Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

22.12.2017

Millaista joulua toivon sinulle?

Millaista joulua toivon sinulle?

Toivon sinulle rauhallista, tunnelmallista joulua. Että saisit levätä, nauttia, olla läheisten kanssa. Iloita, katsella kynttilän liekkiä. Nukkua, katsella hetken ulos kahvikuppi kädessä. Avata radio ja kuunnella aamun ensimmäiset sävelet. Rauhaa, vain rauhaa. En etsi valtaa, loistoa. Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle.

Jos sinulla on ollut suruja, toivon sinulle jaksamista. Että jouluun kohdistetut odotukset eivät kävisi liian ylivoimaisiksi. Että saisit voimia ja valonpilkahduksia. Toivon, että murheesi helpottavat ja tulevaisuus näyttäisi valoisammalta kuin tämä päivä.

Toivon sinulle muutamaa lahjaa: halauksia, hellän kädenpuristuksen, iloisen hymyn. Toivon sinulle säveliä, sellaisia, joista sinulle tulee hyvä mieli. Toivon sinulle läheisiä ympärille, tai vaikka vain yhtä ihmistä, sellaista, jonka kanssa sinulla on hyvä olla.

Toivon sinulle myös pikkuisen lunta, sinisen hetken, narskuntaa kengän pohjan alla. Toivon sinulle pilkahduksen siitä tunteesta, kun olit lapsi ja heräsit aattoaamuun sydän täynnä odotusta ja riemua.

Ihanaa joulunaikaa sinulle, ystävä.Blogi pitää pienen joululoman, kommentointi sulkeutuu aatonaattona muutamaksi päiväksi.

Hyvää joulua!

12 kommenttia:

 1. Kiitos toivotuksista <3
  Minä toivon sinulle lempeää, kaunista ja levollista joulun aikaa! Kiitos kaikista tämän vuoden postauksista, jotka kerta toisensa jälkeen tuovat hyvää mieltä ja silmäniloa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niin ihana kuulla, että olet tykännyt! Rauhaisaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marjukka.
  Ihanaa Joulua ❤️

  VastaaPoista
 4. Rauhallista ja tunnelmallista joulua sinulle, Marjukka

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos <3 Samoin sinulle, kiitos kivoista postauksista, ja yhtä mukavaa tulevaa vuotta! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania toivotuksia!
  Kyynel tuli silmäkulmaan, mutta sydämessä läikähti lämpimästi!

  Ihanaa ja onnellista joulua myös Sinulle!

  Terveisin Liisa

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Marjukka, niin kauniit jouluntoivotukset <3 Levollista ja onnellista joulunaikaa sinulle läheistesi kanssa <3

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.