otetaan vastaan! Mistä toivoisit minun kirjoittavan?

Mukavaa keskiviikkoa!
 

                                     Facebook / Instagram / Blogit.fi / Bloglovin`13 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia. Millä kameralla kuvaat? Näitä sisustusjuttuja on aina kiva lukea ja katsoa, siis päivänasujen lisäksi. Kirjoita myös lisää mielimusiikistasi. Olet joskus tehnyt kivoja listoja suosikkikappaleistasi. Tänne blogiin on aina kiva kurkistaa! Hyvää joulua sinulle. Mekin matkataan lakeuksille perjantaina.

  VastaaPoista
 2. Ihana, inspiroiva blogi. Minulla ei ole toiveita aiheista, kaikki käy :)
  Rauhallista Joulun aikaa.
  Terveisin Satu

  VastaaPoista
 3. Olen itse siirtymässä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi hiljalleen. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia käyttämistäsi tuotteista. Olen itse huono suunnittelemaan asukokonaisuuksia. Blogistasi saa ideoita siihen....
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tästä voisin kirjoittaakin! Ihanaa joulua sinulle!

   Poista
 4. Tavallisesta arjesta. Kuvia kauppojen sisältä. Olet joskus kuvannut tarjontaa kaupan sisältä - ne on olleet inspiroivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet tykännyt niistä. Nectaeinen kanssa varmaan jatketaan, mutta katsotaan, jos jonkin kanssa tekisin juttua. Hyvää joulua sinulle!

   Poista
 5. Tosi kauniita kuvia:) Kesätytön mieleen erityisesti ne, oi kesääää. Ei erityistoiveita, mutta joo, pidän myös noista myymäläkuvista. Yllättävän vähän eri putiikit kuvaavat esim. Instaan.

  Joulumuiskuin, Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myymäläkuvat ovat usein olleet yhteistöitä, mutta nyt niitä ei ole kysytty. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan!

   Poista
 6. Kaikki asukuvat, myymäläkuvat ja kollaasit ovat inspiroivia, toivottavasti jatkat samoila linjoila, tavalla tai toisella. Meille aikuisille on niin vähän tarjolla mitään vastaavaa ja yhtä tyylikästä. Oikein ihanaa joulua sinulle, t. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, asuja ja kollaaseja varmasti on jatkossakin tulossa! Kiitos samoin sinulle, hyvää joulua!

   Poista
 7. Ihana kuvakollaasi :)

  Todella kiva idea kerätä omat kuvasuosikit vuoden varrelta yhteen postaukseen.

  Kivaa joulunodotusta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit! Paljon on tullut kuvattua kaikenlasita. Sitä samaa sinulle, kohtahan se jo on!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.